Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dövmeden hiç hoşlanmıyorum şahsen. Yaptırdığınıza ve buraya resmini koyup sorduğunuza göre uzun süredir istediğiniz bir şeydi demekki..
Güle güle kullanın..
dövme çok güzelmişş ya.bazı kadınlara gerçetek çok yakışıyor.güle güle kullan
αxі;1442909 .!.:Yakismis güle güle kullanin ama ben almim korkarim:)
talin ilk başta söylemeliyimki çok güzel yapan kişide gerçekten iyi yapmış. ben ve eşimde yaptırmak istiyoruz beypğlunda bi kaç kere baktım ama ne biliyim güvenemedim hijyen açısından senin için bi sakıncası yoksa oranın adını verebilirmisin eşim ve bende yaptıracağız çünkü özelden nasıl mesaj atılır bilmiyorum o yüzden buraya yazdım çok acıyomu bu arada sanırım ucunda iğne var ve dikiş makinası gibi değilmi. LÜTFEN CEVAP YAZZZZZZZZZ
ya nasıl yapcazzzzz nasıl ...... ya o yerin adını verebilirmisin peki internetten araştırıyım veya gidip beyoğlunda sorıyım
beğendim..güzel olmus....güle güle kullan....a.s....................................................
bence hoş olmuşta ben yaptırmaya korkarım cesaret edemem yani heralde ama yapanlara hayranım....
YA TALİNNNNN REP NE NASIL BAKIYORUM BİLMİYORUM YARDIMCI OLUN YAAAAAa.s.
BAKABİLDİMMMMMMMa.s. çokkkk teşekkür ederim çok sağol ayyy çok mutlu oldummma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.