Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

canım buraya ilgisiz diyemeyiz.... ben 4 defa bahcecide yaptırdım orada ne transfer öncesi doktor görüşürdü nede sonrasında embriyolog..
direk araları perdeli bir odada alınırsın 4 - 5 bayan yan yana yatar herkez birbirinin herşeyini duyar aynı tuvaleti kullanır..
transfer olur ve çıkınca hemşireden başka kimseyi görmezsin.. .. kağıt bile verilmez..
doktor ve embr. asla görüşmezdi..

Canım sen şanslısın bence.ben de ist tüp de tedavi gördüm oda da iki kişiydik tek istedik çok yoğun malesef dediler aynı wc yi kullandık yanyana soyunduk giyindik yanımda o kız var diye eşim yanıma bile gelemedi onun eşide gelemedi tabi.transfer sonrası aret bey hiç bişekilde görüşmeye gelmedi.15 dk tuttular ve giyindim embriyolog görüştü aşağıda ve gittik.negatifi alınca merkeze söyledim bi kişi bile aramadı dr la görüştürmek için.o yüzden sen şanslı hisset kendini canım.raporlu mu yaptırdın peki ?

Canım sen şanslısın bence.ben de ist tüp de tedavi gördüm oda da iki kişiydik tek istedik çok yoğun malesef dediler aynı wc yi kullandık yanyana soyunduk giyindik yanımda o kız var diye eşim yanıma bile gelemedi onun eşide gelemedi tabi.transfer sonrası aret bey hiç bişekilde görüşmeye gelmedi.15 dk tuttular ve giyindim embriyolog görüştü aşağıda ve gittik.negatifi alınca merkeze söyledim bi kişi bile aramadı dr la görüştürmek için.o yüzden sen şanslı hisset kendini canım.raporlu mu yaptırdın peki ?

canım benim sen şu anda nerede tedavi görüyorsun.. doktorun kim hangi hastanedesin..

Son düzenleme:
Bir defa tüp yaptım aret beyde olmadı canım bir dondurulmuşum var malesef az ama ona da şükür.şuan beklemedeyim canım.

hayırlısı hayatım.. dondurulmuşunun olmasıda çok güzell..
dondurulmuşları istediğin başka hastaneye de taşıyabiliyorsun biliyorsun dimi..

msjını görür görmez abdest alıp başlamıştım cnm tefriciyelerine bitti şükür ameliyatının iyi geçmesine sevindim canım bebişle müjdelen inşALLAH.

çok teşekkürler cnm benım hepımız inşallah
sizin dualarınızla çok iyi geçti ameliyatım benı yalnız bırakmayan hepinize çok teşekkürler bende şimdi yasin ve yine salatı terficiye okumaya başlıycam bu sayfada yeralan herkese dua edıcem rabbım hepımıze mıs kokulu meleklerımızı kucağımıza almayı nasıp etsın ınsallah

Son düzenleme:
canım senden hiç ses çıkmıyordu uzun zamandır bende 1 haftadır girmiyordum transferim yapıldı 18 Mart test tarihim..
bayan doktor istiyordun hatırladığım kadarıyla.. bi ön görüşme yap istersen.. Suzan hanımın ön görüşmeleri ücretsiz galiba..
Suzan hanım hakkında birşey diyemem ama hastaneden ben inanılmaz memnun kaldım çok çok profflar.. çok şaşırdım 6. transferim ama ne Amerikan hastanesinde de ne Bahcecide transfer günü yaşadığım kötü ortamı görmedim burada herşey harikaydı..transfere psikolog bile girdi ve herşey çok hijyenikti.. embriyolog transferden sonra tekrra bizlerle odasında görüştü.. odalar tertemiz ayrı ayrı.. perde ile ayrılmış değil.. yani herşey hastanın psikolojisine yönelikti..

tutarmı tutmazmı hiç bilmiyorum herşeyin hayırlısı ama negatif sonuç bile alsam yine Aret beye gideceğim kararlıyım, kaç kez kontrollerden geçirdiler.. keşke yıllar önce yolum buraya düşseydi..

canım sen neden rapora başvurmuyorsun eşinin şartları uyuyor bak aradan aylar geçti bu süreçte çoktan raporunu almıştın maddi olarakta rahat edecektin 2500 tl ye tedavini olurdun..

ensuece cnm yarın büyük gün.merakla güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.dualarımız seninle.

ensuece cnm yarın büyük gün.merakla güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.dualarımız seninle.

canımm benim evettt çok gerginimm sabah kan verdimm geldim maili bekliyorumm dün gece bin tane rüya gördüm.. rüyamda sonuç 40 çıkmıştı tabi bu çok kötü kimyasal demek oluyor.. 90 ve üstü çıkması tek dileğim:KK43:((

