Hayırlı geceler
en kısa zamnda hayırlısıyla olumlu sonuçlanır tedavılerımız
Aret beye muayenemı oldum testlere baktı hıc yorumda bulunmadı rutın testlerı ıstedı
bir düşüğüm olduğu için benden de genetik test istedi
raporum çıkmış çok şükür kısmetse bu hafta içi almaya gidicem
ıstedıgı testleri yaptırıp gidip kısmetse başlıcaz ınsallah
esımde bende sanı ılk kez doktora gıtmıs gıbı oyle kaldık
Aret bey yorum yapmadı bızde sormadık tutulduk sankı
10dakıka surmustur herhalde ıcerde kalmamz
hayırlısı bakalım hakkımızda
Rosy_73 canım ben ılk muayne ucretı 250 odedım 15 gun kdar oldu
ensu canımm ınsllh mutlu hayırlı haberler alırız
Bu topiğe yeni geldim. Ama aranızda beni bilenler var sanırım. Bugün çok komik bir şekilde, hakkında araştırma yaptığım doktoru, 5 yıl önce Denizli' deki hastalarından birisinden tavsiye aldığımı farkettim. Daha doğrusu annemle konuşurken Aret Bey' i düşündüğümü söyleyince o hatırlattı. Bana tavsiye eden kişinin bir akrabasını tedavi etmiş. İzmir' den hastaları geliyordu diye uzun uzun anlatmıştı. Ancak muayene için uğraşıp telefonunu bulduğumda Denizli' den ayrıldığını öğrenmiştim. Annemin hatırlatmasından sonra araştırmalarıma nokta koydum. İleri yaş için umut olması bir yana, ikinci defadır isminin önüme gelmesi karar verememe yetti. Kısmetse ben de ilk fırsatta kendisinden randevu koparmaya çalışacağım. Dilerim hepimizin umudunu kucağına almasına vesile olur...
canımm hoşgeldinnn.. inşallah en iyi en doğru doktorda karar kılarsın ve bebişine kavuşursun..
tedavi raporsuzlarda 4000 ile 4500 arası arası değişiyor.. rahatsızlığına göre anladığım kadarıyla..
ilaç bende sadece klomen kullandırdı 9 tl tuttu.. igne kullandırırsada 35 yaş üstü rezervi az olanlara çok az ünite 2-3 gün iğne kullandırıyor ve klomenle takviye yaptırıyor.. bu tedavideki benim ilaç masrafım 9 tl tuttu.. 3 yumurta döllendi biliyorsun diğer topicten.. çok öptümm..
:)) canımm bende ilk zamanları içeri girince unutuyordum hiçbirşey sormadan çıkıyordum..
Muayenelerinde mutlaka aklına takılanları sor hemen cevaplıyor..
Bu arada benimde dün yumurta toplamam oldu 3 yumurta toplanmıştı..
Bu sabah aradılar 3 yumurtayada imsi tekniği uygulanmış hepsi döllenmiş.. Yarın transferim var..
Son 5 yıldır ilk kez 3 tane döllenme oldu.. çok mutlu oldum..
Seninde tedavinn hayırlı olsun canım.. Inşallah allah hepimizin yüzüne gülecek..
kızlar ben cumartesi günü adet oldum pazartesi aletimin 2. Günümü 3günümü oluyor
süperrrr bir haber cokk sevındım rabbım tamamına erdırsın ınsaallah
muaynede sorduklarımı cevapladı fakat kendı yorum yapmadı testler ıcın mauyneden cıkınca ben bır sorunum var mı dedım o zman soyledı yok dıyo yanı ultrasonla bakınca hıc yorum yapmadı yada testlere
olumsuzlukları atlatabılırsem mutlu umutlu baslarım ınsallah tedavıye
ımsı teknıgınde ek ucret odenıyor mu ve ne kadar bılgın var mı
dualarımdasın....
Kızlar ben cumartesi günü adet oldum pazartesi aletimin 2. Günümü 3Günümü oluyor
bende bu konuda çok sıkıntı yaşadım canım.. Helede histereskopi olmak istiyorum dediğimde 2 hafta biraz gergin geçti.. Ben çok ısrarcı oldum, aret beyde yapmayacağım sana gerek yok diye çok ısrarcı oldu.. Sonunda şimdilik onun dediği oldu..
Imsi için ek ücret ödemedim canım.. Ama şu var benim oradaki ilk tedavimde ıcsı tekniği uygulanmış.. Yani micro ekjeksiyon tekniği buda ama spermler 400 kat kadar büyütülüyor ıcsı mikro enjeksiyonda.. Bizde erkek infertilitesi varya eşimin sperm sayısı düşük..
