Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim pasamda krese yazildiii 9cu ayda baslicak gecen hafta deneme yaptik etrafi inceledim falan diger cocuklari sordum sorusturdum falan hangi gruba girecegine karar verdik.... insallah oglusum icin iyi olur... bi tane daha downsendromlu var ayni grupta cok tatli ama sürekli yemek pesinde:))) emanetim senin melegin nezaman yürümeyee basladi ya benim pasa ellerinden tutunca yürümeyi cok sevio oturdugu yerden tutunup kendini yukari cekio falan ama emekleme falan yok emeklem pozisyonunu alio azcik yardimci oluom ama hemen atio kendini yana gülmeye baslio sonra :)) senin fistik nezaman emekledi yürüdü ?? hepsi ayni olmuo biliom ama yinede soruom iste :)
kimse yok mu tecrübelerinize ihtiyacım var![]()
down sendromlu 1.5 aylık bebeğim var
tşk ederim dediğin gibi aklım karmakarışık sürekli birşeyler okuyup ne yapacağız diye düşünüyorum
rapor çıkarttık ptesi rehberlikte randevumuz var fizyoterapiste başlıcaz başka sağlık problemlerimizde var (kalp-troid)
senin bebeğin yürümeye başladı mı evde neler yapıyorsun
darısı size olsun inşallah.yürümesini bende büyük bir heyecanla bekledim.beklemenin sonucunuda aldım.şuna kesinlikle katılıyorum ki yürüdükten sonrası bizlere zor.benim kızım hiç yerinde durmuyor.her yere tırmanıyor.camların kenarına tekli koltuğumu sürükleyip ordan cama bakıyordurduramıyorum :) sizede bunlar olacak şimdiden hazır olun...
ayy ne güzel inş bizde o günleri görürüz bebeğim 3.5 aylık oldu sesler çıkarmaya başladı fizik tedavimiz de iyi gidiyor allah yardımcımız olsun