Ben yine orda denerim canım dondurulmuşu kısmetse.inşallah sende yarın güzel haberler verirsin canım

canımm benimmm çok sağoll kafam çok karışık bakalım ne olacakk

sonuç herzamanki gibi kimyasal gebelik arkadaşlar çok düşük bi değer asla yükselmez...
bu kaçıncı olacak bıktım usandım artık herşeyden..:KK43:(
bütün hayatımı tüp bebek tedavileri yönetmeye başladı.. işim, yaşantım herşeyim ters yüz oluyor.. yapmak istediğim herşey yarıda kalıyor.
elimden ağlamaktan başka birşey gelmiyor.. tekrarmı herşeyi baştan yaşayacağım kabus gibi geliyor artık bana bu süreçler..
çokk üzgünümmm

sonuç herzamanki gibi kimyasal gebelik arkadaşlar çok düşük bi değer asla yükselmez...
bütün hayatımı tüp bebek tedavileri yönetmeye başladı.. işim, yaşantım herşeyim ters yüz oluyor.. yapmak istediğim herşey yarıda kalıyor.
elimden ağlamaktan başka birşey gelmiyor.. tekrarmı herşeyi baştan yaşayacağım kabus gibi geliyor artık bana bu süreçler..
çokk üzgünümmm

canım benim derdi veren allah dermanınıda verecek inş. ama bugün değil belki yarın.. inan çok üzüldüm ama dediğin gibi elden bişey gelmiyor... allahım daha fazla aratmasın inş. tez zamanda yavrularımıza kavuştursun seni ve isteyen hepimizi..

çokk üzgünümmm

cnm öncelikle saki ol.sana mailde kimyasal gebelik mi dediler.değer kaç çıktı ki.belki yükselir.testi tekrarlayalım felan demediler mi.

çokk üzgünümmm

Cnm uyanir uyanmaz mesaj atmismisin diye baktım. Simdi degerin kac cikti.2. Gun transferi oldugu icin dusuk cikmasi normal.
Hemen moral bozma

çokk üzgünümmm

Canım çok üzüldüm Allah yardımcın olsun ama bişeyde çok da ısrar etmemek lazım sen elinden geleni yaptın bence biraz dinlen kendi haline bırak hamillelik ve bebeğe dair hiçbişeyle ilgilenme belki çok ısrarcı olmayınca kendiliğinden gelir inşallah da öle olur canım.

canım buraya ilgisiz diyemeyiz.... ben 4 defa bahcecide yaptırdım orada ne transfer öncesi doktor görüşürdü nede sonrasında embriyolog..
direk araları perdeli bir odada alınırsın 4 - 5 bayan yan yana yatar herkez birbirinin herşeyini duyar aynı tuvaleti kullanır..
transfer olur ve çıkınca hemşireden başka kimseyi görmezsin.. .. kağıt bile verilmez..
doktor ve embr. asla görüşmezdi..

ilgisiz demedim zaten kiss.ilk ya canim bilmiyorum diğer yerleri doğrudur.

canım benim derdi veren allah dermanınıda verecek inş. ama bugün değil belki yarın.. inan çok üzüldüm ama dediğin gibi elden bişey gelmiyor... allahım daha fazla aratmasın inş. tez zamanda yavrularımıza kavuştursun seni ve isteyen hepimizi..

cnm öncelikle saki ol.sana mailde kimyasal gebelik mi dediler.değer kaç çıktı ki.belki yükselir.testi tekrarlayalım felan demediler mi.

Cnm uyanir uyanmaz mesaj atmismisin diye baktım. Simdi degerin kac cikti.2. Gun transferi oldugu icin dusuk cikmasi normal.
Hemen moral bozma

Canım çok üzüldüm Allah yardımcın olsun ama bişeyde çok da ısrar etmemek lazım sen elinden geleni yaptın bence biraz dinlen kendi haline bırak hamillelik ve bebeğe dair hiçbişeyle ilgilenme belki çok ısrarcı olmayınca kendiliğinden gelir inşallah da öle olur canım.

ilgisiz demedim zaten kiss.ilk ya canim bilmiyorum diğer yerleri doğrudur.

canlarımm sağolun ilginiz ve yazılarınız için.. değerim 15.68 ama ben bugün tüm ilaçları igneleri kendi kararımla bıraktım..
hastane iki gün devam et iki gün sonra yine test yap dedi.. böyle düşük değerlere dair hiç inancım kalmadı arkadaşlar 180 bile çıkıp kimyasal olmuştu.. bu kaçıncı kimyasalım ne değerler gördüm.. bu değer asla yükselmez..
herşeyde bi hayır vardır diyorum artık..
hastane ile görüştüm akşam üzeri nisanda co-kültür uygulaması ile 7. tedaviyi olacağım.. kısmet artık oda tabi..

