Dövme

Fransız öpücüğü yapan iki çift. Çizgiler minimalizm tarzında resmedilmiş sadelikten yana olarak. Aslında hastayım bu tarz dövmelere ama bir değişiği olsun derim.

Tasarım mezunuyum fakat imkanlar dogrultusunda özel sağlıktayım. yani mesleğim ile ilgili bir sıkıntı yok. güzel fikirler verdiniz teşekkür ederim ama biraz dik kafalı bir tipim kafama koyduğumu yapıyorum :) bel konusunda kararsızım aslında çizim olarak okayim.

Fransız öpücüğü yapan iki çift. Çizgiler minimalizm tarzında resmedilmiş sadelikten yana olarak. Aslında hastayım bu tarz dövmelere ama bir değişiği olsun derim.
üzerinde değişim yapabilirim ufak tefek bazı noktalarda. bacakta bunu taşıyabileceğimi düşünmüyorum ya ve bacak çok dikkat çekici gibi daha gizli olsun istiyorum

üzerinde değişim yapabilirim ufak tefek bazı noktalarda. bacakta bunu taşıyabileceğimi düşünmüyorum ya ve bacak çok dikkat çekici gibi daha gizli olsun istiyorum
Bel oyuntusu demişsiniz. Bel oyuntunuz güzel ve estetikli ise olabilir tabii. Kasık bölgenizde hoş olabilir.

Burası sırt bölgesi değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…