Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

Eeeee kızlarrr ne alemdesiniz hiç ses yok :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canimmmm sen ne yapiyorsunn..
bugun ben ikinci rapor hakkima basvurdum kabul edildi.. hic yeni birsey istemediler hemen onaylandi cuma gunu gidip alacagim..
mayis adetimle yine tedavi starti veriyorum..

Canım benim çok sevindim bu son tedavin olur inşallah bu sefer olucak gibi hissettim şimdi senin için içimden öyle geçti bian aynı tedavi yöntemi uygulanmasın bari sorun neyse onun üzerine gidilsin pgt yöntemi diye bi yöntem varmıs istersen bi arastır netten doktorla konus baslamadan önce bakalım nediycek bu sefer nasıl bi yöntem uygulıycaklar... Bende iyileşmeyi bekliyorum biliyosun tüplerimi baglattım 15 gün önce uc ay sonra baslıycaz dedi heyecanla tedavi günümü bekliyorum bu arada bugün diyetisyenlede randevum var ozamana kadar kilo veriyim diyorum malüm hormon ilaçları baya şişiriyo

Hmmm anladım canım olsun bende arada bakıyorum zaten :))) tedaviye başladıgımızda yazarız yine benim daha temmuz offf beklemek ne zor

canimmmm sen ne yapiyorsunn..
bugun ben ikinci rapor hakkima basvurdum kabul edildi.. hic yeni birsey istemediler hemen onaylandi cuma gunu gidip alacagim..
mayis adetimle yine tedavi starti veriyorum..

demek mayıs'ta başlıaksınız.çok sevindim cnm.biliyorsun bende çapada mayıs adetiyle başlıyam ALLAH'ın izniyle.inş.ikimizde çok güzel sonuçlar alırız.peki mayısın kaçında adet olcaksın sen cnm.

kızlar aret beye giden 3. arkadaşım da hamile... 3 te 3 oldu 4. arkadaşımı göndercem şimdi... uğuruna inanır oldum yemin ediyorum.. darısıda olmayan evlat diye göz yaşı döken herkesin başına inşallah..

İnşallah bizede o uğur değer ve tüm bu topikte olanlar sonrada isteyen herkes hasretine kavuşur inşaallah inşaallah inşaallah

Son düzenleme:
İnşallah bizede o uğur değer ve tüm bu topikte olanlar sonrada isteyen herkes hasretine kavuşur inşaallah inşaallah inşaallah

amiiiinn canım en içten aminnn ... mübarek cuma günü allahım göz yaşı döken herkese hayırlı evlat nasip etsin inş.

mayis 26 da olacagim hayatim insallah mayis ayi ikimizede ugurlu gelir hayatim...
cok optum

canımm bende aret beyi çok seviyorum inşallah o uğuru banada uğrar diyorum artık bunca olumsuzluktan sonra :)

inşallah cnm.bende mayısın 12 de olcağım.mayıs ayı bize uğurlu gelir inşallah ta seninle 2 hafta arayla doğururuz inş:)

ağzından bal damlıyor canımm keşkee o günleri bi görebilsem..
bugün süleeymaniyeden 2. raporumu teslim aldım orada 16-17 yaşlarında bi kız gördüm hamileydi ağlıyordu etrafa nereden başıma geçti bu hamilelik der gibi bakıyordu ne tuhaf bazıları için gebelik üzüntü sebebi bile olabiliyor..

kizlarrrr nasilsiniz bakim..ececim raporunu almişsin çok sevindim venharcim sende mayisda çapada başlayacaksin sanirim büyük bi ihrimal bende mayis reglimle dondurulmuşalarla tedaviye başlayacağim.size danişmak istedim dondurulmuşlar ile olan tedavide dr değiştirmeme gerek varmi emb oluştu zaten belki aret bey daha açiklayici olur oyüzden bi arti suzan hanimda 2 emb trans edeceğini söledi ne yapsam?

mayıs ayı 3'ümüze de uğurlu gelir ve peşpeşe doğururuz inşşaallahhh suzan hanım çift embriyomu koyakmış cnm.peki ilk deneme olduğu için mi geçenkinde tek koymuş.dr değiştirme konusuna gelince için nasıl rahat edecekse öyle yap.

İnsallah canim.ilk die yek di simdi yine kanunlara aykiri da cift dedi islerine nasil gelirse iki de trans olsaydi zamani degildi demekki

canimm icine ne sinecekse onu yapp sakin kendinden baska kimseyi dusunme.. bende onceki hastanemde ayni hastanede doktor degistirmek istemistim sonra iki doktor arasinda ayip olur diye cekinip vazgecmistim cok hata etmisim... suzan hn veya aret bey yada emre bey icinden ne geliyorsa onu yap... onemli olan sensin... sonucta parasiyla degilmi..

sadece tek çift transferinden dolayı gitmeye tereddüt ediyosan aret beyle konuş oda çift transfer edecektir. öyle gerekmese suzan hanımda çift transfer edicem demezdi.. gerekiyosada hepsi eder...

inş. hakkında hayırlısı olsun ama el çabukluğuda önemli transfer esnasında.. bence aret beye gitmen daha iyi olacak gibi geliyor.

bende ilk denememde terddüt edip ayip olur deyip suzan hnma gitmiştim canim hiç erkek dr gitmedim yaaa düşünemiorum aret beyi trNSFERi YAPARKEN

TEK çiFT TRANSFERDENdolayi değil canim tedavi metodu farkli olur diye düşündüm eş faktörünüde ikna edebilirsem aret yada emra beyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…