Dövme DÖVME YAPTIRANLARIN Önerileri, Soruları, Cevapları

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,
ya kızlar bende dövme istiyorum,baş parmağımla işaret parmağımın arasına...ama sıkılırım diye korkuyorum,bu kalıcı makyajla yapılanların fiyatı hakkında bi bilginiz var mı???:uhm:

Ben de elime yaptırmak istiyorum fakat iş hayatında -fazlasıyla görünen bir yer olduğundan- problem çıkarır diye korkuyorum.

ben eğer dövme yaptırsaydım, sol elimin yüzük parmağına böylee güzel bir fontla eşimin ismini yazdırırdım alyans niyetine (ama öyle kabak gibi belli olmayacak isim olduğu, motif gibi olacaka.s)
ammavelakin ben korkarım dövme yaptırmaya, hastalık kapma riski var sonuçta..azıcık takıntılıyım da bu konularda:1ninca:

BENCE ELİNİZE YAPTIRMAYIN SIKILABİLİRSİNİİİZZ..belki istediğiniz gibi olmaz busefer pişman olursunuz baka baka hataları görürsünüz çünkü hiç bir dövme mükemmel değil bende resmini çektim taa sırtımda olmasına rağmeen:))yinede hataları arıyorum sonra pişman oluyorum sonra beğeniyorum değişik değişik fikirlere kapılıyorum..ayrıca ileride namaz kılamaya karar verirseniz eğer elinizin üstünde secde edemezsiniz resim falan olmasın günahtır..sevgileer.

sol omuzumda
resimde daha buyuk çıkmış tabi bu kadar da buyuk değil:)

talinciğim çok guzel olmus gerçekten çok beğendimm =)
güle güle kullan canım!

ben de koluma deniz dalgası veya deniz kızı yaptırmak istiyorum. bu yaz başarıcam umarım...

benim ailemde çoktur dövmesi olan. babam, kuzenlerim, teyzem vs...
ben çok beğeniyorum özellikle küçük dövmeleri. :1rolleyes:

benim dövmem de sırtımda. ensemin biraz altında.. simetrik ve tribal bir şekil.. 2 sene önce yaptırmıştım çok seviyorum kendisini gamyoncuiremsu

dsc08690xi0.jpg

w281.png

Son düzenleme:
Bir sürü yorum var ama resim olarak sadece bi kaç tane dövme resmi var olanlar yorum yaparken resimlerinide koysa nasıl olur?

astraea dövmen çok güzelmiş canım bende belime bu boyutlarda ve şekillerde dövme yaptırıcam o zaman resmini koyarım

kızlar bende belime dövm yaptırmak istiyorum izmirde bildiğiniz yer varmı çok istiyorummmmm

ya ben de eklemeye çalıştım resmi ama olmadı ya sinir oldum:mymeka: sırtımda kanat var benim de:içelim:

d10aq1.jpg

kızlar bakın bu da bnm sağ omuzumdaki dövmemin resmi arkadaşım bunu amatörken yaptı yani ilk zamnki dövmelerinden biri ve bacağımdada var onunda çekerim resmini bi ara ...buarada yaptırıcam yarım kol dövme işi bi mühdet yattı :kızgın::çok üzgünüm:

canım bence minik bir yıldız çok daha kibar ve estetik dururdu şakkıdı yani ben olsam şahsen öyle yaptırırdım ama sen beğeniyorsan sorun yok tabii güle güle kullan Şeniz yıldızın kenarındaki çizgileri de çok beğendim basit bir figürü abartmadan hareketlendirmiş bence çok iyi düşünülmüş yerimseniben

dövmenin herkese yakıştığını düşünmüyorum taşıyabilen çok önemli güzel bir vücut özgür bir ruh ve asil bir duruş melekleri severim seninkinide beğendim

astraea dövmen cok hos tatlım... çok beğendim.. yeride güzel desen de süper!

kızlar bşy sorcam bnde yaptrmak istiorm ama abdest alnmıomuş glba?bazı arkadaşlarmda dıyanet ackladı alınabılıomş diolardı tam bi bilgsi olan beni bilgilendreblrmı acep? şmdiden cok saolun muck

bende çok istiyorum dövme yaptırmayı ama eşim yapma diyor halbuki ben ona sürpriz olsun diye ikimize özel bir dövme yaptırmak istiyorum mesela bileğime olabilir yada kolumun içine olabilir bilmiyorum aklımda ismimizi yazdırmak var ama kısmet bakalım

çok şekermiş gerçekten dövmen canımmmm

Düş bu arada bende ilk önce o kelebeği yaptırıcaktım ama daha sonradan bunu yaptırdım

my.php

X