Ben bu tedavimde aret beydeki randevumda bu konuyu hiç aret beye demedim direk danışmadan embriyologlarla görüşmek istiyorum dedim.. Imsi tekniğini istediğimi belirttim imside 6000-8000 kat arası büyütülüyor biliyorsun..eşimdeki sıkıntıdan dolayı biraz yaşadığım olumsuzlukları anlattım.. Embriyolog çok tatlı bir bayandı, uygun gördü sisteme ilk günden imsi yapılacak diye girdi.. Imsi için extra ücret talep edilmedi canım..
Sende benim dualarımdasın.. çok öptüm
verdiğin bilgiler için cok sağol canım
bende oyle yapsam mı acaba bızdekı sorun da erkek infrtılıtesı
kac senedır test yaptırıyorz ılk defa sonıkı testtte capada yapılanlar oncekılere gore yuksek cıktı
yanlıs bılgılendırmıyım ama oğlene kadar olduysan 3
aksama dogru falansa bıldıgım kadarıyla 2 sayılıyor
merkeze yada daha ıyı bılen bırıne sor canım yanlıs olmasın
canım neden yapmayasınki tabiki yap.. sonuçta erkek infertilitesi var sizdede.. zaten imsi erkek kaynaklı sorunlarda uygulanıyor..
Aret beyin kafası okadar yoğunki bunu mutlaka embriyologla görüş.. Aret beyde muayenen olduğu bir gün embriyologla görüşmek istiyorum imsi tekniğini görüşeceğim de hemen görüştürüyorlar. sıkıntılarını anlat özellikle imsi için merkezinizi tercih ettik de üzerinde durursan yapıyorlar..
bütün merkezler öyleki biz üzerinde durmazsak kimse çok fazla detaya girmiyor ne yazıkki..[/QUO
ASLINDA MANTIKLI OLAN DA BU....
BİZ SOYLEMEDEN NEDEN YPMIYORLAR SONUCTA FIYAT FARKIDA YOKMUS
ALLAH RAZI OLSUN CANIMM COK SAĞOL
Canim adetinin kaçıncı gunu tedavi ye başladınız...ben hep 4. Günü başladım ama artık 3. Günü başlamak istiyorum benim sali randevu vardi saat 1 de ama pazartesi sabah atıcam israrla pazartesi günü ile değiştirilmesini soylicem kabul ederler insallah[/QU
ARET BEYDE DAHA BASLAMADIM CANIM
AMA DAHA ONCEKI TEDAVIMDE 2 YADA 3. GUNDU DIYE HATIRLIYORUM
INSALLH HAYIRLISI HANGİSIYSE O OLSUN CANM
yanlıs bılgılendırmıyım ama oğlene kadar olduysan 3
aksama dogru falansa bıldıgım kadarıyla 2 sayılıyor
merkeze yada daha ıyı bılen bırıne sor canım yanlıs olmasın
sağol canım ben cumartesi sabah 9 gibi adet oldum ve aksama kadar yoğunlaştı merkezi arayip salı günü için randevu almıştım ama yanlış yaptım bugunde kapalı değiştirmedi m randevu mu sorun yarattıkları sanmıyorum gerçi adet hoca akşam 10 kadar merkezdeymi s bide internetten de randevu aliniyomu hiç alan olfumu
Aricam canım ısrar etcem değiştirmeleri için...Allah hepimizin yardımcısı olsun
canım neden yapmayasınki tabiki yap.. sonuçta erkek infertilitesi var sizdede.. zaten imsi erkek kaynaklı sorunlarda uygulanıyor..
Aret beyin kafası okadar yoğunki bunu mutlaka embriyologla görüş.. Aret beyde muayenen olduğu bir gün embriyologla görüşmek istiyorum imsi tekniğini görüşeceğim de hemen görüştürüyorlar. sıkıntılarını anlat özellikle imsi için merkezinizi tercih ettik de üzerinde durursan yapıyorlar..
bütün merkezler öyleki biz üzerinde durmazsak kimse çok fazla detaya girmiyor ne yazıkki..
Ececim cok sevindim gelismelere.bende erkwk jaynakli aldim raporu ama trans sonrasi sordum uygulanfimi die yok dediler sinir oldum neden bole bi imkan varken yapmadiniz.dedim spermler kotuolsaudi dollenme olmazdi zaten die gecistirdiler drumda solememis imsi olcak die olan oldu die uzatmadim ama.hep klimda kaldi neden.yapilmadi die kalanlarda ii kalitedelermis gerci imsi benim icindee onemliydi ama.olmadi.
sagoll canimmm.. hayatim tum merkezler boyle soylemedin surece yapmiyorlar.. zaten canli hucre var diyorlar.. bendede 7 tedavidir ilk kez yapildi...
sen nezaman donmusunu akacaksin bellimi canimm..