- 3 Nisan 2014
- 36.188
- 147.603
- 798
- Konu Sahibi noclearmind
-
bende öyle düşünmüştüm, boyama çok acıtıyormuş öyle diyolar:)
Oha ben nıye göremiyorumorda öpüşen abiyle abla var :)
İki dudak var nooption, ben mi pis düşünüyorum acaba
Bende renkli dovme seviyorum :)ben çizgisel ve minimal şeyler seviyorum ya, içi dolu renkli dövmelere alışamadım gitti :)
Ben geldim yineeeee :) piercingin ne durumda canım?? Benim belimde değilde leğen kemiğimin orda var hiç acımamıştı, belinde acıyacağını sanmıyorum ama tabi kişinin acı eşiğine bağlımerhaba herkese
en son ki piercing konumdan sonra şimdi de derdim dövme :)
belimin arkasına istiyorum kızlar, bu bölgede deneyimi olan var mı ? acıdan kahrolur muyum ? günlük yaşantıma devam edebilir mişim iş hayatımı etkiler mi ? deneyimlerinizi bekliyorum
- dövme adlı bir konu başlığı bulamadığım için buraya açmak durumunda kaldım.
Dövmem de ;Eki Görüntüle 2175574 merak edenler için
hahahahah gerçek mi bu ya? böyle hikayelerde var mı ? Demeyin öyle. Bi de kadın derisi erkek derisinden daha ince olduğu için kadınların canı çok acıyor eyvahlar olsunO zaman bulaşma ..bide beğendiğin dövme sadece çizim ve içi boş ,kardeşiminki siyah ,azıcık başka renkler de var ve dolu . diğer kardesim de yaptırmaya kalktı ,kolunda 5 cm ne olduğu belirsiz bir çizgi var ,devamını getirememisler kopan kıyametten
yok herkes öpüşüyorlar demiş babing de tasdiklemiş ben körüm zaar
Ağiz ağıza vermiş ,hasbihal ediyorlar ,ilk bakışta bunu gördüm ,pis niyetimden değil yaniyok herkes öpüşüyorlar demiş babing de tasdiklemiş ben körüm zaar
hayır, bi de bariz belli uzaktan bakın :)yok herkes öpüşüyorlar demiş babing de tasdiklemiş ben körüm zaar
Boyama acıtmıyooorbende öyle düşünmüştüm, boyama çok acıtıyormuş öyle diyolar:)
Valla büyüğün canı tatlı ,çok nazik her bir yeri :) küçük canavar gibi ,koca dövmeyi yaptırdıhahahahah gerçek mi bu ya? böyle hikayelerde var mı ? Demeyin öyle. Bi de kadın derisi erkek derisinden daha ince olduğu için kadınların canı çok acıyor eyvahlar olsun
piercingim iyi ya ilitihaplandı bi sonra düzeldi felan ama hala göbek üstüne yatamıyorumBen geldim yineeeee :) piercingin ne durumda canım?? Benim belimde değilde leğen kemiğimin orda var hiç acımamıştı, belinde acıyacağını sanmıyorum ama tabi kişinin acı eşiğine bağlı
Aaa şok oldum ben de Arapça veya Farsça birşey yazıyor zannettimÖpüşüveriyorlar işte
Acımaz tabii sen yaptırırsın rahat rahat canım biz hevesliyiz bu konularda dayanırsınpiercingim iyi ya ilitihaplandı bi sonra düzeldi felan ama hala göbek üstüne yatamıyorum
10 cm düşünüyorum zaten bu kadar böyyök olmayacak bence acımaz ya :)
ee hangisi cok acıtıyor peki ? ya bu 10 dkda biter bence basit :)Boyama acıtmıyooorbir süre sonra hissizleşiyor dövme yapılan yer zaten oturup boş boş bitmesini bekliyosunuz :) renkli de dövmem var siyah da çizim de içi boyalı da :)
Bakış açısı ,niyetin temizAaa şok oldum ben de Arapça veya Farsça birşey yazıyor zannettim
ya canım çok tatlı değil ama mızmızım ay yavaş salak tribine girebilirim :) bakalım çok istiyorum dayanmak zorundayım diren BaBing:)Valla büyüğün canı tatlı ,çok nazik her bir yeri :) küçük canavar gibi ,koca dövmeyi yaptırdı
Bakış açısı ,niyetin temiz
Valla boynuma çok istiyorum ama malum öğrenciyken iyi de işe girerken sıkıntı yaratır diye tutuyorum kendimi, en çok boyun bölgesi acır diye düşünüyorum zaten boyun için çok deneyimli biri olması gerekiyomuş öyle demişti dövmecimee hangisi cok acıtıyor peki ? ya bu 10 dkda biter bence basit :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?