Dövme Dövmem nasil kizlar ?

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

zevk meselesi.! Ilerisini düsünseydiniz keske yaptirmadan evvel ? Kötü olmus simdi..

Benimde o gün belli oldu oldu bu motifi yaptirmam, aklimdakiler aslinda daha farkli motiflerdi :) Gördüm ve tamam bu olsun dedim ve yaptirdim :) Begendigine cok memnun oldum, tesekkür ederim

zevk meselesi.! Ilerisini düsünseydiniz keske yaptirmadan evvel ? Kötü olmus simdi..

Tabiki de zevk meselesi :)
Bende ilk baş çok beğendim ama sıkıldım işte şimdi. çabuk sıkılan bi yapıya sahibim sanırım :)

Tabiki de zevk meselesi :)
Bende ilk baş çok beğendim ama sıkıldım işte şimdi. çabuk sıkılan bi yapıya sahibim sanırım :)

Aslinda bende öyleyimdir, cok cabuk sikilirim birseyden :) fakat bundan daha sikildim diyemem :))))

Dövmen çok güzel olmuş tebrik ederim atatürk sevgisinin bu kadar unutturulduğu bir dönemde onun sevgisini bedenimize kazıtmak çok onur verici. Bende yaptırıcam

Dövmen çok güzel olmuş tebrik ederim atatürk sevgisinin bu kadar unutturulduğu bir dönemde onun sevgisini bedenimize kazıtmak çok onur verici. Bende yaptırıcam

Tesekkür ederim aynen tavsiye ederim

bu yapılacak engüzel dövmeleredn gerçektende

Sagol cok tesekkürler gamzelif :)

İkiside çok güzel bence ama ilki çok daha anlamlı hele ki bugünlerde

Degil mi tesekkürler...

Selam Alinda, dövmelerinin resmini bulamadım ben
Rica etsem resmi ben de görebilir miyim?
Teşekkürler

terazi burcunun sembolu oldugu için sordum
bence güzel olmuş, ama renklı yaptırmasaydın keşke
zamanla rengını tazelettırmen gerekecek.

Renkli dövme yaptirmayi hic düsünmüyordum aslinda.! Bu motifi görünce cok hosuma gitti. Siyah ve siyah tonlarinin ve sirf kirmizi rengin olmasi o kadar kötü gelmedi ve karar kildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…