• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oglumun yüzünü gördükçe içim sizliyor

geçmiş olsun canım benim kızmda daha çok küçük bir yere gittimde her gittiğim yerde de muhakkaka aklı ermeyen bir çocuk olur yani odaya koyuyorum başka odaya uyutupta ama diğer çocuklar hemen kaşla göz arasında odaya giriyorlar bende rahatedemiyorum başka yerde.....

geçmiş olsun.gerçekten çok etkileniyor insan. çocukları çok seviyorum ama kızıma olmadık şekilde yaklaştıklarında bende çok çekiniyorum daha çok küçükler onları korumak görevimiz ama her an bunu yapabilmek çok zor keşke anne babalar çocuklarını daha paylaşımcı yetiştirseler diğer çocukları nasıl seveceklerini öğretseler kıskançlığı engellemek lazım yoksa çok tehlikeli olabiliyorlar.

ıkısıde bebek huyu oyle dıye yapmamıştır anlık ne düşündüyse onu yapmıştır keşke olmasaymış ama olmuş geçmışolsun dıyelım

Canım geçmiş olsun. Allah başka acı vermesin. tırnak izi biraz geç geçer. olsun canı sağolsun. benimde burnumun üstünde tırnak izi olmuş sabah yüzümü yıkarken farkettim. benmi yaptım eşim mi yaptı bilmiyorum valla. uyku halinde oldu bildiğim. bu.

kabahat o çocukta değilki huyunu bilen annesinde.insan çocuğunu bilmezmi madem öyle uyarsaydı seni yada sık sık kontrol etseydi oğlunu.hey allahım ya ben bile sinir oldum valla.geçmiş olsun canım.allahtan daha kötü bişey yapmamış

sana kesinlikle katılıyorum kabahat annesinde herkes çocuğuna sahip çıkmalı vallahi ne olursa olsun ben böyle konularda resmen evine gittiğimiz çocukları takip ediyorum oğlumu gözümün önünden asla ayırmıyorum çok büyük geçmiş olsun canım ya kimbilir içn nasıl sızlamıştır.

kızlar bebeklerinizi yanlız bırakmayın ufak çocuklarla kıskançlık yaparlar çünkü kesinlikle.benim de eltimin oğlu var 2.5 yaşında benim oğlan doğunca allahın emri kıskanıcak çünkü o bizim gözbebeğimizdi hep ilgiye alıştı kıskanıcak tabiiki çocuk biz eltimle anlaştık hiç ikisini yanlız bırakmıycaz çünkü çocuk bilmeden zarar verir anlamaz yaptığının kötü olduğunu bende kıyamam el kadar çocuğu azarlamaya.dikkat edin siz de yani önleminizi önceden alın

Back