- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi noclearmind
-
Benim de sol dudak kenarında var ,iltihap miltihap olmadı .dikkat et ,bakımını iyi yappiercingim iyi ya ilitihaplandı bi sonra düzeldi felan ama hala göbek üstüne yatamıyorum
10 cm düşünüyorum zaten bu kadar böyyök olmayacak bence acımaz ya :)
yeri güzel fakat ben belime istiyorum, biraz daha küçültülmüş halini, 10 cm felanBende ayni yere yaptiracagim.
Ben aciya dayanıklıyim ama yaptiranlara sordum dayanilmayacak bir acisi yokmuş.
Sizin model kolay ici boyama da yok hemen biter .
Yeri cok güzel ama bende ayni yere istiyorum.
dudağımda bi dönem vardı benimde iltihaplanmamıştı. ama göbek gerçekten çok lanet bi şeymiş. tragusumdan da çok çekmiştim.Benim de sol dudak kenarında var ,iltihap miltihap olmadı .dikkat et ,bakımını iyi yap
10 cm büyükte gelebilir canım dövmeci ayarlar cmini göze küçük gibi geliyor zaten 10 cm ama çıktı alıp baktıkları zaman her bölgeye istenilen her boyut olmuyor dikkat et ona dayeri güzel fakat ben belime istiyorum, biraz daha küçültülmüş halini, 10 cm felan
Yalnız bele uygun bir dövme değil bu bence ,tabi senin tercihin ..dayanirsin, küçük bişey seninkiya canım çok tatlı değil ama mızmızım ay yavaş salak tribine girebilirim :) bakalım çok istiyorum dayanmak zorundayım diren BaBing:)
Ağiz ağıza vermiş ,hasbihal ediyorlar ,ilk bakışta bunu gördüm ,pis niyetimden değil yanisende problem yok benim bakış açım pis
hayır, bi de bariz belli uzaktan bakın :)
Çok dikkat et ,piercing güzel ama biraz sıkıntılı ..5 sene önce cenemdekini yutmustum bendudağımda bi dönem vardı benimde iltihaplanmamıştı. ama göbek gerçekten çok lanet bi şeymiş. tragusumdan da çok çekmiştim.
yeri güzel fakat ben belime istiyorum, biraz daha küçültülmüş halini, 10 cm felan
Ayyy ölüyorumahaha uzaktan bakınca kadının ağzından sarkan bir sperm damlası bile gördüm benim bakış açımın da temiz olduğunu sanmıyorum
mundar ettim dövmeyi ha
aa öyleyse devede kulak :)epilasyon deneyimin var mı? aynı ayarda diyebiliriz. kemiğe denk gelen yer acır biraz.
Evet bende bayağı araştırmalardan sonra, budur dedim. Çok sevdim benim olcakAcıyı bilmiyorum hiç yaptırmadım çok da istediğim bişey ama ama ama dövmeye bayıldıım, Çok orjinal bişey.
ya bu bi sanatçının çizimi, kamuoyuna açmış artık napalım ki şimdi:)Bence başka birinin başka birine tasarladığı bir şeyi dövme yaptırmak gibi bir saygısızlık yapmayın kendi bedeninize.
O resim size referans olsun, bir benzerini yaptırin ama size özel olsun.
Acı konusuna gelirsek, bi dövmem var , sadece çizgilerden oluşuyor, içi dolu değil. İçi dolu olmadığı için aci hissetmedim,hatta tatlı tatlı yandı boyle,kaşinir gibi.
Sırt için de şunu söyleyebilirim , fazla sinirin olduğu bir yer değil , benim lazrrde en az aciyan yerim sırtımdi. Bence dövmede de fazla acı olmaz
sırt ve bel konusunda zaten acayip kararsızım belime olmazsa sırtıma. tam bel oyuntuma istiyorum10 cm büyükte gelebilir canım dövmeci ayarlar cmini göze küçük gibi geliyor zaten 10 cm ama çıktı alıp baktıkları zaman her bölgeye istenilen her boyut olmuyor dikkat et ona da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?