• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer günü

Çok üzüldüm kaybetmenize.
Gerçekten çok zor bi süreç yaşamayan anlmaz gerçekten o kadar çok emek veriyoruz ki hepimiz sonucu negatif olunca insan bütün ümidi yitiriyor ve bidaha denemeye cesareti kalmıyo

İlk iki gün dinlendim , 2. Gün bi 10 dakika yürümüştüm ama 2 gün uzanmakla geçti , diğersi 3. Gün uçak yolculuğu yaptım, diğer geri kalan günler günlük işlerime aynen devam etsem de aşırı yorulmamaya özen gösterdim , mutlaka dinlendim, ani hareketlerden kaçındım.
Henüz kan testi yaptırmadım

Merhaba kızlar, bende geçtiğimiz çarşamba günü yani ayın 18inde transfer oldum. Bugün tam 7 gün oldu. Cumartesi günü test günüm, hiç idrar testi yapmadım. Hem heyecanlıyım hem de öğrenmeye korkuyorum. Allahım isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu💌

Ben perşembe günü direkt adet olarak öğrendim negatif olduğunu maalesef. Herkeste adet gecikmesi vs olmuş ilaçlardan ama ben de tam tersi erkenden adet oldum. Kesinleştirmek için kan verdim negatif. Sizin ne durumda🙏 güzel haberler inşallah💌

Beta artış yavaş 9.gun 61.9 11.gün 72.9 perşembe tekrar test vereceğim ama içim çok huzursuz kaybetme korkusunu hissediyorum

9.gün ben kendimce verdim normalde bugün dü test günüm hemşire ile görüştüm doktor yıl başı olunca erken ayrılmış hastaneden biz 9.gun yaptınız tesle ilgilenmiyoruz bugün ve perşembe günü sonuçlar bizim için geçerli dedi internete yazıyorum yavaş artışlarda kimyasal olabiliyormuş beni çok korkutuyor bakalım perşembe nasıl çıkacak

9.gün ben kendimce verdim normalde bugün dü test günüm hemşire ile görüştüm doktor yıl başı olunca erken ayrılmış hastaneden biz 9.gun yaptınız tesle ilgilenmiyoruz bugün ve perşembe günü sonuçlar bizim için geçerli dedi internete yazıyorum yavaş artışlarda kimyasal olabiliyormuş beni çok korkutuyor bakalım perşembe nasıl çıkacak

Back