Kizlar ben carsamba gunu yumurtalarim toplandi 20 yumurta toplandi az once aradilar 20 yumurtadan 11 tanesi iriymis ve onlarda dollenmemis tedavim iptal olducok uzgunum saskinim wsimin spermide cok kotuymus esimde tedavi gorcek.ikinci kez aricaklarini soylediler detayli bilgi verceklermis bunlari yazarken bike goz yaslarimi tutamiyorum cok uzgunum çok
inanmıyorum ya yumurta sayın nekadar güzell benim 3 tane bile toplansa sevinçten ölüyorum..
nasıl hiç döllenmez bukadar yumurta canımm.. spermlerden kaynaklı olsa gerek bukadar çok yumurtanın döllenmemesi imkansız..
hayatım eşine hiç balık yağı hapı içiriyormusun.. benim eşiminde sperm sayısı ve durumu çok kötü bizde asıl sıkıntı eşimde.. eşim sigara ve içkiyi tedavi başladıkya kaç yıldır bıraktı içmiyor balık yağı hapı içiyor her tedavi öncesi 5-6 ay... çok faydasını gördük..
morfoloji sorunumu varmış acaba onada proxeed pluss kullandıranlar çok..
hiç anlamadım.. neden döllenmemiş spermdeki sorun ne canım onu bi araştırın mutlaka.. kandan ve spermden yapılan genetik testlerini yaptırdınız dimi...
inan canım çok ama çok üzüldüm ama şöyle düşün hala bi umudun var ya hiç umudu olmayanlar yumurtalık kanseri olup yumurtalıkları rahmi alınıp hiçbirzaman çocuk sahıbı olamayacaklar onların hiç umudu yok düşünsene en azından bi umudumuz var canım bunu dusunup bıraz tesellı bulmaya calıs bılıyorum cok zor inan bu hayal kırıklığını hepımızı yasadıgımız ıcın senı cok ıyı anlıyorum rabbimden umut kesilmez herıste muhakkak vardır bi hayır öyle dusun ve mumkun olduğunca işlerini yarıda bırakma hayatını buna endekslelemeye calıs mumkun olduğunca tabi...umarım yenı baslıycagın tedavı güzel sonuçlar verecek canım buna ınanalım ve bunun ıcın dua edelım dımı...
peki bişey sorucam neden böyle bi sonuç aldığına dair açıklama nedır yanı nedenı ne erkek faktörümü yoksa senden kaynaklanan bi sorundan mı tutmadı yanı neden oldu sonuç böyle bununla ılgılı bı açıklama yapıldımı canım?
Canım çok üzüldüm Allah yardımcın olsun ama bişeyde çok da ısrar etmemek lazım sen elinden geleni yaptın bence biraz dinlen kendi haline bırak hamillelik ve bebeğe dair hiçbişeyle ilgilenme belki çok ısrarcı olmayınca kendiliğinden gelir inşallah da öle olur canım.
inanmıyorum ya yumurta sayın nekadar güzell benim 3 tane bile toplansa sevinçten ölüyorum..
nasıl hiç döllenmez bukadar yumurta canımm.. spermlerden kaynaklı olsa gerek bukadar çok yumurtanın döllenmemesi imkansız..
hayatım eşine hiç balık yağı hapı içiriyormusun.. benim eşiminde sperm sayısı ve durumu çok kötü bizde asıl sıkıntı eşimde.. eşim sigara ve içkiyi tedavi başladıkya kaç yıldır bıraktı içmiyor balık yağı hapı içiyor her tedavi öncesi 5-6 ay... çok faydasını gördük..
morfoloji sorunumu varmış acaba onada proxeed pluss kullandıranlar çok..
hiç anlamadım.. neden döllenmemiş spermdeki sorun ne canım onu bi araştırın mutlaka.. kandan ve spermden yapılan genetik testlerini yaptırdınız dimi...
Yaptirdik canim aret beyin istedigi butun testleri yaptirdik.hemiresi sperm cok kotu dediler onlarda saskin oldugunu soylediler normalde 2 milyon sperm vardi morfoloji sorunuda yoktu esimin sadece sayi ve hareketi dusuktu
çok canımm desteğinn içinn.. kimyasal gebelik yaşıyorum devamlı uzman oldum bu konuda.. bu değer asla yükselmez canım benim bünyemde.. 80-90-186 lar bile gördüm hiç yükselmedi.. rahmimde hiç sorun yok.. bağışıklık sistemim biraz sorunlu o konudada uzun uzun tedaviler gördüm fayda etmedi...
bu önümdeki 7. tedavide co-kültür uygulaması deneyeceğim artık..
senin adınada üzüldüm canım ne dimö insan ne diyeceğini ne yazacağını bile şaşırıyor.. sabır diyorum sadece..
