Dövme Dövme konusunda fikrinize ihtiyacım var......

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

burusmasın sakınnDD ama bana gecıcı dovm alerjı yapıor bıde sevıorum kalıcıları ..

bir grafiker gözüyle baktım daa elinde bulunan materyali begenmedım.. cok basıt geldı... farklı seyler olabilir diye düşünüyorum..

Son düzenleyen: Moderatör:

oh maslaahh yaptırdıgım yrde bana kus cennetı yaparsa sasmam :90: melek kanatlarını bnde cok dusundum ama herkesde oldugu ıcın vazgectım canım bnce snde deısık bısyler yaptır cunku hrksde olmaya basladı melek kanatları

nişanlının adı nedir??

tatlım nişanlımın adı ELVAN.

burusmasın sakınnDD ama bana gecıcı dovm alerjı yapıor bıde sevıorum kalıcıları ..

bencede buruşmasın :))) kalıcı yaptırcaksan bence sırtın üst kısmına yaptır yani ben seviorum oradaki dövmeleri bide sırt dekolteli giyince süper duruyor

hahaha yaparmı yaparr bende kimde görsem melek kanadı doğru diosun canım aslında..biraz daha araştırmak lazım

hımm bende direk ismini yazman için değişik yazı modelleri bulup önerecektim ama ismini direk yazmak pek uygun olmayacak anlaşılan o zaman baş harflerinizi yazmanız gerekecek kuşlar konusunda bende arkadaşlara katılıyorum basit buldum acele karar vermeyin kalıcı dövme bu sonradan pişman olmamak için sıkılmayacağınız güzel bir desen içine baş harfler olmalı bulursam resim eklerim

Son düzenleme:
bencede buruşmasın :))) kalıcı yaptırcaksan bence sırtın üst kısmına yaptır yani ben seviorum oradaki dövmeleri bide sırt dekolteli giyince süper duruyor

cok buyuk yaptırmıycam ıcın dusunmemıstım ama yerı deıl sımdıkı sorunum seklıne bı karar versem :90:
yerını bulurum

hahaha yaparmı yaparr bende kimde görsem melek kanadı doğru diosun canım aslında..biraz daha araştırmak lazım

amanınnn yandık ozman arastır arastır bulunca banada söle :90: aslında bnde vardı bı tane cok tatlı duruodu format atılınca gıttı foto ınt bulamıorum onu perı kızıydı elındn yıldızlar cıkıodu bn yıldızyerıne karısık sekılde nısanlımın adını yazdırcaktım ama foto kayıpp

tamam söylerim şöle güzel aralarına isim yazılabilir bi dövme bak burda peri kızları doluuu nickler açılıomu bu arada..?

http://www.fantastikresimler.net/wp-content/uploads/2010/11/Fairy-tattoo-design-gallery-Tinktat.jpg için Google Görsel Sonuçları

saol tatlım bnde aslında ıstedıgım desnı bulursam eklrım yorumlarınızı alırım..

selam
bilek içi çok acıyor ben kızımın ismini yazdırdım ama bencede nişanlının ismini yazdırman konusunu tekrar düşün çok güzel figürler var mesela arkadaşım saatin takıldığı yere .> bu işareti yaptıdı japoncada "o an" anlamına bakıyor.yani saate baktıkça yaşadığın anın önemini gösteriyor.

saol tatlım bnde buldum bıtane bakalım begnecekmısınız ısımı mutlaka bı yere ılıstırmem lazımama
nıclar acılıomu drken anlayamadımda :26:

bende beğendim insanın içini ısıtıyor

bılk ıcıne dusunmuorum tatlım omzuma dusunuorum ben ama yınede saol.arkadasınn dövmesıın anlamı grckten buyuk ama omuza olcagını sanmıorum yada sırtıma..bnm arkadasımda zarlar yaptırmıstı düşeş şeklınde kendısı cok ballıdırda :90:

harika ya ne istersen o olur bende düşeş bir hayat istiyorummmm.yaptır gitsin insan istediğine kavuşmalı valla..çok düşünme

bu çok tatlıymış yaaa :97: peri kızı fotoğrafları bulmuştum google sayfasından nicki kopyalayıp yazdım gözükmedi herhaldee:2:
hımm o gözukuo tatlım baktım onlara ama cok buyucek geldıler bnde bunu tesadufen buldum daha önce baktıgımda gormedım bncede cok tatlı bayıldımm bnde...

bende beğendim insanın içini ısıtıyor

begendıgınıze sevındım.. bnde cok begendım

harika ya ne istersen o olur bende düşeş bir hayat istiyorummmm.yaptır gitsin insan istediğine kavuşmalı valla..çok düşünme

inş tatlım snınde düşeş bı hayatın olur... ısım konusunda tereddut yokda ben yaptırmısken 2sıde aradan cıksın dıorum ama su son ekledıgın perının sopasının oaralara dagınık bı sekılde eklte bılırım olrmukınee :44:

ALINTI

bu nasıl fikir olur diye ekledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…