Dövme

Çocuk karalamıs gibi :27:
Benim belimde kocaman bir dovme var tribal içi dolu olanlardan ben acı hissetmedim en kolay yapılan yerlerden hele bu incecik birşey işe gidememek ne alaka :70:

Belinizin ortasina kalcanin üst tarafina mi
Ben bel kisminda iki taraflı seviyorum.
Bende bel gamzesi var oraya iki tarafli istiyordum.
Ama bel aciyacaktir birde oraya daha ayrıntılı birsey istedigim icin suan oraya hiç cesaretim yok.
Dediğiniz yerde sadece bikini falan giyince gozukecek gibi. Yarim falan giymiyorsaniz.
Öyle mi istiyorsunuz
tam bel oyuntu kısmına istiyorum eğer dövme oturursa
bel acımaz ya deme öyle :)
yok, ben yarım büstiyer felan çok seviyorum :) her türlü :)

tam bel oyuntu kısmına istiyorum eğer dövme oturursa
bel acımaz ya deme öyle :)
yok, ben yarım büstiyer felan çok seviyorum :) her türlü :)

Ha olur ozmn:) bel acir bence valla ahagag
Birde cok küçük olmasin bence ne belli olur birde leke gibi kalacak boyutu cok az kuculsun derim.
Burayada fotoğraf atar misin yaptırınca;)

Gayet orjinal.Cok anlam icermeyen, anlamlar yüklenebilecek dövme temasi olmamasi daha güzel bence..
Cani tatli bir insan olarak ben :) yaptirabilmissem vucudumun cok görünmeyen degisik yerlerine :) Istiyorsaniz yaptirin bence :) Bu muydu? diyip korkulacak bir durum olmadigini anlayacaksiniz basta birazcik sizlama oluyor okadar.Aci esiginizi bilemiyorum ama..
Arzularinizdan vazgecmeyin..Birakin biraz acisin :KK66: Ama cok gorunur yerlerde olmasini sevmiyorum.

Son düzenleme:
Çok şık..
Çok acı duyacağını sanmam. Dayanılmayacak gibi olsa kimse yaptıramazdı. Ben genelde böyle bakıyorum olaya :KK45:

Ben kalıcı dövmeye cesaret edemiyorum. Acı nedeniyle değil ağrı eşiğim yüksektir de yarın öbür gün sıkılırım diye. Geçicilerle idare ediyorum..

merhaba herkese
en son ki piercing konumdan sonra şimdi de derdim dövme :)
belimin arkasına istiyorum kızlar, bu bölgede deneyimi olan var mı ? acıdan kahrolur muyum ? günlük yaşantıma devam edebilir mişim iş hayatımı etkiler mi ? deneyimlerinizi bekliyorum
- dövme adlı bir konu başlığı bulamadığım için buraya açmak durumunda kaldım.

Dövmem de ;Eki Görüntüle 2175574 merak edenler için
Fazla acımaz eşim gögsüne portremi yaptırdı 4 seansta onunki boyalı oldugu için acımıstı ama bunda epilasyon kadar acır ancak

içiçe giren kadin burnu ve agzi goruyorum ben
polislik askerlik gibi meslekler dusunuyosan sıkıntı olur
gozuken bi yere yaptircaksan resmi dairelerde de ise girmeyi dusunuyosan sıkıntı olur
onun haricinde acı eşıgin yuksekse de sıkıntı olur buyuk bi dovme sonsuzluk isareti gibi bisey olsaydi dayaniverirsin derdim :-)

Gayet orjinal.Cok anlam icermeyen, anlamlar yüklenebilecek dövme temasi olmamasi daha güzel bence..
Cani tatli bir insan olarak ben :) yaptirabilmissem vucudumun cok görünmeyen degisik yerlerine :) Istiyorsaniz yaptirin bence :) Bu muydu? diyip korkulacak bir durum olmadigini anlayacaksiniz basta birazcik sizlama oluyor okadar.Aci esiginizi bilemiyorum ama..
Arzularinizdan vazgecmeyin..Birakin biraz acisin :KK66: Ama cok gorunur yerlerde olmasini sevmiyorum.
Belim de olacak ama belimde istediğim gibi durmazsa omuzumda da bakacağım. yani ben seviyorum aslında dekolteyi. İstediğim gibi açar kapatırım ister gösteririm ister göstermem :) aynen fazla anlamlı olmaması benim de kriterim.

Çok şık..
Çok acı duyacağını sanmam. Dayanılmayacak gibi olsa kimse yaptıramazdı. Ben genelde böyle bakıyorum olaya :KK45:

Ben kalıcı dövmeye cesaret edemiyorum. Acı nedeniyle değil ağrı eşiğim yüksektir de yarın öbür gün sıkılırım diye. Geçicilerle idare ediyorum..
Bende biraz ayrangönüllüyüm aslında ama bunu ömrümün sonuna kadar taşıyabilirim ya.

Çocuk karalamıs gibi :KK53:
Benim belimde kocaman bir dovme var tribal içi dolu olanlardan ben acı hissetmedim en kolay yapılan yerlerden hele bu incecik birşey işe gidememek ne alaka :KK70:
ne bileyim kızarır bozarır daha önce dövme deneyiimim yok jelantine sarıyolar felan değişik değuşuk.
çocuk karalamış gibi mi ? hahaha yok artık. zamane çocukları minimalleşti mi ya ? :)

Acıdan kahrolmak ne ya? Canlı canlı böbreğinizi sökmeyeceler. :KK53: Dövme yaptırırken, eğer çabuk biten bir dövmeyse ve kemik, yumuşak doku gibi yerlerin üstüne yapılmıyorsa, acır ama acıdan kahretmez. Acısız dövme yok zaten. Çok işçilik gerektiren, uzun zaman alacak dövmeler, en acısız yere yaptırılsa bile zaman geçtikçe acıdan titremenize sebep olur, çünkü vücut yorulur, acı eşiğiniz düşer. Şu gösterdiğiniz dövmeyi yaptırmanız en fazla 15-20 dakikanızı alır, bir şeycik olmaz.
ölmem dimi ya ? hahahah
bilemiyorum altan…. :))))
neyse eylül 2. haftaya kadar vaktim var zaten düşüneyim iyice :))

Ben resimciyim. Dövme konusunda hassasım. Lütfen gideceğiniz dövmecinin geçmişine, yaptıklarına bakınız. Resim yeteneğinin çok iyi olmasına özen gösterin. Sinek ısırığı gibi oluyormuş diye duydum ama birşey olmaz.
Ayrıca dövme çok anlamlı ve güzel. Bunu deriye geçirmek için çok iyi çizilmesi gerekiyor. Güzel yapılırsa tadından yenmez.

Fakat fikrimi soracak olursanız bunu yapmayın derim. Her zaman belirtmişimdir dövme yapanlara kendinize has bir tarzınız ve size ait bir çiziminiz olsun. Sizi anlatan, sizi yansıtan. Buna benzer de düşünebilirsiniz aynı olmasın bir anlamı kalmaz diye düşünüyorum.
Ne işle meşgulsunuz, iş alanlarınız nasıl bilmem ama genel olarak resmii, devlet tarzı yerlerde dövme, piercing, sakal, bıyık vs bunlar sorun olabiliyor ne yazık ki. Görünmeyecek bir şekilde herhangi bir yerinize yaptırabilirsiniz. Bu dövmeye karar kıldıysanız belinize yapmanızı tavsiye etmem. Daha net ve düz bir yerinize yapabilirsiniz. Bacak olabilir seksi ve endamlı duruyor.

Back
X