Çocuk Hastalıkları down sendromlu bebek anneleri

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Yoruldum demeyin ne kadar güçlüsünüz böyle. O da annesinin yavrusuuu., annesi gıbı güçlü, inanıyorm ki yavrunuza kavuşacaksınız onu koklaya koklaya uyutacagınuz gunlerde gelecekk. Geç olsun güç olmasın derler ya hani saglıklıca cıksın da napalım beklemeye razı olalımm.

Iyi aksamlar ecren hanım nasılsınız mınık melek çıktımı hastaneden.umarım hersey yolundadır.
cok tesekkur ederim arkadaslar ,kizim 26 aralikta taburcu oldu ama evde 10 g7n dayanabildi makineye bagladigimiz haldw nabiz ve solunum cok zayifladi acil ambulansla hastaneye kaldirildi nabzi 20 lerdeydi olumden dondu.suan yogun bakimda yine bilinci yerinde ama makineye bagli oksijen aliyor dr haftaya cikarmayi dusunuyor evde yine oksijen makinesine bagli olacak insallah ayni seyleri yasamayiz.baska hastane ve dr arastiriyoruz

Arkadaslar yenı bebegım oldu 20 gunluk down sendromu oldugunu ögrendık. Hem cok üzgünüm hemde bi çıkmazdaym ne yapmam gerekiyor nerden başlıcam erkn egıtıme baslamk çok önemlıymış. Tecrubelı annelerden fıkır ve moral istıyorum.
Siz bu yazıyı 1 yıl önce yazmışsınız. Ama ben şimdi gördüm. Benim kızım da sendromlu farklı bir sendrom ama sonuçta etkileri birbirine benziyor. Pek çok konuyu aştığınızı düşünüyorum bu sürede ama yine de yalnız olmadığınızı bilin istedim. bilgenoniz.blogspot.com.tr de hikayemizi anlatıyorum. belki size de güç ve fikir verir. Sevgiyle kalın.

Siz bu yazıyı 1 yıl önce yazmışsınız. Ama ben şimdi gördüm. Benim kızım da sendromlu farklı bir sendrom ama sonuçta etkileri birbirine benziyor. Pek çok konuyu aştığınızı düşünüyorum bu sürede ama yine de yalnız olmadığınızı bilin istedim. bilgenoniz.kadinlarkulubu.com.tr de hikayemizi anlatıyorum. belki size de güç ve fikir verir. Sevgiyle kalın.
Galiba blog adı yazamıyoruz buraya.?

cok tesekkur ederim arkadaslar ,kizim 26 aralikta taburcu oldu ama evde 10 g7n dayanabildi makineye bagladigimiz haldw nabiz ve solunum cok zayifladi acil ambulansla hastaneye kaldirildi nabzi 20 lerdeydi olumden dondu.suan yogun bakimda yine bilinci yerinde ama makineye bagli oksijen aliyor dr haftaya cikarmayi dusunuyor evde yine oksijen makinesine bagli olacak insallah ayni seyleri yasamayiz.baska hastane ve dr arastiriyoruz
Eğer istanbuldaysanız Benim kızımın kalp ameliyatını Prof. Süleyman Özkan yaptı. Çok iyi bir Dr. Çoçuk Dr.U olarak da Vedat Baş 'ı önerebilirim.

ecrennnn ecrennnn cok gecmis olsun. Tekrar evine donecegine eminim minigin. Dualarim sizinle.
Mevzuderin Mevzuderin blog sayfanizi okudum. Sendromlar ayri hisler ayni. Zor hastane gunlerinden guzel gunlere uzanan bir hikaye. Daha da guzel gunleriniz olsun insallah. Derin'i opuyorum yeni yasi ona saglik ve mutluluk getirsin.

Siz bu yazıyı 1 yıl önce yazmışsınız. Ama ben şimdi gördüm. Benim kızım da sendromlu farklı bir sendrom ama sonuçta etkileri birbirine benziyor. Pek çok konuyu aştığınızı düşünüyorum bu sürede ama yine de yalnız olmadığınızı bilin istedim. bilgenoniz.kadinlarkulubu.com.tr de hikayemizi anlatıyorum. belki size de güç ve fikir verir. Sevgiyle kalın.
6 ay oldu yazalı. Kızım da 6 aylık zamn ne cabuk geciyor.. blogunuzu okumak ve takıp etmek isterim.Allah evlatlarımıza saglık versin Mevzuderin Mevzuderin

ecrennnn ecrennnn cok gecmis olsun. Tekrar evine donecegine eminim minigin. Dualarim sizinle.
Mevzuderin Mevzuderin blog sayfanizi okudum. Sendromlar ayri hisler ayni. Zor hastane gunlerinden guzel gunlere uzanan bir hikaye. Daha da guzel gunleriniz olsun insallah. Derin'i opuyorum yeni yasi ona saglik ve mutluluk getirsin.
Evet sendromlar farklı olsada yaşanan süreç aynı yıpratıcı zor. Ama alışıyor insan. Rehabilitasyon merkezlerinde ya da dışarıda çocuğunu kabullenmekte güçlük çeken aileler ve toplumsal dışlama dikkatimi çekti hem üzüldüm hem de birşeyler yapmak istedim. Şimdilik blog yazarak farkındalık yaratmak nacizane bilgi paylaşmayı sağlamaya çalışıyorum. Okuduğunuz için teşekkürler. Şüphesiz çok zor günleri geride bıraktık ama bitmeyen bir yolculuk bu. Allah içimizdeki evlat sevgisini hiç eksiltmesin. Bu şekilde çok şeyi aşarız. Evlatlarımızla nicegüzel günler görelim inşallah. Sevgiler.

