Dövme

Ben geldim yineeeee :) piercingin ne durumda canım?? Benim belimde değilde leğen kemiğimin orda var hiç acımamıştı, belinde acıyacağını sanmıyorum ama tabi kişinin acı eşiğine bağlı

hahahahah gerçek mi bu ya? böyle hikayelerde var mı ? Demeyin öyle. Bi de kadın derisi erkek derisinden daha ince olduğu için kadınların canı çok acıyor eyvahlar olsun

hahahahah gerçek mi bu ya? böyle hikayelerde var mı ? Demeyin öyle. Bi de kadın derisi erkek derisinden daha ince olduğu için kadınların canı çok acıyor eyvahlar olsun
Valla büyüğün canı tatlı ,çok nazik her bir yeri :) küçük canavar gibi ,koca dövmeyi yaptırdı

Ben geldim yineeeee :) piercingin ne durumda canım?? Benim belimde değilde leğen kemiğimin orda var hiç acımamıştı, belinde acıyacağını sanmıyorum ama tabi kişinin acı eşiğine bağlı
piercingim iyi ya ilitihaplandı bi sonra düzeldi felan ama hala göbek üstüne yatamıyorum
10 cm düşünüyorum zaten bu kadar böyyök olmayacak bence acımaz ya :)

piercingim iyi ya ilitihaplandı bi sonra düzeldi felan ama hala göbek üstüne yatamıyorum
10 cm düşünüyorum zaten bu kadar böyyök olmayacak bence acımaz ya :)
Acımaz tabii sen yaptırırsın rahat rahat canım biz hevesliyiz bu konularda dayanırsın bende çıkardım bridge le kaşımdakini iltihaplandı geçen konuşmadan sonra valla nazar mı değdi anlamadım

Bende ayni yere yaptiracagim.

Ben aciya dayanıklıyim ama yaptiranlara sordum dayanilmayacak bir acisi yokmuş.
Sizin model kolay ici boyama da yok hemen biter .
Yeri cok güzel ama bende ayni yere istiyorum.

ee hangisi cok acıtıyor peki ? ya bu 10 dkda biter bence basit :)
Valla boynuma çok istiyorum ama malum öğrenciyken iyi de işe girerken sıkıntı yaratır diye tutuyorum kendimi, en çok boyun bölgesi acır diye düşünüyorum zaten boyun için çok deneyimli biri olması gerekiyomuş öyle demişti dövmecim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…