Dövme

Bende ayni yere yaptiracagim.

Ben aciya dayanıklıyim ama yaptiranlara sordum dayanilmayacak bir acisi yokmuş.
Sizin model kolay ici boyama da yok hemen biter .
Yeri cok güzel ama bende ayni yere istiyorum.
yeri güzel fakat ben belime istiyorum, biraz daha küçültülmüş halini, 10 cm felan

yeri güzel fakat ben belime istiyorum, biraz daha küçültülmüş halini, 10 cm felan

Belinizin ortasina kalcanin üst tarafina mi
Ben bel kisminda iki taraflı seviyorum.
Bende bel gamzesi var oraya iki tarafli istiyordum.
Ama bel aciyacaktir birde oraya daha ayrıntılı birsey istedigim icin suan oraya hiç cesaretim yok.
Dediğiniz yerde sadece bikini falan giyince gozukecek gibi. Yarim falan giymiyorsaniz.
Öyle mi istiyorsunuz

Acıdan kahrolmak ne ya? Canlı canlı böbreğinizi sökmeyeceler. :KK53: Dövme yaptırırken, eğer çabuk biten bir dövmeyse ve kemik, yumuşak doku gibi yerlerin üstüne yapılmıyorsa, acır ama acıdan kahretmez. Acısız dövme yok zaten. Çok işçilik gerektiren, uzun zaman alacak dövmeler, en acısız yere yaptırılsa bile zaman geçtikçe acıdan titremenize sebep olur, çünkü vücut yorulur, acı eşiğiniz düşer. Şu gösterdiğiniz dövmeyi yaptırmanız en fazla 15-20 dakikanızı alır, bir şeycik olmaz.

kimse dövmeyi anlamamış ya karşılıklı öpüşülüyor işte :D

günlük hayatına devam edersin. zaten çizgi şeklinde. çok zorlama.z

Bence başka birinin başka birine tasarladığı bir şeyi dövme yaptırmak gibi bir saygısızlık yapmayın kendi bedeninize.
O resim size referans olsun, bir benzerini yaptırin ama size özel olsun.
Acı konusuna gelirsek, bi dövmem var , sadece çizgilerden oluşuyor, içi dolu değil. İçi dolu olmadığı için aci hissetmedim,hatta tatlı tatlı yandı boyle,kaşinir gibi.
Sırt için de şunu söyleyebilirim , fazla sinirin olduğu bir yer değil , benim lazrrde en az aciyan yerim sırtımdi. Bence dövmede de fazla acı olmaz

Bence başka birinin başka birine tasarladığı bir şeyi dövme yaptırmak gibi bir saygısızlık yapmayın kendi bedeninize.
O resim size referans olsun, bir benzerini yaptırin ama size özel olsun.
Acı konusuna gelirsek, bi dövmem var , sadece çizgilerden oluşuyor, içi dolu değil. İçi dolu olmadığı için aci hissetmedim,hatta tatlı tatlı yandı boyle,kaşinir gibi.
Sırt için de şunu söyleyebilirim , fazla sinirin olduğu bir yer değil , benim lazrrde en az aciyan yerim sırtımdi. Bence dövmede de fazla acı olmaz
ya bu bi sanatçının çizimi, kamuoyuna açmış artık napalım ki şimdi:)

10 cm büyükte gelebilir canım dövmeci ayarlar cmini göze küçük gibi geliyor zaten 10 cm ama çıktı alıp baktıkları zaman her bölgeye istenilen her boyut olmuyor dikkat et ona da
sırt ve bel konusunda zaten acayip kararsızım belime olmazsa sırtıma. tam bel oyuntuma istiyorum:dondurma:

Back
X