Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

canım bu ayki adetimi bekliyorum başlayacağım:))
güzel dileklerin içinn sağoll hep beraber..

Ayyyyy hadi bakalım inşallahhh inşaallahhhhhh çok heyecanlandımmm bu sefer olucakkkkkk garantiii 😘😘😘

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayyyyy hadi bakalım inşallahhh inşaallahhhhhh çok heyecanlandımmm bu sefer olucakkkkkk garantiii 😘😘😘

kısmett canım bazı şeyler.. olmadımı olmuyor..
çokda olumlu düşünemiyorum nesdense..

Telden kontrol etmeden yaziorum kislar kusuruma bakmayin athena nerelerde bu arada

Canim bende adetimi bekliyorum sanirim bu ay sonu adet olurum..merkeze gittim esimden 2 tüp sperm alindi donduruldu bu sefer sperm sikintimiz olmafi cok sukur...adetimle birlikte tedaviye başlıyorum bu sefer umutluyum..Allah hepimizin yardimcisi olsun arkadaslar..

Herkezden güzel haberler bekliyoruzzz her namazımdan sonra dua edıyorum allahım evlat hasretıyle yanıp tutusan herkese hayırlı bı evlat ver ozellıkle bu sayfadaki arkadaşlarımın hepsine ve tabikide bana 😊😘

kısmett canım bazı şeyler.. olmadımı olmuyor..
çokda olumlu düşünemiyorum nesdense..

Tabikide kısmet rabbim nasip etmişse olur ama noolur umudunu kaybetme ve hep olumlu düşün silmeye calıs olumsuzlukları rabbim nasip etmişse hiçbişey engel değil biliyosun cnm

cnm bu anti-tpo için dr lar sıkıntı olmaz diyor ama olur diyeni de duydum.ama eğer yüksekse bu değer zaten düşmüyo değişmiyo bir ilacı hapı vs si yok yani.benim yüksek mesela.umarım bir engel olmaz bu benim için.benim dr um tsh'ın normal seviyelerde olması yeterli demişti.nasip inş.sıkıntı olmaz bu anti-tpo.eğer çok mühim olsaydı çapada istenen testler arasında bu da olurdu diye düşünüyorum

çapa çoğu şeye bakmıyoki bi hormonlara bakıyo bende nette öle okudum tsh yüksek olunca tpo ya bakılıo die umarım sıkıntı olmaz yüksek olması dediğin gibi canım

canım genelde gizli triod, guatr sıkıntısı varmı diye tpo ya bakılıyor ama bunun yanında farklı farklı çok testler var..
birde insulün direnci yaptırmıştım ben gizli şeker varmı diye oda etkiliyormuş embriyonun tutunmasını..
insulin drencinin çok düşük yada çok yüksek çıkması sıkıntıymış.. baş dönmesi halsizlik belirtisi vardı bende..
benim şekerim çok düşük çıkmıştı onuda Bakırköy Kızılay yapıyor.. bu testi yaptırırsan tek gitme ve çok erken git.. 4 saat aç karnına bekliyorsun ve saat başı şeker seviyeni ölçüyorlar.. sonrasında ilaç kullanmıştım..
herşeyin belirtisi oluyor..içinin rahat etmesini istiyorsan istersen tpo ve insulin direnci testi yaptır ikisi embriyonhun tuıtunması için önemli sırada..

bende bakıldı insüline ama saat başı değildi canım kanda 1 kere baktılar.bakalım cd52 naturel killer bağışıklık dimi bu bide anti tpoya baktırmayı düşünüyorum hoş suzan hanıma gidersem gerek yoktu vs der diyede düşünüyorum.

bende bakıldı insüline ama saat başı değildi canım kanda 1 kere baktılar.bakalım cd52 naturel killer bağışıklık dimi bu bide anti tpoya baktırmayı düşünüyorum hoş suzan hanıma gidersem gerek yoktu vs der diyede düşünüyorum.

canim cd56 baska bi test onu devlet yapmiyor ozeller yapiyor.. insulin direnci ayri bisey cnm..
hayirlisi canımm hepimiz için..

Son düzenleme:
Canim bende adetimi bekliyorum sanirim bu ay sonu adet olurum..merkeze gittim esimden 2 tüp sperm alindi donduruldu bu sefer sperm sikintimiz olmafi cok sukur...adetimle birlikte tedaviye başlıyorum bu sefer umutluyum..Allah hepimizin yardimcisi olsun arkadaslar..

sevindim canımdaha kontrollü olacak bu ay senin için önce sen ve ece başlıyorsunuz haydi bismillah.

canim cd56 baska bi test onu devlet yapmiyor ozeller yapiyor.. insulin direnci ayri bisey cnm..
tahlil vs hicbisey umurlarinda degil bunlarin sanki oyle bi hava sezmeye basladim kendimdede bakalim hayirlisi..

hımm özeldede pahalıdrı :KK43: insülin direnci dediğin şimdi anladım tam anlamıyla güvenebileceğimiz bi yer bi olsa.. elimiz mahkum karar kılmak zorundayız :KK43:

Iyi aksamlar
gecen günkü yardımlarınız için çok çok tesekkur ederım
rabbım bıran once hepimizin gönlüne gore versin
evraklarımı teslim ettim
bu cuma için de randevu aldım hayırlısı bakalım
umarım ekstra test ıstemez ve vaktı geldıyse bu ayki adetımle bende baslayabılırım
rapor malum 2 haftada cıkıyo ınsallh regl gunume yetısır

Iyi aksamlar
gecen günkü yardımlarınız için çok çok tesekkur ederım
rabbım bıran once hepimizin gönlüne gore versin
evraklarımı teslim ettim
bu cuma için de randevu aldım hayırlısı bakalım
umarım ekstra test ıstemez ve vaktı geldıyse bu ayki adetımle bende baslayabılırım
rapor malum 2 haftada cıkıyo ınsallh regl gunume yetısır

Aret beyde trdavin olacakti dimi cnm kendisiyle gorustunmu peki

X