Dövme

Fransız öpücüğü yapan iki çift. Çizgiler minimalizm tarzında resmedilmiş sadelikten yana olarak. Aslında hastayım bu tarz dövmelere ama bir değişiği olsun derim.

Ben resimciyim. Dövme konusunda hassasım. Lütfen gideceğiniz dövmecinin geçmişine, yaptıklarına bakınız. Resim yeteneğinin çok iyi olmasına özen gösterin. Sinek ısırığı gibi oluyormuş diye duydum ama birşey olmaz.
Ayrıca dövme çok anlamlı ve güzel. Bunu deriye geçirmek için çok iyi çizilmesi gerekiyor. Güzel yapılırsa tadından yenmez.

Fakat fikrimi soracak olursanız bunu yapmayın derim. Her zaman belirtmişimdir dövme yapanlara kendinize has bir tarzınız ve size ait bir çiziminiz olsun. Sizi anlatan, sizi yansıtan. Buna benzer de düşünebilirsiniz aynı olmasın bir anlamı kalmaz diye düşünüyorum.
Ne işle meşgulsunuz, iş alanlarınız nasıl bilmem ama genel olarak resmii, devlet tarzı yerlerde dövme, piercing, sakal, bıyık vs bunlar sorun olabiliyor ne yazık ki. Görünmeyecek bir şekilde herhangi bir yerinize yaptırabilirsiniz. Bu dövmeye karar kıldıysanız belinize yapmanızı tavsiye etmem. Daha net ve düz bir yerinize yapabilirsiniz. Bacak olabilir seksi ve endamlı duruyor.
Tasarım mezunuyum fakat imkanlar dogrultusunda özel sağlıktayım. yani mesleğim ile ilgili bir sıkıntı yok. güzel fikirler verdiniz teşekkür ederim ama biraz dik kafalı bir tipim kafama koyduğumu yapıyorum :) bel konusunda kararsızım aslında çizim olarak okayim.

Fransız öpücüğü yapan iki çift. Çizgiler minimalizm tarzında resmedilmiş sadelikten yana olarak. Aslında hastayım bu tarz dövmelere ama bir değişiği olsun derim.
üzerinde değişim yapabilirim ufak tefek bazı noktalarda. bacakta bunu taşıyabileceğimi düşünmüyorum ya ve bacak çok dikkat çekici gibi daha gizli olsun istiyorum

üzerinde değişim yapabilirim ufak tefek bazı noktalarda. bacakta bunu taşıyabileceğimi düşünmüyorum ya ve bacak çok dikkat çekici gibi daha gizli olsun istiyorum
Bel oyuntusu demişsiniz. Bel oyuntunuz güzel ve estetikli ise olabilir tabii. Kasık bölgenizde hoş olabilir.

merhaba herkese
en son ki piercing konumdan sonra şimdi de derdim dövme :)
belimin arkasına istiyorum kızlar, bu bölgede deneyimi olan var mı ? acıdan kahrolur muyum ? günlük yaşantıma devam edebilir mişim iş hayatımı etkiler mi ? deneyimlerinizi bekliyorum
- dövme adlı bir konu başlığı bulamadığım için buraya açmak durumunda kaldım.

Dövmem de ;Eki Görüntüle 2175574 merak edenler için
Burası sırt bölgesi değil mi :issiz:

Back
X