Dövme Dövmem nasil kizlar ?

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,
Renkli dövme yaptirmayi hic düsünmüyordum aslinda.! Bu motifi görünce cok hosuma gitti. Siyah ve siyah tonlarinin ve sirf kirmizi rengin olmasi o kadar kötü gelmedi ve karar kildim

kötü demedim :) sadece renkli dövmeler sorunlu olur
ondan dedım. benımde var omuzumda kocaman bır dövme

Kızlar tecrübelilerden bilgi istiyorum, dövmeler çok güzel görünüyo gerçekten, istememek mümkün değil :)

ben sırtıma küçük bir kelebek(renksiz) altına da tarih yazdırmak istiyorum, çok büyük olmayacak ama ilk kez yaptıracağım için bilgim yok,

istanbul avrapa yakasında güvenilir yer önerileri olan var mı? bayan dövmeci olmalı mutlaka, bir de sizce kaç lirayı aşmaz tahminen, tedarikli gitmek istiyorum :KK43:

Kızlar tecrübelilerden bilgi istiyorum, dövmeler çok güzel görünüyo gerçekten, istememek mümkün değil :)

ben sırtıma küçük bir kelebek(renksiz) altına da tarih yazdırmak istiyorum, çok büyük olmayacak ama ilk kez yaptıracağım için bilgim yok,

istanbul avrapa yakasında güvenilir yer önerileri olan var mı? bayan dövmeci olmalı mutlaka, bir de sizce kaç lirayı aşmaz tahminen, tedarikli gitmek istiyorum :KK43:

Merhaba Arkadasim biraz gec bir cevap oldu ama yinede yazmak istedim... Hangi yakada bilmiyorum fakat " Fatih Serdaroğlu " diye bir dömeci var, belki duymussundur, cok taninmis bir dövmecidir kendisi. Aslen Eskisehirli fakat SIK SIK Istanbul a geliryor dövme yapmak icin... bayan istedigini belirtmissin fakat sadece bir öneriydi :-)

Fatih SERDAROLU

X