Dövmemi sildirmek istiyorum,İzmitte bildiğiniz bir yer var mı???

Gulpare

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
791
9
Arkadaşlar,bundan 2 sene önce gaza gelerek bir dövme yaptırdım omzuma,melek şeklinde,ama şimdi nişanlım onu sildirmemi istiyor.İzmitte bildiğiniz bir yer var mı dövme silen?Çok acılı bir yöntem olduğunu duydum ama bunu aralık ayına kadar halletmem gerekiyor,lütfen yardım

izmitte sadece Füsun TÖRE de bulunmakta.Dövme çıkartmada ve cilt bakımı konusunda çok etkili bir yöntem

Bi an hiç cvp gelmeyecek zannettim.İş yerindeyim ve durmadan kontrol ediyorum cvp varmı diye.Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim..Füsun Töre yi duydum ama dövme konusunda herhangi birşeyini duymamıştım.Peki hangi yöntemle siliniyor bir fikriniz var mı?Omzumda leke kalmasını istemiyorum

ND:YAG laser le yapılan bir tedavi can yakıyor ama anestezik kremler bu acıyı bayağı hafifletiyor . Dövmenin üzerinden ND:YAG laser cihazıyla atış yaparak geçiliyor. Arkadaşım yaptırdı sonucuna inanamadık 3- 4 seansta yok süper bir sonuç elde etti.

Daha önce birkaç yere başvurmuştum ben ama sağlıklı bilgi alamadım,iz kalır falan dediler.Düğünümde de straplez gelinlik giymeyi düşünüyorum,omzum açıkta kalacak ya o yüzden acıyı falan geçtim,iz kalmasından çok endişe ediyorum.Arkadaşınızın hangi bölgesindeydi dövme? hiç iz kaldı mı ve ne kadar ödedi bilginiz var mı?

Daha önce birkaç yere başvurmuştum ben ama sağlıklı bilgi alamadım,iz kalır falan dediler.Düğünümde de straplez gelinlik giymeyi düşünüyorum,omzum açıkta kalacak ya o yüzden acıyı falan geçtim,iz kalmasından çok endişe ediyorum.Arkadaşınızın hangi bölgesindeydi dövme? hiç iz kaldı mı ve ne kadar ödedi bilginiz var mı?

Fiyatı konusunda pek bilgim yok sanırım dövmenin boyutuyla ilgili olarak değişiyor. Tedavi sırasında oluşan kabuklanmaları soymadıkça leke iz kalmaz demişler öyle de oldu gerçekten

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.

İsmylife size ne kadar teşekkür etsem azdır. Bugün siteye girdim ve teşekkür etmek istedim size. Ben dövme silme seanslarıma başladım,Aralık ayına kadar halletmem gerekiyor demiştim hatırlarsanız. Dövmemin rengi bayağı açıldı,sanırım 1 veya 2 seans sonra tamamen silinecek. Füsun Hanım 1997 yılından beri dövmeleri siliyormuş,bimeyen arkadaşlar varsa mutlaka danışsınlar kendilerine,yanlış dövme yüzünden çok mağdur olan kişi var çünkü.Tamamen silindiğinde öncesi ve sonrası foğ.ekleyeceğim.İyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…