Evet sendromlar farklı olsada yaşanan süreç aynı yıpratıcı zor. Ama alışıyor insan. Rehabilitasyon merkezlerinde ya da dışarıda çocuğunu kabullenmekte güçlük çeken aileler ve toplumsal dışlama dikkatimi çekti hem üzüldüm hem de birşeyler yapmak istedim. Şimdilik blog yazarak farkındalık yaratmak nacizane bilgi paylaşmayı sağlamaya çalışıyorum. Okuduğunuz için teşekkürler. Şüphesiz çok zor günleri geride bıraktık ama bitmeyen bir yolculuk bu. Allah içimizdeki evlat sevgisini hiç eksiltmesin. Bu şekilde çok şeyi aşarız. Evlatlarımızla nicegüzel günler görelim inşallah. Sevgiler.

Bilgen merhaba,
Ben de buradan blogunu görüp okudum. Hatta dayanamayıp sana mail attım bu sabah. Bizlerin dış dünyaya önyargılarından dolayı illa ki gardını hazır tutması gerekiyor. Ne yazık ki savaşmadan elde edemiyoruz haklarımızı bile. Ben de senin gibi farkındalık yaratmak için arkadaşımın blogunda yazıyorum. Çocuklarımızın dünyasını biz anneler değiştireceğiz diye inanıyorum ben. O yüzden el ele evlatlarımız için savaşmaya durmadan devam! Farklı sendromları yaşasak da birbirimize destek olmalıyız. Derin'i yerime öp lütfen. Sevgiler...

Mevzuderin Mevzuderin ve S sellukanur yazdiginiz yazilarla cok onemli birsey yaptiginizi tekrar soylemek istedim. Hem zaman zaman yolunu kaybetmis hisseden biz anneler icin hem de bu hislerden uzak insanlarin bir parca empati kurabilmesi icin ictenlikle yazdiklariniz bence cok onemli. Ben de yazmayi dusunmeye basladim sayenizde. Yeni yazilarinizi merakla bekliyorum. Derin ve Ege yi takipteyim:KK36:
S sellukanur profilden anladigim kadariyla bir bebeginiz daha olacak sanirim. Tebrik ederim. Keyifli ve saglikli bir hamilelik ve dogum dilerim.

Mevzuderin Mevzuderin ve S sellukanur yazdiginiz yazilarla cok onemli birsey yaptiginizi tekrar soylemek istedim. Hem zaman zaman yolunu kaybetmis hisseden biz anneler icin hem de bu hislerden uzak insanlarin bir parca empati kurabilmesi icin ictenlikle yazdiklariniz bence cok onemli. Ben de yazmayi dusunmeye basladim sayenizde. Yeni yazilarinizi merakla bekliyorum. Derin ve Ege yi takipteyim:KK36:
S sellukanur profilden anladigim kadariyla bir bebeginiz daha olacak sanirim. Tebrik ederim. Keyifli ve saglikli bir hamilelik ve dogum dilerim.

salome11 salome11 aynı yoldan geçenler zaten aynı hisleri paylaşıyor da bilmeyenler de anlasın istiyorum evet. Bilinmeyenden korkuyor çünkü insanlar. Korkulacak bir şey olmadığını anlasınlar istiyorum. Bir kişinin bile fikrini değiştirebilirsem ne mutlu bana.

Evet şu an ikinci bebeğime hamileyim. 13 haftayı bitirdik. Haftasonu kontrol var, cinsiyetini merak ediyorum. Öğrenirsem paylaşırım. Güzel dilekleriniz için teşekkürler...

mrb... ben de 3.5 aylık bi down sendromu annesiyim... inci'm var... hamile iken bilmediğim için bir şok yaşadım tabii ama şimdi dünyanın en güzel annelik duygusu ile kızımın hikayesini yazıyorum.. okur ve paylaşırsanız benim gibi şok yaşayan annelere umut oluruz...

1downhikayesi . blogspot . com

mrb... ben de 3.5 aylık bi down sendromu annesiyim... inci'm var... hamile iken bilmediğim için bir şok yaşadım tabii ama şimdi dünyanın en güzel annelik duygusu ile kızımın hikayesini yazıyorum.. okur ve paylaşırsanız benim gibi şok yaşayan annelere umut oluruz...