çok öptüm..
Balik yagi hapi gunde kactane aliniyo.esime soylerim icmesi icin..ist.tup bebek merkez deki uroloji doktorunda esim tedavi gormesi ferekiyomus bu sefer daha siki tutcaklarini soylediler.esimden sperm alip dondurcaklarmis sonra ben tekrardan tedavi gorcekmisim
aynen bizdede 2 milyon sperm var harekette %30 canım..
canım bukadar yumurtanın döllenmemesi imkansız spermde mutlaka bi sıkıntı olmalı.. eşin sperm kalite artışı için hiçbirşey kullanıyormu..
Ben 2. Denemede co kültür yaptirdim ama yumurta çevresinden doku alindi tam anlmiyla co kültür mu bilmiyorum normalde rahimden aliniyor sanirim. O denememde kimyasal oldu.. Keşke bu denemende yaptirsaydin co kültürü neyse inşallah diğer denemende olur. Testini tekrarlasaydin genede bazen mucizeler olabiliyor
mutlaka tedavi öncesi günlerce hatta aylarca balık yapı hapı içirt canım.. bunu bana Murat Berksoy ve Bahcecideki doktorum ikiside aynı balık yağını eşim için yazmıştı çok faydasını gördük..
adı Marincap Special ( Omega3 balık yağı) hayatım.. eşin bunu kullansın.. günde bir tane aç karnına içeçek.. ayrıca balık yağının hiç kimseye kesinlikle yan etkiside olmuyor..
5 ay ilac kullandi ama onlarda ise yaramamisti bizde tup bebege karar vermistik aret beyde bizim icin onemki degil demisti mikro ile cozeriz dedi esime uroloji doktoru bir gorsun filan dememisti cok kotuyum zaten borc harc kalkistik buda boyle oldu.hayir da hic aklima gelmedi boyle birseyle karsilascagim ..hayirlisi artik nediyeyim
canımm bende sabrediyorum ve hiç isyan etmiyorum.. anlık ağlamalar üzüntüler yaşasamda yarım saate kendimi hemen anında toparlayıp bir sonraki tedaviyi planlamaya başlıyorum.. böyle olmazsam bunalıma girerim.. hem dediğin gibi çaresiz dertlerimiz yokki.. en azından çaresi olan bir sıkıntımız var tedavi olabiliyoruz..
canım zaten 15.68 çok düşük bi değer yıllardır yoğun tedaviler görüyorum bu sonuç ilaçlardan dolayı çıkan kimyasal birşey..
daha öncede çok kimyasal gebelik yaşadım aslında bu gebelik bile değil kullandığımız ilaçlar değeri yüksek görteriyor bizi yanıltıyor gebelik sanıyoruz..
benimde iptal olan tedavilerim olmuştu üzülme canım.. daha yaşınnda çok küçük zaman kaybetme Süleymaniyede rapora başvur..
kesin alırsın tüp bebek raporunu..
canım testi tekrarladım yinede hastenede mail istiyor diye 4 çıktı :))
co kültür için rahimden bir parça alınıyor dediler ama bu denemede neden yapmadılar bir bilsem..
artık böyle önümüze ne gelirse deneyeceğiz birinden biri mutlaka bi gün tutacak canım :))
Aslında ilaçlardan cikmiyor benim bildigim hcg cunku normal yollada oluyor kimyasal gebelikler. Benim bildigim embriyo olusurken birseyler eksik olusuyor rahim sagliksiz diye atiyor bu yuzden kese gorunmeden olan dusuklere kimyasal gebelik deniyor. Bence testini tekrarla hic belli olmaz dusuk degerlerin cogu kimyasala donuyor ama arada mucizelerde var
canım benim sen şu anda nerede tedavi görüyorsun.. doktorun kim hangi hastanedesin..
Kizlar ben carsamba gunu yumurtalarim toplandi 20 yumurta toplandi az once aradilar 20 yumurtadan 11 tanesi iriymis ve onlarda dollenmemis tedavim iptal olducok uzgunum saskinim wsimin spermide cok kotuymus esimde tedavi gorcek.ikinci kez aricaklarini soylediler detayli bilgi verceklermis bunlari yazarken bike goz yaslarimi tutamiyorum cok uzgunum çok
ececim geç oldu ama vardır bir hayır üzgünlüğün geçtimi bilmiyorum ALLAH sabrını veriyor bu dünyada nefes aldığın sürece herşey gelebilir başına insanoğlunun diğer tedavin daha temkinli gider inşALLAH canım.
doğrudur canım.. benim rahmim devamlı atıyor :)
sen ne aşamadasın şu anda canım..