Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

Canlı hücre olmayıncamı yapılıomuş ALLAH ALLAH.
Kısmetse 10 gün sonra regl gelicek ozaman diye düşünüyorum canım gelgitlerde yaşıorum gerçi istiyorum bir an önce denemeyi seneler geçiyo 6 seneye girdik ama diş sıkmam halen devam acaba engel olur mu diyorum okadar takmıorum herşeyi eskisi gb merkezin psikologu en az 3 aylık psikiyatr tedavisine yönlendirdi ama eşim izin vermedi anti depresan vs kullanmamı gitmedim de zaten psikologa göre stres altında olmayacaksın ama trans sonrası bişi çıkarsa engel olamıyoruzki varmı forumda tanıdığın stres altında tedaviden sonuç alan hani rahim kasılması engel oluomuş o drurmda ALLAH yardım etsin cümlemize trans. bitmiştir senin 3 tane isteseydin ederdi belki canımcım.

canımm gönlünü ferah tutt lütfen.. kendi içinde güçlü olmazsan bu aşamaların altından psikolojikmen kalkamazsın.. Anti deprasanda çözüm değil çünkü ben ilk tedaviden bu yana kendi psikolojimi kendim düzeltmeye çalışmasaydım düşünsene 6 yıldır psikolog ve anti deprasanlar arasında yaşamam gerekecekti..
transfer günü merkeze gittiğimde imsiyi tekrar sordum çok çok ağır erkek infertilitesinde uyguluyoruz dediler.. Embriyolog Ece hanımla görüştüm.. çünkü çok yumurtası olan bayanlarda imsi uygulamak riskli oluyormuş saatleri alıyormuş ve bu esnada yumurtalar ölüyormuş..
tek amacımız acilen döllemek dedi..
çok öpüyorum senii benim test tarihim 17 Mayıs..

Son düzenleme:
Kızlar size bişey sorcam haziranda tedaviye baslıycam tedavıye baslamadan önce nisan ayında aret bey elevit coraspin ve folbiol kullanıyorum bunları kullandıgımdan beri 15 günde bir adet oluyorum ve az bişekilde 9 gün sürüyo ilaçların etkisi varmıdır acaba yada böyle bişey yaşayan oldumu kızlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar slm benim tsh yüzünden hazirana ertelemiştik en son tüp bebeği fakat hazirana kadar düzelecek fakat ben düzeldikten sonra da bir süre geçsin emin olayım diyorum.temmuzda hatta ağustos ta bile olabilir.fakat eşimin andolojiden aldığı raporusn süresi eylül 7 de bitiyor.ben ağustosun 1'inde adet olcam.diyorum ki ağustosta evrakları götürdüm eksiksiz bir şekilde hadi bir aksilik oldu eylüle sarktı eşimin raporunun bitmesine bir kaç gün kalmış olcak belkide dolmuş olcak raporun süresi.acaba temmuz adetiyle mi başlasam.temmuzda da ramazan oluyo yumurta toplama iğnelerin vurulması vs derken oruçlar ne olcak.yani ben temmuz adetiyle tüp bebek tedavisine başlarsam sadece yumurta toplandığı gün oruç tutmaman yeterli olur mu.iğneleri iftardan sonrada vurulabilirim heralde.ve sadece yumurta toplandığı gün oruçlu olmamam yeter sanırım.çok mu karışık yazım derdimi anlatabildim mi acaba:)daha önce tüp bebek yapan arkadaşlarım adettin kaçıncı günü iğnelere balanıyo ve adetin kaşıncı günü yumurtalar toplanıyor.embriyo transferi adetten kaç gün sonra yapılıyor.ay çok uzun yazdım biliyorum ama inş derdimi anlatabilmişimdir:)

merhaba kızlar bende merkez arayışındayım ıstanbul tup merkezıyle memorıal arasında kaldım daha oncekı denemem umut tup bebek merkezınde olmuştu..erkek ınfertılesı sorunumuz ıstanbul tup daha sıcak gelıyo aret bey hakkında fıkırlerınıze ıhtıyacım var olumlu yada olumsuz henüz kendısıyle gorusmedım fakat kendısı cok yoğun oluyomus ve hastalarıyla ılgılenemıyomus gorusmelerı 2 dkyı gecmıyomus doğrumu kızlar ısterse hıc konuşmasın yeterkı ısını yapsın ama ınsan azcık kendınıde rahatlatmak ıstıyo fıkırlerınıze ıhtıyacım var...