1downhikayesi . blogspot . com

okudum maşallah size rabbım yolunuzu sevgınızı bır ömür açık etsın süreyya hanım özel mesajda attım ulaştımı bılmıyorum bloğunuzda 2 li testte sanırım ense kalınlığı 4mm çıktı demişsizniz aslında 3 ve üstü için ek işlemler öneriliyor sizde sadece detaylı usg ısenmış anladığım kadarıyla,, gerci ne fark eder ki.....hepsi %70 sonuç veriyor oda cok ıyı bır göz ise bakan rabbım haklarımızda hayırlı olanı nasip etsin amin. sevgiler.....

sayenızde bende okuma fırsatım oldu hamileliğimde ikili testim riskli çıkmıştı zor bir hamilelik geçirdim Rabbim dsli çocuğu olan annelere sabır versın yanlış anlamayın çocuklarına bakarken değil bilinçsiz cahil insanlarla uğraşırken...

sayenızde bende okuma fırsatım oldu hamileliğimde ikili testim riskli çıkmıştı zor bir hamilelik geçirdim Rabbim dsli çocuğu olan annelere sabır versın yanlış anlamayın çocuklarına bakarken değil bilinçsiz cahil insanlarla uğraşırken...

Şuan Nasılsınız doğum oldu mu? Benimde deyaylıda kist çıktı ama doktor ek işlem önermedi

doğum yaptım canım bir sıkıntı olmadı bebeğimde hamilelikte insanın canı çok sıkılıo öğrendiğim bişey var her hamilelik kendine özgü ...

Acikcasi yaptirdiklarimizin karyotip oldugunu saniyorduk. Artik kime inanalim ne yapalim kafamiz karisti. Tabii cekik gozun disinda bebegim kordon dolandi diye erken dogdu kilosu da dusuk. Bu da bi belirtiymis.

Uzun zaman olmuş ama belki görürsünüz bebeğiniz kaç kilo doğdu ve hamilelikte anlaşılmışmıydı? Benim de bebeğimde kist çıktı herhangi işlem önermedi doktor bu haftaya kadar gayet iyiydik şimdi fl boyu bir hafta geride kilosu hafta ile uyumlu ancak önceleri önden giderdi şuan 1.900 32.haftadayım eskiye oranla 2.250 fln olmalıydı ... Allah'a emanet o ne eylerse hayır vardır ama insan düşünmeden edemiyor sevgi ile kalın..

Uzun zaman olmuş ama belki görürsünüz bebeğiniz kaç kilo doğdu ve hamilelikte anlaşılmışmıydı? Benim de bebeğimde kist çıktı herhangi işlem önermedi doktor bu haftaya kadar gayet iyiydik şimdi fl boyu bir hafta geride kilosu hafta ile uyumlu ancak önceleri önden giderdi şuan 1.900 32.haftadayım eskiye oranla 2.250 fln olmalıydı ... Allah'a emanet o ne eylerse hayır vardır ama insan düşünmeden edemiyor sevgi ile kalın..
Evet uzun zaman oldu, 2630 gr dogdu oglum. Daha sonra yaptigim arastirmalarda gordum ki dusuk kiloda olmasi bir belirti degil. Hamilelikte anlasilmadi, taramalarda da risk 38000 deydi. Su vakitten sonra sizin icin en dogrusu hamileligin geri kalan kismini guzel gecirmek. Rahim kapali kutu bakalim size nasil bir hediye cikacak icinden. Ne olursa olsun o hediyeye sıkı sıkı sarilacaginizdan supheniz olmasin. Anliyorum endisenizi ama o kadar aciziz ki bu konuda bilseniz de yapacak birsey yok. Kendinizi de guzel yavrunuzu da strese sokmayin. Sevgilerimle..

Evet uzun zaman oldu, 2630 gr dogdu oglum. Daha sonra yaptigim arastirmalarda gordum ki dusuk kiloda olmasi bir belirti degil. Hamilelikte anlasilmadi, taramalarda da risk 38000 deydi. Su vakitten sonra sizin icin en dogrusu hamileligin geri kalan kismini guzel gecirmek. Rahim kapali kutu bakalim size nasil bir hediye cikacak icinden. Ne olursa olsun o hediyeye sıkı sıkı sarilacaginizdan supheniz olmasin. Anliyorum endisenizi ama o kadar aciziz ki bu konuda bilseniz de yapacak birsey yok. Kendinizi de guzel yavrunuzu da strese sokmayin. Sevgilerimle..

Size özelden mesaj attım bakarsanız çok Mutlu olurum sevgiler

Merhaba uzun zaman olmuş kimse bişey yazmamış nasılsınız bebekleriniz büyümüştür şimdi 😊benim bebeğimde de ds olma olasılığı yüksek ikili testimiz riskliydi ama ense ölçümü normaldi 1.8. Doğum yaptım doktorum ds olduğunu söyledi. Sol Elinde tek çizgi var kromozom testi yapılıyor sonuç henüz çıkmadı. Çocuk doktoru ds olmama ihtimali de var dedi. Yeni doğduğunda sizde ne gibi belirtiler olmuştu fiziki olarak 36+5te 2340 gr doğdu kızım

X