inan canım çok ama çok üzüldüm ama şöyle düşün hala bi umudun var ya hiç umudu olmayanlar yumurtalık kanseri olup yumurtalıkları rahmi alınıp hiçbirzaman çocuk sahıbı olamayacaklar onların hiç umudu yok düşünsene en azından bi umudumuz var canım bunu dusunup bıraz tesellı bulmaya calıs bılıyorum cok zor inan bu hayal kırıklığını hepımızı yasadıgımız ıcın senı cok ıyı anlıyorum rabbimden umut kesilmez herıste muhakkak vardır bi hayır öyle dusun ve mumkun olduğunca işlerini yarıda bırakma hayatını buna endekslelemeye calıs mumkun olduğunca tabi...umarım yenı baslıycagın tedavı güzel sonuçlar verecek canım buna ınanalım ve bunun ıcın dua edelım dımı...

peki bişey sorucam neden böyle bi sonuç aldığına dair açıklama nedır yanı nedenı ne erkek faktörümü yoksa senden kaynaklanan bi sorundan mı tutmadı yanı neden oldu sonuç böyle bununla ılgılı bı açıklama yapıldımı canım?

canlarımm sağolun ilginiz ve yazılarınız için.. değerim 15.68 ama ben bugün tüm ilaçları igneleri kendi kararımla bıraktım..
hastane iki gün devam et iki gün sonra yine test yap dedi.. böyle düşük değerlere dair hiç inancım kalmadı arkadaşlar 180 bile çıkıp kimyasal olmuştu.. bu kaçıncı kimyasalım ne değerler gördüm.. bu değer asla yükselmez..
herşeyde bi hayır vardır diyorum artık..
hastane ile görüştüm akşam üzeri nisanda co-kültür uygulaması ile 7. tedaviyi olacağım.. kısmet artık oda tabi..

Bende çok üzüldüm umarim biran önce toparlarsin kendini.bende 4 denemeden 2 si kimyasal gebelik oldu, kimyasal gebelikle ilgili net birşey bilinmiyor, yumurtadan mi spermden mi belirsiz belkide rahim istemiyor buda ayri bir sorun üst üste yasanan kimyasal gebeliklerin bir sebebi olmali mutlaka. Sana bir aciklama yaptılar mi bunla ilgili?
Keşke ilaclarina 2 gün daha devam etseydin hic belli olmuyor bu sonuclar

Bende çok üzüldüm umarim biran önce toparlarsin kendini.bende 4 denemeden 2 si kimyasal gebelik oldu, kimyasal gebelikle ilgili net birşey bilinmiyor, yumurtadan mi spermden mi belirsiz belkide rahim istemiyor buda ayri bir sorun üst üste yasanan kimyasal gebeliklerin bir sebebi olmali mutlaka. Sana bir aciklama yaptılar mi bunla ilgili?
Keşke ilaclarina 2 gün daha devam etseydin hic belli olmuyor bu sonuclar

çok canımm desteğinn içinn.. kimyasal gebelik yaşıyorum devamlı uzman oldum bu konuda.. bu değer asla yükselmez canım benim bünyemde.. 80-90-186 lar bile gördüm hiç yükselmedi.. rahmimde hiç sorun yok.. bağışıklık sistemim biraz sorunlu o konudada uzun uzun tedaviler gördüm fayda etmedi...
bu önümdeki 7. tedavide co-kültür uygulaması deneyeceğim artık..
senin adınada üzüldüm canım ne dimö insan ne diyeceğini ne yazacağını bile şaşırıyor.. sabır diyorum sadece..
çok öptüm..

çok canımm desteğinn içinn.. kimyasal gebelik yaşıyorum devamlı uzman oldum bu konuda.. bu değer asla yükselmez canım benim bünyemde.. 80-90-186 lar bile gördüm hiç yükselmedi.. rahmimde hiç sorun yok.. bağışıklık sistemim biraz sorunlu o konudada uzun uzun tedaviler gördüm fayda etmedi...
bu önümdeki 7. tedavide co-kültür uygulaması deneyeceğim artık..
senin adınada üzüldüm canım ne dimö insan ne diyeceğini ne yazacağını bile şaşırıyor.. sabır diyorum sadece..
çok öptüm..

Co kültür ne oluyo canım?

Son düzenleme:
Kizlar ben carsamba gunu yumurtalarim toplandi 20 yumurta toplandi az once aradilar 20 yumurtadan 11 tanesi iriymis ve onlarda dollenmemis tedavim iptal oldu:KK43:cok uzgunum saskinim wsimin spermide cok kotuymus esimde tedavi gorcek.ikinci kez aricaklarini soylediler detayli bilgi verceklermis bunlari yazarken bike goz yaslarimi tutamiyorum cok uzgunum çok:KK43:

X