Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

canım herşey normal olup rahim iyi yumurtalar kaliteli 2 kere hiç tutunma olmadığından doktorum istedi. Ben 2.ye başlamadan istiyordum ama 2.yi de yapalım demişti

canım ya olmadı ne yazıkki negatif sonucum.. kısmet değilmiş.
sen ne yaptın hayatım herşey yolundamı..

:-'(üzüldüm canım Rabbim inşallah en kısa zamanda nasip etsin salı günü randevum var testlerimi gosterip ilaçlarımi yazdırıcam idrar enfeksiyonum varmış ilaç kullanıyorum umarim tedaviye başlamam için engel değildir üroloji dru engel değil dedi ama aret bey ne dicek bakalim hayirlisi inşallah sorun olmazsa bu hafta baslamis olurum inşallah cok şükür testler temiz

sağol canım benim.. canım benim inşallah test sonuçlareına göre enfeksiyon geçmiştir hemen tedavine başlarsın..
insan hemen başlamak istiyor her geçen günü kayıp sayıyor.. hadi bakalım seni takip edelim şimdide..
insallah senin güzel güzel haberlerin gelir hep beraber seviniriz.. çok öptüm canım.

benim zeynep kamilde bütün evraklarım hazır kurula girip çıkacak cıkınca zeynep kamıldemı yaptırsam istanbul tuptemı karra veremedım zeynep kamılın tek eksisi yasım 29 oldugu ıcın tek embrıyo transfer edecekler. ve fazla kalıtelı embrıyom varsa dondurma ıslemı yapmıyolar galıba. zeynep kamılde yaptrsam 400 hastaneye 1000 de ılaclar tutsa 1400 tl verıcem.
istanbul tup bebekte yaptrrsam 1 den fazla embrıyo koyuyorlar degılmı raporlu geldın sana 1 embrıyo demezler degılmı? eger kalıtelı embrıyo varsa 1 den fazla koyuyolar mı raporlulara? off çok kararsızım. 24 yaşında erkek kardeşimi kaybettim bi an önce bebek istiyorum allahım ol de olsun bize bi teselli olsun nolurrrrrrrrrrrr

başınız sağolsun Allah bi daha böle acı vermesin kimseye inşallah
hakkınızda hayırlısı olsun hep böyle dua edin hayırlısı olsun

Saol canim inşallah evet aynen oyle gittim bugün acayip gerginim baktı testlere sonuçlar normal dedi e dedim enfeksiyonilaç kullanıyorum o dedi etkilemez ohh dedim çok şükür cok stresliydim yapma stres dedi sevindim Rabbim nasip ederse adetimle başliyoruz bi kaç günüm var inşallah canım umarim Rabbim bu kez yüzüme güler ve hepimizin ben imsi için görüştüm gerekli görürlerse onlar da öneriyorlarmis ama canim 100 euro ekstra ücreti varms notunu aldi embiriyolog Allah razı olsun canim iyiki söyledin umarim bir bir kavusuruz bebislerimize

başın sağollsun canımm çok üzücüü Allahım sabırlar versin.(
raporla gittin bir embriyo diye birşey yok canım Aret bey 3 tane bile koyuyor.. raporlu raporsuz ayrımı yapılmıyor..

canımm tedavine başlayacak olmana sevindim.. imsiyemi 100 euro fark var dediler kafayımı yemişler.. sakın sakına verme ben vermedim zaten istemedilerde ilk kez şimdi senden duydum canım.. istersen sana özelden ismimi soy ismimide yazarım embriyolog Ece hanıma ve Aret beye dersin bu kişi benim yakın arkadaşım imsi için fark ödememiş hiç talepde etmemişsiniz neden benden fark istiyorsunuz..
inşallah senden güzel haberler gelir canım.. gönlünü ferah tut.. çok öptüm..

Son düzenleme:
başın sağollsun canımm çok üzücüü Allahım sabırlar versin.(
raporla gittin bir embriyo diye birşey yok canım Aret bey 3 tane bile koyuyor.. raporlu raporsuz ayrımı yapılmıyor..

amin kotu durumdayım umudumu bebege bagladım.
mail atmıştım dün boyle cevap yazmıslar acaba şikayet filan olur diyemi mailde yazmıyolar

RAPOR ÇIKARIYORMUŞSUNUZ. RAPOR ÇIKARIRSANIZ HEM TÜP BEBEK HEM DE İLAÇLARDAN FAYDALANABİLİRSİNİZ. SADECE FARK ÖDÜYORSUNUZ.

RAPORLU ICSI 2500 TL+İLAÇLAR (800-900 TL)

ICSI (TÜP BEBEK) İŞLEMİNDE 35 YAŞ ALTINA YASAL OLARAK TEK EMBRİYO TRANSFERİ YAPILIR ANCAK EKSTRA DURUMLARDA, TIBBİ AÇIDAN ŞANSI ARTTIRMAK GEREKEN BİR DURUM VARSA 2 EMBRİYO TRANSFERİ YAPILIR.

RESMİ OLARAK 3 EMBRİYO TRANSFER EDİLMEZ.

EĞER KARAR VERİRSENİZ MUTLAKA ELİNİZDEKİ TAHLİLLERLE MUAYENEYE GELİNİZ.

başınız sağolsun Allah bi daha böle acı vermesin kimseye inşallah
hakkınızda hayırlısı olsun hep böyle dua edin hayırlısı olsun

aminn inanın oyle zorki allah hepinizin kardeşine uzun ömür versin cok acı cok farklı hakkımızda hayırlısı olsun

canım evet ımsı ıcın ıstedıler aret beyın haberı yok ben senın dedıgın.gıbı embrıyologla konustum onlar dedı canım soylersen adını.soyadını ınankı cok sevınırım makbule de gecer allah razı olsun canım bende cok öptüm

özelden yazıyorum canım benim..

Sağol canımm inşallah.şimdilik iğneye devam cuma akşamı kontrol var bakalım ne dicek sizlerde ne var ne yok

Pazartesi günü bende aret beye gidip ilk ignelere baslayacagim inşallah.
Aret bey kac günde bir kontrole çağırıyor.
Birde muayene ücreti ne kadar odediniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sağol canımm inşallah.şimdilik iğneye devam cuma akşamı kontrol var bakalım ne dicek sizlerde ne var ne yok
Hadi bakalım inşallah kocaman saglıklı yumuşların olmuştur bende adetimi bekliyorum başlıycaz inşallah cnm senin adetin kaçıncı günü başlandı tedaviye

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Pazartesi basladim yarın akşam kontrolum var cnm yani 4 gün arayla çağırdı ama değişken kontrol gunleri ilk gittiğimde 250 tl odedim hayırlı olsun seninde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…