Ben iki yilldir arey beyin hastasiyim geçen asilamam tutmustu bu sene ayni yerde tekrarliyoruz cok ilgili geliyolar bana sali asilsmam yapilacak hayirlisi inşallah haberleri ver cem burdan dualarini eksik etmeyin tüm isteyenlere......nasip etsin içindede bize

Daha önce 3 kere tüp bebek transferi yapıldı ancak dr.aret kamarda ilk kez olacak sistemi ile ilgili bilgi verirmisiniz.
Görüşme sonrası neler öneriyor. Igneleri göbekden mi veriyor.
Transfer sonrasi fitil mi yoksa igne mi veriyor tutunma icin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar slm benim tsh yüzünden hazirana ertelemiştik en son tüp bebeği fakat hazirana kadar düzelecek fakat ben düzeldikten sonra da bir süre geçsin emin olayım diyorum.temmuzda hatta ağustos ta bile olabilir.fakat eşimin andolojiden aldığı raporusn süresi eylül 7 de bitiyor.ben ağustosun 1'inde adet olcam.diyorum ki ağustosta evrakları götürdüm eksiksiz bir şekilde hadi bir aksilik oldu eylüle sarktı eşimin raporunun bitmesine bir kaç gün kalmış olcak belkide dolmuş olcak raporun süresi.acaba temmuz adetiyle mi başlasam.temmuzda da ramazan oluyo yumurta toplama iğnelerin vurulması vs derken oruçlar ne olcak.yani ben temmuz adetiyle tüp bebek tedavisine başlarsam sadece yumurta toplandığı gün oruç tutmaman yeterli olur mu.iğneleri iftardan sonrada vurulabilirim heralde.ve sadece yumurta toplandığı gün oruçlu olmamam yeter sanırım.çok mu karışık yazım derdimi anlatabildim mi acaba:)daha önce tüp bebek yapan arkadaşlarım adettin kaçıncı günü iğnelere balanıyo ve adetin kaşıncı günü yumurtalar toplanıyor.embriyo transferi adetten kaç gün sonra yapılıyor.ay çok uzun yazdım biliyorum ama inş derdimi anlatabilmişimdir:)

Adetin 2-3 günü iğneler basliyor. 9-11 günü yumurta toplanıyor. 12-15 gün transfer oluyor transferden 12 gün sonra sonuç alınıyor.
Bende aret kamarda haziran başında başlıyorum. Hakkimizda hayırlısı

Kızlar size bişey sorcam haziranda tedaviye baslıycam tedavıye baslamadan önce nisan ayında aret bey elevit coraspin ve folbiol kullanıyorum bunları kullandıgımdan beri 15 günde bir adet oluyorum ve az bişekilde 9 gün sürüyo ilaçların etkisi varmıdır acaba yada böyle bişey yaşayan oldumu kızlar

Bende bu ilaçlari kullaniyorum ama söylediğin sıkıntılar olmadı. Haziran başında bende basliyorum.

Bende bu ilaçlari kullaniyorum ama söylediğin sıkıntılar olmadı. Haziran başında bende basliyorum.

Cnm hayırlı olsun mutlu sonla bitirelim inşallah bende sordum arayıp merkezi ilaçlardan degılmıs 3 ay önce tüplerimi baglatmak zorunda kaldım tedavi için o ameliyattan sonraki üç beş ay böyle dengesizlikler oluyo dedi hemşire bi problem yok dedi içim rahatladı hayırlısıyla şu tedavimizi bi olsalta bekleme sürecine bi girsek ben şimdiden çok heyecanlıyım :)

Cnm hayırlı olsun mutlu sonla bitirelim inşallah bende sordum arayıp merkezi ilaçlardan degılmıs 3 ay önce tüplerimi baglatmak zorunda kaldım tedavi için o ameliyattan sonraki üç beş ay böyle dengesizlikler oluyo dedi hemşire bi problem yok dedi içim rahatladı hayırlısıyla şu tedavimizi bi olsalta bekleme sürecine bi girsek ben şimdiden çok heyecanlıyım :)

