ancak bulabildim sayfayı. iki günde nasıl dolmuş burası ne güzel. bende mutlu bir melek annesiyim. down ileri yaşta görülür diyorlar ama en çok genç annelerin bebekleri downlu. çünkü önemsemiyorlar. benim kontrollerimi 3 doktor birden yapıyordu. ama hiçbişey görülmedi. tüm testler temizdi. allaha şükür belli olmadı aldırsammı aldırmasammı die düşünmek daha kötü olurdu herlade. ama sonrası kabullenme süreci çok zordu. bizi neyin beklediğini bilmemek çok kötü. normal bi çocukta ta neyin beklediğini bilmiosun. ama insanların bakışı tepkisi çok üzücü. oğlumun kromozom testini yaptırdıktan sonra anadolu üni. de bir profesöre gittik. nasıl kormuşşsam adama sorduğum ilk soru biz ne kadar iyi eğitim verirsek verelim yürümeme konuşmama hareket edememe gibi bişi olurmu? şimdi hatırlayıp gülüyorum. bilgisizlik ne kötü!
dnzece canım sen amniyosentez oldunmu? tesler temzidi derken neyi kasteddin canım amniyosentezde varmı bunun içinde..amniyosentez nekadar guvenilir acaba?%100 mu sonuç verio..ben suan 9 aylık hamileyim.3lü testim 1/50 trimsy21 riski çıkınca amniyosentez oldum.bir ay ızdırap gibi geçti..sonuçlarım temzi çıktı.doktor temzi dedi ama hala içimde bu sızı var..sizlerin yazdıklarını okuyunca çok duygulandım........
1.50 ve sonuçlar temiz çıktı sen 49 kişinin içindesin bense geriye kalan 1 kişiyim benimde 1.50 idi riskim ama malesef sonuç kötü çıktı doktor telefonda haberi verdi o an her taraf karardı sonucların temizse endişe etme fazla bebeğin sağlıklı olur inşallah
emanetim bebeğin çok tatlı meleğim benim benim için öpermisin......
emanetim canım rabbim sana helba ve dnzece arkadaşıma ne guzel bir emanet vermiş.sabır diliorum sizlere...rabbim kolaylık versinn canlarım.okuyunca gözyaşlarımı tutamadım.nekadar guçlu annelersiniz maşallah sizlere
dnzece canım sen amniyosentez oldunmu? tesler temzidi derken neyi kasteddin canım amniyosentezde varmı bunun içinde..amniyosentez nekadar guvenilir acaba?%100 mu sonuç verio..ben suan 9 aylık hamileyim.3lü testim 1/50 trimsy21 riski çıkınca amniyosentez oldum.bir ay ızdırap gibi geçti..sonuçlarım temzi çıktı.doktor temzi dedi ama hala içimde bu sızı var..sizlerin yazdıklarını okuyunca çok duygulandım........
canım benimmmmmmmmm:85:seninle aynı duyguları yaşadım bian için.şuan ne durumdasın ne yaptın tatlım.o sıkıntılı gunler hiç geçmek bilmemişti.1.50 ve sonuçlar temiz çıktı sen 49 kişinin içindesin bense geriye kalan 1 kişiyim benimde 1.50 idi riskim ama malesef sonuç kötü çıktı doktor telefonda haberi verdi o an her taraf karardı sonucların temizse endişe etme fazla bebeğin sağlıklı olur inşallah
yine rabbim bilir ama bende ikinci çocuğumda aminiyosentez oldum öyküden dolayı.temiz çıktı ve çocuğum sağlıklı doğdu.aminiyosentez %99 sonuç veriyor.şuana kadar aminiyonun sonucunun yanıldığını hiç duymadım.ama tam hatırlamasamda üçlü test sonucu 965/1 çıkmıştı.bu ikili ve üçlü testin yanıldığını duydumda aminiyosentezi duymadım.sonucun temizse korkma.ben çünkü sonucum temiz çıkınca hiç korkmadım emin oldum.3lü test %65 aminio %99 sonuç veriyo.hiç korkma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?