Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

hımm özeldede pahalıdrı insülin direnci dediğin şimdi anladım tam anlamıyla güvenebileceğimiz bi yer bi olsa.. elimiz mahkum karar kılmak zorundayız

insülin direnci testi ve anti sperm antikor testi istemişti yumurta takibi yaptırdığımda dr benden.LH FSH dan azcık yüksek çıkmıştı onun için.ama normal çıktı ikiside.ben geçen sene tam hatırlamıyorum ama ikisini sanırım 60 ya da 80 civarı bir fiyata yaptırmıştım.cnm senden kim istedi bu testi birde anti tpo yu kim istedi nerden duydun ya da.bende bugün etfaldeydim tsh kontrolüm için 21 gün öncesıfırlarda olan çok düşmüş dediğimiz ths bugün 8 lerde çıktı.canım sıkıldı açıkcası.dr bana uygun ilaç dozunu ayarlayana kadar 15 te bir çağırıcak.bir de kızlar size bir şey sorucam adetin 3. günü estradiol e2 yani kaç olmalı.

canım e2 den hiç anlamıyorum ama son tedavimde Aret bey benden adetin 3. günü tedaviye başlayacağım gün e2 istemişti.. sonuç çıktığında e2 sonucum 16 yazıyordu bende internette biraz araştırdım kötümü demiştim Aret bey ve hemşire 50 altı olduğu için çok iyi demişti.. 50 ve üzeri olunca tedaviye başlamanın anlamı yok demişti.. ama kişiye göre değişiyormu hiç bilmiyorum yalnış bilgi vermek istemem..

merhaba lalecım nasılsın benı hatırladınmı..başladınmı tüp bebek tedavısıne ne durumdasın cnm..sanırım bende bu sefer mayıs sonu gibi başlıycam aret beyde tedaviye..

hatırladım canım iyiyim şükür ilk denemem negatif canım dondurulmuşlar ile başlayacağım hazır olunca hadi hayırlısı belki aynı döneme denk geliriz..

Son düzenleme:
Henüz değil canım
kısmetse cuma sabahtan randevum var
suzan hanım senden test ıstedi mi gittiğinde

rutin testleri istedi o gün devletten almıştım randevu muayeneden çıkınca gidip yaptırmıştık eşimle suzan hanımamı gidiyorsun.

insülin direncine hiç bakılmadı bende ben kendim duydum forumdan hani baktırayım diye dr istemedi cnm regl 3 günü bakılan hormonlar normaldi belki o yüzden istemedi prolaktin yüksek sadece.canım ben bi ara bakarım e2 me kaç olduğuna normali kaç bilmiorum

kişiden kişiye değişmiyor bildiğim kadarı ile benim de hep 29-30-31 gibi çıkıyor hep.dün tsh ım için dr a gittiğimde adetimin 3. günü fsh,lh,e2 ye de bakarmısnız dedim baktırdı saolsun.e2 29 du iyi demek ki.ama tsh tavan yapmış yine.bir dengeye girseydi mayıs adetine kadar.

insülin direnci pko nun varlığını gösteriyormuş diye hatırlıyorum.ben yumurta takibi yaptırdığımda lh fsh tan azcık fazla olduğundan dr um düşük ihtimal ama yinede insülin direncinede bakalım demişti.çıkmadı çok şükür.e2 de ensuecenin dediği gibi kişiden kişiye göre değişmiyor benimde hep 29-30-31 çıkıyor.ALLAH tan başka sorunumuz çıkmasında bir de onlarla uğraşmayalım.zaten tsh dalgalı kur gibi.çapada yaptırdığımda tsh normal çıkmıştı çapadaki dr lar da kendi testlerini baz alıyorlar.olmadı bu ay sonu gidicem ya evrakları teslim etmeye o zaman söylerim belkide hazirana erteletebilirim eğer öyle bir şansım varsa.tsh çok önemli çünki gebelik önceside sonrasıda

hatırladım canım iyiyim şükür ilk denemem negatif canım dondurulmuşlar ile başlayacağım hazır olunca hadi hayırlısı belki aynı döneme denk geliriz..

öylemi cnm inşallah 2. ye yüzünü güldürür mevlam..aret beydemı yapmıştın ilk denemeni..inşallah cnm karşılaşmışta oluruz..cnm tedaviye başlamak için nezaman gitmem gerekiyor doktor a geçen sene gitmiştim muayeneye bana ve eşime bir sürü tahlil vermişti..

merhbalarr kızlarrr rabbim inşallah emeklerimizin karşılığını minik meleklerimizle verir..inşallah hepimiz en yakın zmandaa koca göbüşlüü oluruz

canım transferden sonra embriyologların bize verdiği Fresh Hasta Bilgi Formu varya.. orada en aşağıda transfer edilen embriyo yazısının karşında sende GRADE kaç yazıyor.. şimdi baktım bende Grade2 yazıyormuş.. araştırdım en iyisi Garade1 oluyormuş..

Hayırlı CUMALAR..
Bugün aret beyde muaynemi oldum
Hepinizden istedigi gibi bizden de istedi test sizler hangi hastahanede yaptırdınız testlerinizi ayrıca benden genetik istedi düsugum olduğu için
Bu ay baslayamiyoruz kısaca nasipse inşallah bidahaki ay başlayabiliriz.RABBIM MÜBAREK CUMA SAATI YÜZLERIMIZI GULDURSUN INŞALLAH

Hayırlı olsun cnm inşallah güzel sonuclar elde edersin ben testlerimi medline özelde yaptırdım ssklı 400 tl verdim devlet hastaneleride yapıyodur sanırım ben hiç sormadım aminnnn hepimizin tedavisi güzel olur inşallah bebişlerimize kavuşuruz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnşaallah canım bızım burdakı devlet hastahanesıne sordum yapılıyor dedı umarım dr sorun cıkarmdan yazar hakkımızda hayırlısı olsun
görüşme bıraz cabuk gectı ınanırmısınız ılk defa gıdıyor gibi hıcc bişi sormadım soramadım sankı stres heyecan kıtlendım aret beyde cok fazla konuşmadı hayırlısı bakalım

Aminnn cnm insaallah adetin ilk gunu merkezi arayip randevu eliosun uc yaa dorduncu gune veriolar ve uygunsan tedavin baslio rutinleri yaptirdinmi ozaman

Comp yazio cnm.

burayı tesadüfen buldum.yarın istanbul tüpbebekte aşılamam var.aret beye ilk defa başladım.çok yogun bir doktor.görüşmemiz 1dkyı geçmiyo.diyeceğni deyip hemen diğer hastaya geçiyo.

cnm bir dahaki aya tam hazir olarak baslarsiniz daha iyi olur.. bakalim bana ne diyecek bir kac gune belli olur.. hayirlisi diyorum artik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…