Dövme Dövme konusunda fikrinize ihtiyacım var......

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,
size özel msj gönderdim, sanırım msj kutunuz dolu.

Bence kötü olur..
Sevgili, eş yada nişanlı isimlerinin dövme olarak yaptırılmasına sıcak bakmıyorum.
Tamam herkes birlikte olduğu kişi ile bi ömür birlikte olmayı düşünüyor istiyor ama hayatın neler getireceği hiç belli olmuyor... Hayatındaki erkek gidiyor ama ismi vücudunda yazılı kalıyor... Bana bu yüzden ters geliyor...
Ama sizin istekleriniz önemli tabi ama bu isim konusunu iyi düşün derim.. İlla da yazdırıcam dersen türkçe olarak değil daha farklı harflerle anlaşılmıcak gibi yazdırabilirsin ..

Aynen katılıyorum... Evlenen çiftlerin %50'si boşanıyor günümüzde, elbette yola boşanacağız diye çıkılmaz ama neyin ne olacağı da belli değil. Dövme sildirilince de kötü bir iz kalıyor. Bence isim yazdırılacaksa insan sadece evladının adını yazdırmalı, ben kendi adıma ancak onu bir ömür boyu taşımak isterim diye düşünüyorum. Ama genel anlamda dövme olayına sıcak bakıyorum, özellikle denizle ilgili olanları seviyorum, yunus, denizatı v.s....

Aynen katılıyorum... Evlenen çiftlerin %50'si boşanıyor günümüzde, elbette yola boşanacağız diye çıkılmaz ama neyin ne olacağı da belli değil. Dövme sildirilince de kötü bir iz kalıyor. Bence isim yazdırılacaksa insan sadece evladının adını yazdırmalı, ben kendi adıma ancak onu bir ömür boyu taşımak isterim diye düşünüyorum. Ama genel anlamda dövme olayına sıcak bakıyorum, özellikle denizle ilgili olanları seviyorum, yunus, denizatı v.s....

bnde öle düşünüodum ama fıkrım deişti bılıorum hayat bu ama ALLAHDAN bısey olmazsa durur yok egr ayrılık olursa dövme deısımı yapıolar zaten ıncledıgım fıgurlerı tek altarnatıflı bakmıorum..denızatıda cok sahane duruo bnce..

bir grafiker gözüyle baktım daa elinde bulunan materyali begenmedım.. cok basıt geldı... farklı seyler olabilir diye düşünüyorum..[/QUOT

önerınız varsa paylasırmısınız ben cok klıse seyler ıstemıorumdaa gnelde yazı olunca tk yazıolar yada kanat aralarına bn baska seylerle ıstıorum aslında bı tane prı vardı elınden yıldızlar cıkıodu yıldız yrıne ısım dusunmustum ama pcye format atılınca onlarda gıttı bulamıorumda ınt yada dövm yapan yerlerde o figürü...

tamam cnm sana yenı objeler gonderecegım.. :KK70:

saol tatlım bıde 4.sayfadakı bnm paylastıgım perı nasıl???

enseye güzel sözler, hayat felsefesi olarak gördükleriniz yazılabilir...
benim ensemde öyle bir laf var italyanca...

X