Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok güzel olmuş ama acımıyo mu ya ben gecicisinden baskasına cesaret edemem
senin dövmen çok güzel ve büyük bende istiyorum ondan sırnaşık şeysırnaşık şey
benim dövmem biraz küçük parmağımda alyans yerine kullanıyorum eşimin ismi yazıyor:1hug::asigim:Şeniz
ne güzell.benim de eşimin yüzük parmagında yüzük niyetine başharfim yazılı..sanırım ben de yaptırıcama.s
çok güzel bişey yüzük derdi yok sırnaşık şey
benim eşim hekim olduğu için parmağına yaptıramadı fisfisfisama onunda omzunda kocaman ismim yazılı :teytey: aşk işte böyle bişey dimi talin:1hug::asigim:Şeniz
artık aşk mıdır delilikmidir allah bilir canım:roflol:
teşekkür ediyorum
sevgilera.s.
sağol be herkes aynı şeyi söylüyor talin anlamadım :uhm:bu işi:roflol::roflol: ama ben pişman değilim inşallahta olmam:içelim::içelim:
benim de eşimin yüzük parmağında benim başharfim var..inşallah hiçbirimiz pişman olmayız canım:1hug:
sevgilera.s.
yakışmış güle güle kullan ama boy abdestinin kabul olmadığını söylemişlerdi döğme olunca bir fikriniz varmı bu konuda birde ömrünce bununla yaşayabilecekmisiniz bence birdaha düşünün derim yaptırıcaklar için diyorum umutla kalın
canım dövme dinimizce günah. dedğin gibi Allahın bize verdiği bedeni aynı şekilde teslim etmeliyiz. ama şu yanlış düşünceyi de düzeltmek lazım abdest geçirmediği sölenir ama öle bişi yok.bende de var dövme. günah oldunu biliyodum ama yine de yaptırdım pişmn değilim ama nerene yaptırcan konusunda ii karar vermelisin. ben göbeğim yaptırdım ve şimdi bebek düşünüyoruz. doğumdan sonra o dövme ne hale gelir bilmiyorum doğrusu
Sakın ama sakın yaptırma çocum,aman canın yanar,sıkılınca da çıkarmak için uğraşır durursun.Daha bu gün okudum kanser yapıyormuş steril ortamlarda yapılmazsa enfeksiyon riski çok fazlaymış.Sanırsam sen alerjik bir bünyeye sahipsin.Sen en iyisi,hint kınasıyla sarmaşık yap cıkınca böcek yap,çiçek yap,değişik değişik kullan olmaz mı?jeyyar