normalde hakkimiz 2 tane ama 3. hak cikti cikacak diyorlar aylardir.. resmilesip alan varmi bilmiyorum duymadim cnm..
hastaneme sormustum henuz yururluge girmedi bize bildirilen 3. bir hak yok dediler..
yani hiç 3 olmadı hep2'miydi bu hak.alla alla ben hep 3 biliyordum biliyomusunuz.aldığımız raporun ge.
çerllik süresi 6 ay ve bu raporla sadece tek deneme yapablyoruz değilmi.çapada öyle demişlerdi bana.inş.bunuda yanlış bilmiyorumdur:)
kızlarr hiç sesiniz çıkmıyor..
bu arada birşey soracağım Aret bey hiç sizlerede sadece klomenle tedavi yaptımı..
bana gonolf kullandırmadı 5 gün klomen kullandırdı 2 tane yumurta varmış..
canım Ebrucan a da klomenle başlamıştı ne güzel iğnelerle heba etmiyor seni nasıl gidiyor opu haftaya mı olur kısmetse.
o açıdan bakınca haklısın canım.
cumartesi opu var canım 3 tane yumurta gelişmiş dün muayene vardı..
hayırlısı artık..
Bu gece senin içinde dua edeceğim canım ALLAHım yüzünü güldürsün.
Merhaba Arkadaşlar,
Ben kendimi özetleyeyim 2 aşılama, 1 taze ve 1 donmuş transferden sonra merkez arayışındayım. Sorunumuz sperm sayı azlığı ve
hareketsizlik. Aret Kamar ismini çok duyuyorum ne yalan söyleyeyim istediğim merkezlerden biri. Siz orda yaptıranlar olarak süreci ve
kullandığınız ilaçları yazar mısınız? (vitamin vs.) Daha önce tedavi olduğum merkez de birşeylerin eksik yapıldığı düşüncesindeyim bunu
sormam bu yüzden? Ekime kadar araştırma yapacağım raporum o zaman çıkacak 3 yılım dolduğu için. Şuan yapılamayan histeroskopi kaldı
o da ay sonu gibi yapılacak inşallah.
Ben aret beyin olduğu merkezde Emre tekelioğlunun hastasıydım memnun kalmadığım tek birşey yoktu hem bende hem eşimde problem olmasına rağmen ilk seferde tuttu çok şükür.personel çok ilgili ama Emre bey kadar iyi bir doktorla hiç tanışmadım.aklınızda olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok sağol Allah razı olsun tedavileri aynı mıdır bilmiyorum ama fırsatım olursa ikisiyle de görüşmek isterim bu iş uyum meselesi kafamın rahat edeceği sonuna kadar güvenebileceğim bir doktor olsun istiyorum çok sağol yorumun için de.eşinde problem neydi bizim erkek faktörü olduğu için soruyorum canım
Sayı ve hareket azlığı,morfoloji bozukluğu vardı.bu işte laboratuar çok önemli kesinlikle çok başarılı bir doktor Faruk bey eminim memnun kalırsınız.çok doktora gittim çikolata kistim sebebiyle ama İnan ki Emre bey gibisini görmedim öyle kibar öyle iyi öyle tatlı dilli ki... Bunlar çok önemliydi benim için hatta Geçen haftalarda yeniden istanbula gittim merkeze de gitmek kısmet oldu bir de ona gösterdim bebeğimi.keşke istanbulda yaşasam da kontrollerimi hep o yapsa diyorum inanılmaz ilgili bir insan.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
maşallah canım Rabbim benim gibi isteyen herkese nasip etsin inşallah. transfer edilen embriyo 3.gün mü 5.gün mü dondurulmuş kaç embriyon kaldı canım?
aayyy canım benimm seni seviyorumm
çok sağolll inşallah canımm Allah bi gün güzümüze gülecekk..
Allah kabul etsin canım hepimiz için..
arkadaşlar aret kamar ismini çok duyuyorum.merkezin adı nedir nerededir ve fiyatları nedir bilen varmı güncel ???? rapor oluyormu ???
istanbul tüp bebek merkezi taksimde rapor da geçerli ben raporlu denedim suzan hanımdı dr um 2500 merkez 150 yada 250 muayene ücreti + ilaçlar benim toplam 1,000 tuttu toplam 3500 ödedim ama ilaçlar kişiden kişiye değişiyor ben az doz gonal f kullanmıştım.
Bende seni :))))
Opun da olmuş bu arada gözün aydın canım atlattın o bölümüde hayırlısıyla.
merhaba ,
iğneler yumurta sayını artırmak için. yaşına sağlık durumuna göre ünite miktarı değişiyor.
aret beyin hastanesi 4 bin tl yumurta toplama sırasında aldı.
3,5 bin tl. civarı iğnelerim tuttu. transfer sonrası kullanacağın ilaçların 300 tl civarı tutuyor.
unutmadan aret bey in hastası olacaksanız ilk muayene 180 tl. diğer muayenelerinden ücret almıyor. umarım yardımcı olmuşumdur. hayırlısı olsun.