Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

canım öncelikle cevap yazdıgın ıcın tesekkur ederım kısmet olursa aret beye gitmeyı dusunuyorum
capadan ıstenılen sanırım dımı yanlıs anlamıs olmamak ıcın soruyorum
sıgorta pırım gun kagıdını nerden aldın sen ben esımden yararlanıyorum onu gosteren belge sanırım
bu arada esımden resım ıstemıyorlar mı nette oyle buldum da ben

rica ederim cnm ne demek.bana çapadan verilen kağıtta aynen bunlar yazıyordu cnm.sigorta pirim kağıdını sanırım çalıştığı iş yerinden alınıyor.resim ve kimlik fotokobisine gelince ben eşiminkinide kendiminkinide götürcem ne olur ne olmaz:)

Sigorta pirim dökümünü bağlı oldugunuz ilçenin ssk binasına gidip çıkartıyosunuz canım hatta 3 adet çıkartın çünkü aret beyin merkezi de 2 adet istiyo o dökümden ayrıca sadece sizin resminiz olması yeterli eşinizin resmini istemiyolar cnm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ssk hizmet dokumunu capadaki sekreter neriman hnm netten jendiniz dokum alabilirsiniz demisti ben oyle yaptim sorunfa cikmadi kizlar vukuatliyida bagli oldugunuz nufus mud den.vukuatliyi merkezde istio

Hepinize ayrı ayrı teskkur ederım
Hepsını anladıkta vukuatlı kayıt örneğını neden ıstıyorlar anlayamadım
ven har canım sen aldın mı raporu
bunları tatmlayıp herhangı bır gun götürsem farkeder mı acaba
ne kadar sure de hazırlayıp verırler

Çünkü vukuatlı nüfus kayıt örneğinde nüfusunuza kayıtlı olan çocuklarınız da çıkıyor.çocuğunuz varsa tüp raporu vermiyolar canım.

cnm ben çapada yapacağım denememi.bana mayıs adetinden 15 gün önce bu belgeleri tamamlayıp gel dediler.mayıs adetiyle başlıycağız hayırlısı ile denememize.ama bana verilen kağıtta altta şöyle bir not vardı."raporlar 2 haftadan önce çıkmaz lütfen daha erken almak için ısrar etmeyiniz."sanırım 2 haftadan önce çıkmaz.gerçi lale99 daha iyi bilir ne kadar sürede çıktığını.

Dogru cnm iki hafta ama ben o ara aramamiatim bile 1ay sonra aramistim capayi tum evraklari verince 2hafta

kızlar bugün hastanedeydim 26 Nisanda adetimle beraber 7. tedavinin startını vereceğiz.. Aret bey bekleme yumurta rezervin azalıyor dedi bende nisana karar verdim..
apar topar oldu ama artık hayırlısı..

Canim benim mevlam kolaylik versin olsun be yaaa budefa insALLAH..

Haziranda tedaviye başlıyorum kızlar hadi bakalım 3.de tuttururum inşallah

Haziranda tedaviye başlıyorum kızlar hadi bakalım 3.de tuttururum inşallah

hayırlı olsun güzellik..yaza girerken güzel bi ay seçmişsin.. inşallah sana uğur getirir.. pozitiff olun kızlar 15 Nisanda ay tutulması var.. bu tarihe kadar evrene hangi düşünceleri gönderirsek o düşünceler bizi bulacakmış.. pozitif ve olumlu şeyler düşünelim hep..

sağoll canım inşallah bu defa olacak diyorum.. umut dünyası işte yaaa tutarsa ..

İnsallah canum benim..ececim benim hormin ve merkezin istedigi rutin testlerim var ve arastirma yapmayacaklar 2tedaviye baslarken 3denemeyi bekliolarya acaba yaptmam gereken onemi testler neler bagisikligi anri tpo mydu vb yaptirsammi devlette

Telden kontrol etmeden yaziorum kislar kusuruma bakmayin athena nerelerde bu arada

İnsallah canum benim..ececim benim hormin ve merkezin istedigi rutin testlerim var ve arastirma yapmayacaklar 2tedaviye baslarken 3denemeyi bekliolarya acaba yaptmam gereken onemi testler neler bagisikligi anri tpo mydu vb yaptirsammi devlette

cnm bu anti-tpo için dr lar sıkıntı olmaz diyor ama olur diyeni de duydum.ama eğer yüksekse bu değer zaten düşmüyo değişmiyo bir ilacı hapı vs si yok yani.benim yüksek mesela.umarım bir engel olmaz bu benim için.benim dr um tsh'ın normal seviyelerde olması yeterli demişti.nasip inş.sıkıntı olmaz bu anti-tpo.eğer çok mühim olsaydı çapada istenen testler arasında bu da olurdu diye düşünüyorum

İnşallah hepimize ugurlu gelicek bu sene ben inanıyorum kızlar ve hep olumlu düşünmenin gerçekten getirisi olduguna güzel düşünürsek güzel olur herşey hadi bakalım hepimiz hamiş kalalım inşallah senin tedavi nezaman başlıyodu canım aslında yazmıstında ben unuttum ya kusuruma bakma 😊

canım genelde gizli triod, guatr sıkıntısı varmı diye tpo ya bakılıyor ama bunun yanında farklı farklı çok testler var..
birde insulün direnci yaptırmıştım ben gizli şeker varmı diye oda etkiliyormuş embriyonun tutunmasını..
insulin drencinin çok düşük yada çok yüksek çıkması sıkıntıymış.. baş dönmesi halsizlik belirtisi vardı bende..
benim şekerim çok düşük çıkmıştı onuda Bakırköy Kızılay yapıyor.. bu testi yaptırırsan tek gitme ve çok erken git.. 4 saat aç karnına bekliyorsun ve saat başı şeker seviyeni ölçüyorlar.. sonrasında ilaç kullanmıştım..
herşeyin belirtisi oluyor..içinin rahat etmesini istiyorsan istersen tpo ve insulin direnci testi yaptır ikisi embriyonhun tuıtunması için önemli sırada..

canım bu ayki adetimi bekliyorum başlayacağım:))
güzel dileklerin içinn sağoll hep beraber..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…