down sendeomlu ve exrta hastalıklı bebek

Rabbim kimselere yasatmasin bole seyler gercekde. Cok guzel dile getirmissiniz rabbm saglik versin insalah evladiniza . Ama gercekden caresizlik cok zor kimseye yasatmasin Allah tasiyamayacagi zorlugu derdi vermiyor kuluna ben bunu anladim. Benim kaldiramacagimi tasiyamayacagimi bildi rabbim die dusundum hep insirah da da der ya tasiyamacagin yuk verilmedi sana diye . Ben bir karar verdim gunahiyla belkide ama bana bu karari Aah verdirdi. Nereye gitsem hep bi secenek koydular onume Allah kimseye yasatmasin .

Aynı durumu yaşamış biri olarak sizi çok iyi anlıyorum ben de 17 haftalıkken sonlandırma kararı almıştık, hissettikleriniz çok normal ben de sürekli Allah'ım bu kararı bana bırakma yaşamayacaksa sen al canını diye dua ederdim, bana da çok fazla durum sayıldı böbrekler iflas etmişti, mesane oluşmamıştı, ense kalınlığı çok yüksekti kalpte çok sorun vardı sonlandırdıktan sonra yapılan incelemede doktorun dediği her şey doğru çıktı, sizin de ultrason görüntülerinize göre ense kalınlığı baya fazla diye düşünüyorum bu durum bile tek başına büyük bi sorun olarak görülüyor Allah katında bu yaptığım durum günahsa da günahı boynuma artık bu kadar hastalıkla doğmasını istemedim ben yaşayacağı her ihtimali düşündüm en mantıklısı sonlandırmak gelmişti siz de sizin için en hayırlı kararı alırsınız umarım Allah yardımcınız olsun

Çok zor bir karar Allah kimseyi evladıyla sınamasın amniosentez sonucunuz çıktı mı acaba Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah

Cok zor gercekden evet herkes kendi gunahi ile aslcak ama ben bu dunyada onun aci cekmesini istemedim minicik bedeni ile ;( ense kalinligi 9.haftada 2.60 di zaten dr once bi sasirdi sonra ben korkunca korkutmak istemedi odemde olabilir dedi ama o gunden sonra hislerim yaniltmadi beni sonra derken ikili test nift testi ve daha sonra baska problemlerde cikdi tabi . Dogdugunda dr um hersey uyumluydu dedi ;( rabbim bizlere tekrardan saglikli hayirli kolaylikla anne olmamizi nasip etsn insalah olmayanlarada amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…