bende ilk denememde terddüt edip ayip olur deyip suzan hnma gitmiştim canim hiç erkek dr gitmedim yaaadüşünemiorum aret beyi trNSFERi YAPARKEN
TEK çiFT TRANSFERDENdolayi değil canim tedavi metodu farkli olur diye düşündüm eş faktörünüde ikna edebilirsem aret yada emra beyi düşünüyorum.
cnm doktorlar artik bizi kizi olarak goruyor.. Aret bey bana hep cicis kizim diyor.. kendilerini asmislar.. inan bu sadece aliskanlik.. benide transfer oncesi once aret bey sonra suzan hn kontrol etti ben aret beyde rahat ettim suzan hanimda cok rahatsiz oldum.. sebebi ise sadece aliskanlikk...
aret beyin cok fazla kapali hastasi var bir kaciyla tanistim orada hic sikintili gozukmuyorlardi.. :))
kuzum benim eşimde öyle düşünüyodu ama çare kimse o en hayırlısı olacak.. erkeği kadını yok bunun.. hele bir kere aret beyde muayne ol göreceksin adam hiç bakmıyor bile ... örtünü örtüyosun alttan makinayı uzatıyor kafasını bile çevirmiyor o kadar diyim yani.. muayneye eşin bile gelse diycekki bunca zaman hata etmişim...
embriyon hazır zaten çok fazla metod değişceğini sanmıyorum belki kullanılan ilaçlar farklı olur ama hemen hemen hepsi aynı ilaçları kullanıyor zaten.. ama transferdeki el çabukluğu işi değiştirebilir.. bence direk aret beye git. emre beyi boşver bir erkek doktora ikna edebilirsen aret bey için ikna et...
transferde direk pozisyon farkliya oyüzden dedim canim.el çabukluğu derken canim benim transferde drum hazirim dedi belki 2 3 dk sonra emb geldi onlar gecşktiler nedense.sen ikisinede gittin aret bey mi sindi içine yani ona git diosan öle olmuştur.
yani emre beymi aret beymi dersen ben aret bey ile hamile kaldım hakkını ödeyemem... 3 te 3 yaptık onuda biliyosun.. elimi uğurlu yoksa ustamı bilmem :) ama aret beye git derim...
merkezdeki fotoğraflara bile baksan en çok aret bey ile var :)
Benimde dikkatimi cekti cnm fotolar 3 te3 olmasi ne guzel darisi basimiza
amin kuzum amin en içten dileklerimle.. allah dileyen isteyen herkese evlat isteyen tüm kullarına nasip etsin sağlıklı sıhhatli çocuklar versin inşallah... yatıp kalkıp dua ediyorum...
amin kuzum amin en içten dileklerimle.. allah dileyen isteyen herkese evlat isteyen tüm kullarına nasip etsin sağlıklı sıhhatli çocuklar versin inşallah... yatıp kalkıp dua ediyorum...
Bayanlar bende tüp bebek ilaçlarına başladım ama midem bulanıyor ve başımda gözlerimde ağırlık var hiçbir iş yapmak istemiyorum. Sizlerde ne gibi belirtiler oldu günlük 2 doz karın bir doz ise kalçadan oldum ve kalçadan olan yağlımıdır hala acısını hissediyorum.
Bu konuda görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Bayanlar bende tüp bebek ilaçlarına başladım ama midem bulanıyor ve başımda gözlerimde ağırlık var hiçbir iş yapmak istemiyorum. Sizlerde ne gibi belirtiler oldu günlük 2 doz karın bir doz ise kalçadan oldum ve kalçadan olan yağlımıdır hala acısını hissediyorum.
Bu konuda görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
amin canım benim sende hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle bebişlerini kucağın aalırsın inşALLAH.Yardımcın olurmu iki taneye bakmak baya zor ya:)
yardımcı annem babam olcak allah sağlık sıhhat versin onlarada... yoksa iki tane bakmak eminim çok zordur
kızlar bugün hastanedeydim 26 Nisanda adetimle beraber 7. tedavinin startını vereceğiz.. Aret bey bekleme yumurta rezervin azalıyor dedi bende nisana karar verdim..
apar topar oldu ama artık hayırlısı..
Canım benim her işte bi hayır vardır hadi bakalım çok sevindim inşallah bu sefer son olur güzel haberlerini alırız gelişmelerden haberdar etmeyi unutma 💋💋
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam hanımlar
uzun suredır aktıf degılım ama sızı takıp edıp cıkıyordum bu surecte dedemı kaybettım
bı yandan da capaya gıdıs gelısler devam ettı cok sukur bugun raporumun onaylandıgıı ogrendım
ınteretten baktım ama garantı olsun dıye sıze de sormak ıstedım raporu alabılmem ıcın bazı evraklar lazımmıs zahmet olmazsa bana yazabılır mısınız?
Bu arada adınızı soyleyemesem de her zaman dualarımdasınız
rabbım nerde nerelerde varsa en hayırlı en kısa zmanda saglıklı sıhhatlı elı ayagı duzgun hayırlı evlatlar nasıp etsın cumlemıze bı kac gundur haberlerde evlatlarını kaybedenlere de sabır versın(ve haberlere yansımayanlarada)
umarım kı rabbımden dılegımız de bu yolda bu tedavılerımız son olsun bızde evlatlarımıza kavusalım hayırlısıyla
allaha emanet olun nasıp olursa aret beyde karsılasırız belkı