- 20 Ocak 2010
- 46.847
- 171.747
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi noclearmind
-
tam bel oyuntu kısmına istiyorum eğer dövme oturursaBelinizin ortasina kalcanin üst tarafina mi
Ben bel kisminda iki taraflı seviyorum.
Bende bel gamzesi var oraya iki tarafli istiyordum.
Ama bel aciyacaktir birde oraya daha ayrıntılı birsey istedigim icin suan oraya hiç cesaretim yok.
Dediğiniz yerde sadece bikini falan giyince gozukecek gibi. Yarim falan giymiyorsaniz.
Öyle mi istiyorsunuz
Ama size özel değil. Bir damga gibi... Benim görüşüm azıcık daha para biriktirip size özel bir şey yaptırmanız yönünde.ya bu bi sanatçının çizimi, kamuoyuna açmış artık napalım ki şimdi:)
tam bel oyuntu kısmına istiyorum eğer dövme oturursa
bel acımaz ya deme öyle :)
yok, ben yarım büstiyer felan çok seviyorum :) her türlü :)
Fazla acımaz eşim gögsüne portremi yaptırdı 4 seansta onunki boyalı oldugu için acımıstı ama bunda epilasyon kadar acır ancakmerhaba herkese
en son ki piercing konumdan sonra şimdi de derdim dövme :)
belimin arkasına istiyorum kızlar, bu bölgede deneyimi olan var mı ? acıdan kahrolur muyum ? günlük yaşantıma devam edebilir mişim iş hayatımı etkiler mi ? deneyimlerinizi bekliyorum
- dövme adlı bir konu başlığı bulamadığım için buraya açmak durumunda kaldım.
Dövmem de ;Eki Görüntüle 2175574 merak edenler için
atarım tabi ki, tatile çıkıp döneyim. eylülün 2. haftası gibi düşünüyorumHa olur ozmn:) bel acir bence valla ahagag
Birde cok küçük olmasin bence ne belli olur birde leke gibi kalacak boyutu cok az kuculsun derim.
Burayada fotoğraf atar misin yaptırınca
haklı olabilirsiniz ama ben çok beğendim..Ama size özel değil. Bir damga gibi... Benim görüşüm azıcık daha para biriktirip size özel bir şey yaptırmanız yönünde.
Bir ömür taşıyacaksiniz çünkü
Belim de olacak ama belimde istediğim gibi durmazsa omuzumda da bakacağım. yani ben seviyorum aslında dekolteyi. İstediğim gibi açar kapatırım ister gösteririm ister göstermem :) aynen fazla anlamlı olmaması benim de kriterim.Gayet orjinal.Cok anlam icermeyen, anlamlar yüklenebilecek dövme temasi olmamasi daha güzel bence..
Cani tatli bir insan olarak ben :) yaptirabilmissem vucudumun cok görünmeyen degisik yerlerine :) Istiyorsaniz yaptirin bence :) Bu muydu? diyip korkulacak bir durum olmadigini anlayacaksiniz basta birazcik sizlama oluyor okadar.Aci esiginizi bilemiyorum ama..
Arzularinizdan vazgecmeyin..Birakin biraz acisinAma cok gorunur yerlerde olmasini sevmiyorum.
Bende biraz ayrangönüllüyüm aslında ama bunu ömrümün sonuna kadar taşıyabilirim ya.Çok şık..
Çok acı duyacağını sanmam. Dayanılmayacak gibi olsa kimse yaptıramazdı. Ben genelde böyle bakıyorum olaya
Ben kalıcı dövmeye cesaret edemiyorum. Acı nedeniyle değil ağrı eşiğim yüksektir de yarın öbür gün sıkılırım diye. Geçicilerle idare ediyorum..
Yok artık :)Kan görüyorum hocam, vahşet görüyorum, şakak kemiğinden girmiş levye görüyorum lol.
ne bileyim kızarır bozarır daha önce dövme deneyiimim yok jelantine sarıyolar felan değişik değuşuk.Çocuk karalamıs gibi
Benim belimde kocaman bir dovme var tribal içi dolu olanlardan ben acı hissetmedim en kolay yapılan yerlerden hele bu incecik birşey işe gidememek ne alaka
ölmem dimi ya ? hahahahAcıdan kahrolmak ne ya? Canlı canlı böbreğinizi sökmeyeceler.Dövme yaptırırken, eğer çabuk biten bir dövmeyse ve kemik, yumuşak doku gibi yerlerin üstüne yapılmıyorsa, acır ama acıdan kahretmez. Acısız dövme yok zaten. Çok işçilik gerektiren, uzun zaman alacak dövmeler, en acısız yere yaptırılsa bile zaman geçtikçe acıdan titremenize sebep olur, çünkü vücut yorulur, acı eşiğiniz düşer. Şu gösterdiğiniz dövmeyi yaptırmanız en fazla 15-20 dakikanızı alır, bir şeycik olmaz.
o kadar mı anlaşılmıyor ya :/ tereddüt ettim. ne yaptırmış la olmasın ? sonra dışarda :)kimse dövmeyi anlamamış ya karşılıklı öpüşülüyor işte
günlük hayatına devam edersin. zaten çizgi şeklinde. çok zorlama.z
o kadar mı anlaşılmıyor ya :/ tereddüt ettim. ne yaptırmış la olmasın ? sonra dışarda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?