Ocak ayında benimde tüpler alındı . tüpler alindiktan sonra hiç sıkıntım olmadi düzenli adet görüyorum ve coraspirin elevit ve folikasit kullaniyorum. Gecen ay iltihap vardi ilac ve fitil kullandım geçti.
Haziranda tüp bebeğe başlıyoruz hayırlısı ile.

canım bu konu hassas bi konu sen daha doğru karar verirsin ama tedavi sürecinde yumurta ve sperm kalitesi çok önemli.
bu süreçte eşin ve sen tüm günü hiç gıda ve su almadan geçireceksiniz bu mutlaka yumurtalarını etkileyecek.. birde yaz saat uygulamasındayız 20.30 dan önce birşeyde yiyemezsin.. kış saati olsaydı en azından 16.30 gibi iftar oluyordu çok etkilemezdi..
tedavinde igne vurulduğun süreçte tüm gün birşey yemeden geçirmen sanırım yumurta kaliteni etkiler..

canım bu konu hassas bi konu sen daha doğru karar verirsin ama tedavi sürecinde yumurta ve sperm kalitesi çok önemli.
bu süreçte eşin ve sen tüm günü hiç gıda ve su almadan geçireceksiniz bu mutlaka yumurtalarını etkileyecek.. birde yaz saat uygulamasındayız 20.30 dan önce birşeyde yiyemezsin.. kış saati olsaydı en azından 16.30 gibi iftar oluyordu çok etkilemezdi..
tedavinde igne vurulduğun süreçte tüm gün birşey yemeden geçirmen sanırım yumurta kaliteni etkiler..

çok düşündüm cnm temmuz-ağustos adetiyle başlıycam:)yani aslında ağustos adeti ama temmuz 30-31 de başlıycak hesaplamalarıma göre.yani ramazan bitmiş olcak.hemde tsh düzene girmiş olcak inşallah.bir şey sorcam cnm sana ilaç raporu tam 15 gün sonunda çıkıyormu bir aksilik felan olup daha geç çıktığı oluyormu.tüp bebek tedavisi olunacak ayda ki adetten 15 gün önce evraklarını getir diyorlar ya ilaç raporu almak için yani.raporun gecikmeden dedikleri gibi 15 gün sonra çıkması lazım.çünki adetin 2.3. günü iğnelere başlanmış olması gerekiyor.acaba adetten 15 değil 17-18 gün öncemi gitsek evrakları vermeye:KK1:ay kafamda deli sorular ihtimaller olasılıklar:KK52:mesela adetin 2. yada 3. günü çağırıyorlar ya hastaneden adetinin 2. ve 3. günü hafta sonuna gelen ve çapa da veya başka bir devlet hastanesinde tüp bebek yaptıranlar ne yapacak.mesela bir şey daha ilaç raporu 15 günden önce çıkmaz diyorlar ya bu 15 günlük süre içine bayram tatili girerse artı 3-4 gün daha mı eklenecek raporun çıkma süresine.

Son düzenleme:
çok düşündüm cnm temmuz-ağustos adetiyle başlıycam:)yani aslında ağustos adeti ama temmuz 30-31 de başlıycak hesaplamalarıma göre.yani ramazan bitmiş olcak.hemde tsh düzene girmiş olcak inşallah.bir şey sorcam cnm sana ilaç raporu tam 15 gün sonunda çıkıyormu bir aksilik felan olup daha geç çıktığı oluyormu.tüp bebek tedavisi olunacak ayda ki adetten 15 gün önce evraklarını getir diyorlar ya ilaç raporu almak için yani.raporun gecikmeden dedikleri gibi 15 gün sonra çıkması lazım.çünki adetin 2.3. günü iğnelere başlanmış olması gerekiyor.acaba adetten 15 değil 17-18 gün öncemi gitsek evrakları vermeye:KK1:ay kafamda deli sorular ihtimaller olasılıklar:KK52:mesela adetin 2. yada 3. günü çağırıyorlar ya hastaneden adetinin 2. ve 3. günü hafta sonuna gelen ve çapa da veya başka bir devlet hastanesinde tüp bebek yaptıranlar ne yapacak.mesela bir şey daha ilaç raporu 15 günden önce çıkmaz diyorlar ya bu 15 günlük süre içine bayram tatili girerse artı 3-4 gün daha mı eklenecek raporun çıkma süresine.

