tedavinin ilk bir kaç günü bal tarçın çörekotu karışımı yemiştim.yum kalitesini arttırıyormuş.
bencede işlerini iyi yapmaları önemli ama insan duymak da istiyor ne nasıl ilerliyor diye heleki böyle bir tedavide
Hayırlı olan zaman da başlaman nasip olur inşALLAH ben başlıcam diye gittim ama başka bir rahatsızlığım engel olduhayırlısı diyorum sadece.
Bugün aret beye gittik ve ilaçlara başladık.
Benim tüpler alındıgi icin ilk transfer tutmazsa senden rahim filmi isteyecegim tüplerin doğru kesilip kesilmedigini kontrol etmem gerekiyor dedi. Şimdilik olumsuzluğu düşünmedigim icin rahim filmini de düşünmüyorum. Ama her açıdan dusunulmesi hosuma gitti.
Hayırlısı bakalım.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayırlı olsun nes_han.ALLAH kucağını sağlıklı uzun ömürlü ve varis bebeklerle doldursun inşallah.
kaç kutu gonal f 450 yazıldı sana acaba?banada örnek liste verildide ben pkoluyum bana bu ilaçlar fazla gibi geldi ama daha başlamadan dozu görmeden birşey demek istemedim.
Amin inşallah hepimizin kucagi bebisle dolar.
5 kutu gonal f yazıldı.4 gun 450 mg vuruyorum cumadan sonra yeni duruma göre değişecek.
Istanbul tüp bebek merkezinde dondurulmuşdan transfer ne kadar. Biliyor musunuz
Herkese Merhaba...
Ben 36 yaşındayım. PKO luyum, tek tüpüm tıkalı. Ben de Aret Beyle tedaviye Nisan ayında başladım, kendisinden iyi elektrik aldım, seviyorum. 2 sene önce Bahçeci Fulyada aşılama yaptırmıştım,doktorum Erbil Yağmurdu, o zaman tutmamıştı. Sonrasında fazla araştırma yapmadım, bir doktor tanıdığımın tavsiyesiyle İstanbul tüp bebek merkezini seçtim. 4500+2000 TL ilaç masrafı fiyat verdiler ama benim ilaç masrafım bu süreçte 3000 i geçti nerdeyse, sanırım kilolu olduğumdan ilaç dozlarım daha fazla.
Zorlu bir süreçti benim için, OHSS oldum yumurtama toplama sonrası, 2-3 hafta sürdü toparlanmam. 23 Mayısta transferim gerçekleşti, ilk test pozitif çıktı dün, yarın 2. testi yaptıracağız, inşallah o da olumlu çıkar :)
Bu işler gerçekten zormuş, insan işin içine girince anlıyor, inşallah herkes emeklerinin karşılığını alır, Allah hepinizin gönlüne göre versin.
hoşgeldin canım.çok sevindim senin adına inşallah ALLAH tamamına erdirsin sağlıcakla al kucağına.
evet kilolu bayanlarda ilaç daha fazla kullanılıyor ondan öyledir.benimde ilk tedavimde kilolu bayanlara uygulanan ilaçlar uygulandığı için(ben 49 kiloyum)OHSS oldum.hemde daha iğnenin 5.günü şiştim 6 aylık hamile gibi.transfer için 2 ay bekledim sonra bir sürü sıkıntı yani umarım bu sefer aret bey iyi ayarlarda aynı şeyleri yaşamam gerçekten çok zor yaşadıklarımız ve bizi sadece bizler anlarız.
bu arada kaç embriyo transfer edildi?
2 embriyo transfer edildi. İlk test sonucum 72 idi, malesef 2. testim 85 çıkmış, beklediğimiz artış değil dedi hemşire. Pazartesi tekrar test istediler. Ben de pek anlamıyorum oranlardan fln ama sanırım 2 katına çıkması lazımmış. Ne hissetmem lazım dedim hemşireye? Üzüleyimmi dedim. Yok üzülmeyin, 3. testi bekleyeceğiz dedi ama tabi moralim bozuldu yine de.
Herkese Merhaba...
Ben 36 yaşındayım. PKO luyum, tek tüpüm tıkalı. Ben de Aret Beyle tedaviye Nisan ayında başladım, kendisinden iyi elektrik aldım, seviyorum. 2 sene önce Bahçeci Fulyada aşılama yaptırmıştım,doktorum Erbil Yağmurdu, o zaman tutmamıştı. Sonrasında fazla araştırma yapmadım, bir doktor tanıdığımın tavsiyesiyle İstanbul tüp bebek merkezini seçtim. 4500+2000 TL ilaç masrafı fiyat verdiler ama benim ilaç masrafım bu süreçte 3000 i geçti nerdeyse, sanırım kilolu olduğumdan ilaç dozlarım daha fazla.
Zorlu bir süreçti benim için, OHSS oldum yumurtama toplama sonrası, 2-3 hafta sürdü toparlanmam. 23 Mayısta transferim gerçekleşti, ilk test pozitif çıktı dün, yarın 2. testi yaptıracağız, inşallah o da olumlu çıkar :)
Bu işler gerçekten zormuş, insan işin içine girince anlıyor, inşallah herkes emeklerinin karşılığını alır, Allah hepinizin gönlüne göre versin.
hayırlı aksamlar umarım hayırlısyla hersey gönlümüzce olur..
Cuma günü yumurta toplamam oldu..
pazartesi transferım var umarım hersey yolunda gıder
Dualarımdasınız..
Allaha emanet olun..
Gabora umarım hayırlı sonuçlar alırız
hayırlı aksamlar umarım hayırlısyla hersey gönlümüzce olur..
Cuma günü yumurta toplamam oldu..
pazartesi transferım var umarım hersey yolunda gıder
Dualarımdasınız..
Allaha emanet olun..
Gabora umarım hayırlı sonuçlar alırız
Umarım herşey gönlünce olur, hayırlı olsun şimdiden. Bu kadar emek veriyoruz, gerçekten yaşamayan anlamaz, Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah.
Yumurta toplamaya aret bey mi girdi.
İgnelere devam ediyorum. Salı günü kan testi ve kontrole gidecegim. Test degerlerine göre toplama ve transfer işlemine karar veriyor
Yumurta toplamaya aret bey mi girdi.
İgnelere devam ediyorum. Salı günü kan testi ve kontrole gidecegim. Test degerlerine göre toplama ve transfer işlemine karar veriyor
Raporlu dondurulmuş transferi ne kadar