Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

Yok cnm and raporu degil en son aldigin raporan sonra suren baslior.ben dondurulmuslarla tedaviye baslayacagim rapor gecmio zaten 2000merkeze arti ilaclar olacak ewet cnm bu ay basliorum kismetse

Yok cnm and raporu degil en son aldigin raporan sonra suren baslior.ben dondurulmuslarla tedaviye baslayacagim rapor gecmio zaten 2000merkeze arti ilaclar olacak ewet cnm bu ay basliorum kismetse

yani eşimin androlojiden aldığı rapor gününden itibaren değil o raporun tüp bebek kurulundan geçtiği günden itibaren başlıyor benim rapor sürem.biraz tekrar etmiş gibi oldum ama doğru anlamışmıyım diye tekrar ettim napıyımiki raporun arasında çok gün yok 10-11 gün var ama olsun 1 gün bile geçse rapor süresini yapmazlar tedaviyi sanırım.cnm senin eşinin androlojiden aldığı raporla tüp bebek kurul raporun arasında kaç gün vardı.

slm kızlar.aranızda soğan kürünü uygulayan ve kürden sonra ki adeti geciken var mı veya duydunuzu başkasından böyle bir şey.geçen ay soğan kürü yapmıştım 15 gün o ay normal gününde oldu adetim ama bu ayın 10-11 de olması gerekirken hala olmadı ve ben korkuyorum yeni bir sorun mu çıkıcak yoksa kist felan mı oldu diye

rahim filmini istediğin yerden alabilirsin cnm..

cevabın için teşekkürler ama eksik sormuşum.devlet desteğini alabilmek için hsg yi devlet hast nden almak şart mı yoksa özelden aldığımızda yeter mi ? 2 yıl evvel tedavi yaptırdığımda devlet şartı vardı şimdi değişti mi bilmiyorum

ben senin onu sormak istediğini anladım canım:)) hsg yi istediğin yerden alabiliyorsun sıkıntı yok.. son 2 yıl içinde çektirdiğin rahim filmide kabul ediliyor..
raporunu nereden alacaksın cnm

ben senin onu sormak istediğini anladım canım:)) hsg yi istediğin yerden alabiliyorsun sıkıntı yok.. son 2 yıl içinde çektirdiğin rahim filmide kabul ediliyor..

ay çok saol ya :) ben kafayı sabitlemişim eski sistme sanırım :) teşekkür ediyorum tekrar

doğru anlamışsın sen o and raporuna takılma benim arası baya var hist yapılacak die 3 ay bekledim o and kağıdından sonra

Canimnasilsin az kaldi test tarihine :) bende bugun suzan haninla konustum 2gundur tam sokulemwdim lekelenmeyle baslamio yedaviye dogal olarak ve konferanata olacakmia sali ya kaar yok mus emre beyle baslarsin gelince ben dewam ederiz dedi vardir bi hayir dedim ama emrw beyin aretbeyin ve suzan hanimin teavi yontemi ayni emre bwyin farkli nasil olcak soramadim da acaba emre beyde mi hep devam etsem esimde bana birakio sen hic emrw beye gitmismiydin

Transfer sonrası aret bey iğne mi veriyor fitil mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

27.28. gün adet olan ben bugün 31. gün hala olmadım.geçen ay soğan kürü yaptım ondan mı diycem soğan kürü aksine düzene sokuyormuş.soğan küründen sonraki ay adeti geciken bir kaç kişi olmuş ama.korkum kist vs oluşmuş olması veya hormonsal bir sıkıntının çıkması.çünki ilk kez bu kadar bir gecikme yaşıyorum.hani tüpüm tıkalı olmasa dicem acaba hamilemiyim

Son düzenleme:

canım bende soğan kürü yaptım 3 ay ama gecikmem olmadı soğan kürünün kist yapacağını zannetmiorum belli olurmu ki hamilesindir belki :)

canımm emre bey benim opularıma girdi hep güleryüzlüydü..
son transferimden sonrada beni hatırladı koridorda ayak üstü 10 dk konuştuk.. kendisi yanıma geldi benimmle konuştu neler yaptığımı kaç tane transfer edildiğini sordu..şaşırmıştım yani cana yakın bir doktor bence..
çok güler yüzlü ve herşeyi rahatca sorabileceğin bir doktor.. uzun uzun kafana takılan herşeyi sorabilirsin çok açıklayıcı..
evet canım son 2 gün.. :18::18:

canım benim son 2 gün demek ayyy çok heyecanlı Rabbim yüzünü güldürsün inşallah

Bende büyük ihtimalle Emre bey ile tedaviye başlayacağım canım şu histeroskopiyi hala halledemedim z.kamil süründürüyor beni adetim

bugün yada yarın bekliyorum ameliyat günü alacağım tekrar bu 3.ay ya inşallah bu ay hal olur.

Son düzenleme:

sağolsın canımcım inşALLAH onda davam edersem vesile o olur mutluluğuma bilinmez c tesi sabah mı vericeksin kanı güzel haberlerini bekliyorum.

evet canım son günlerr:)) inşallah emre bey sana uğurlu gelir canım..
bende bu seferde negatifi görürsem histereskopi yaptıracağım canım.. neden histereskopi yaptırıyorsun kim istedi canım senden histereskopiyi..

sağolsın canımcım inşALLAH onda davam edersem vesile o olur mutluluğuma bilinmez c tesi sabah mı vericeksin kanı güzel haberlerini bekliyorum.

inşallah canımm emre bey bebeğine kavuşmanda vesile olur.. bu sefer pozitifi görmeni çok istiyorum canım.. sen negatif görünce kendim görmüş gibi üzüldüm.. belki bir ihtimal yarın test verebilirim canım..

progesteron igne ve crinone jel birde diğer ilaçlar var canım..

Oofff iğne mi. Ilk transferimde igneydi hergün iğne vurulmaya gidiyordum ve çok aciyordu. Diğer transferlerde fitil verdi doktor. Rahatti.
Vee yine iğne... jel nasil kullanılıyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet canım progesteron yanında birde ayrıca sana göbekten clexane verebilirler bana verdiler genelde herkezede veriyorlar..

canım benim çok samimisin son tedavilerimiz olsun inşALLAH hep üzülüoruz negatif haberler duyunca bende erken yapmıştım testi geçen defa bekleyememiştim... haydi bismillah sonucun ne olursa olsun hayırlısıymış deyip isyana düşmemeye çalış ama bu kez olucak ALLAHın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…