canım benim rapor aldığım hastanede böyle değildi adetten 15 gün önce evrakları getirme sistemi yoktu rapora nezaman istersem ozaman başvurmuştum.. tüp bebek raporuma ilaç raporuda dahildi.. ilaçları rapor üzerinde şu tarihler arasında alın yazıyordu.. benim raporu elime aldıktan sonra 1 ay içinde ilaçları alma sürem vardı.. o ilaçları o süre içinde alıp evde beklettim.. tedavi içinse aynı raporu aldıktan sonra 6 ay süremiz varmış.. zaten evde ilaçlarım hazırdı önümdeki 6 ay içinde istediğim adetle tedavime başladım..
15 gün önce gel vs demediler.. lale de raporunu çapadan aldı istersen ona bir sor canım..

Canim benim raporum 15 gunde cikti vukuattli vs o evtaklarida verdikten sonra bayram die gecikme olabilir bence hist yapilacagi ay bana bayram dolayisiyla erteleme olmustu capa bayramdan dolayii demislerdi sen neriman hanimla inceden inceye anlat dirumunu telde de sorabilirsin

Canim benim raporum 15 gunde cikti vukuattli vs o evtaklarida verdikten sonra bayram die gecikme olabilir bence hist yapilacagi ay bana bayram dolayisiyla erteleme olmustu capa bayramdan dolayii demislerdi sen neriman hanimla inceden inceye anlat dirumunu telde de sorabilirsin

aslında en mantıklısı gidip yüz yüze konuşmak.nasıl olsa çalışmıyorum evdeyimde.gidip şu aklımda ki btün soruları sorayım cnm ben.sen bu ay ki adetinle başlıyorsun galiba cnm 2. denemene.tekrar rapor çıkartman gerekmiyormu 2. deneme için.bir şey daha sormak isiyorum.raporun geçerlilik süresi ay ya eşim androlojiden rapor aldığı tarihten itibaren 6 ay mı yoksa o rapor infertilitede tüp bebek kurulunda görüşülüp tüp bebek yapılabilir kararı verildiğinden itibaren mi 6 ay.(eşimin androlojiden raporunun çıkmasıyla o raporun kurula sunulup kararın çıkması arasında 15 gün var)af aramızda bazen aklıma gelen sorulara ben bile şaşırmıyor değilim:KK9:en sın gittiğimde neriman hanım eşimin raporuna bakıp ekime kadar kabul edicem bunu demişti ama tam tarihine bakarakmı dedi bilmiyorum

Son düzenleme:
kızlar ben zeynep kamile gidiyorum 2. aşılamam yapıldı tutmadı 2 ay ara verdı dr. tup raporu cıkarma hakkım var evraklarımın hepsı var tahlıllerımınde suresı 6 ayı gecmedıgı ıcın dr sadece kurula gırer cıkar raporun dedı. ben istanbul tup bebekte 1. aşılamamı yaptırmıstım. acaba raporu cıkarıp yıne orayamı gıtsem dıyorum cunku zeynep kamılde yaptrrsam 1 tane koyacaklar yasım 29 cunku. ıstanbul tupte yaptrrsam 2-3 şansım var en azından. rapor cıkarınca merkeze ne kadar ödeniyor bilen varmı

kızlar ben zeynep kamile gidiyorum 2. aşılamam yapıldı tutmadı 2 ay ara verdı dr. tup raporu cıkarma hakkım var evraklarımın hepsı var tahlıllerımınde suresı 6 ayı gecmedıgı ıcın dr sadece kurula gırer cıkar raporun dedı. ben istanbul tup bebekte 1. aşılamamı yaptırmıstım. acaba raporu cıkarıp yıne orayamı gıtsem dıyorum cunku zeynep kamılde yaptrrsam 1 tane koyacaklar yasım 29 cunku. ıstanbul tupte yaptrrsam 2-3 şansım var en azından. rapor cıkarınca merkeze ne kadar ödeniyor bilen varmı

2500 tl olarak biliyorum cnm ben.ilaçlar dahil 3500 tl sanırım.en son öyleydi.lale99 o civarda bir ödeme yapmıştı.

tüp bebek tedavi ücreti raporluya 2500 TL canım..

merhaba arkadaşlar ... tüpleri tıkalı olanlar için devlet hastanesinden mi almak gerek hsg sonucunu ? yada özel üniv. hst lerinden alsak yeterli midir indirim alamaya ?

X