- 22 Eylül 2010
- 2.239
- 31
ben daha çok kelebek tarzı küçük dövmeleri seviyorum özellikle sırta yapılanlar çok hoş duruyor ama ben yaptırmam yaşlanınca buruşurama geçiçi dövme yapıorum arada silinenlerden yapıorum onlarda güzel oluyor hem sıkılınca yıkıosun gidiyor :79:
Ben bı dövme yaptırcam ama nişanlımın adını yazdırmam gerkıo basımın etını yıyoda sızce bu fıgurlerın ıcıne ısımlerımızı yazdırsam nasıl olur fikir verirmisiniz ?????Eki Görüntüle 156472
Omuzda isim pek hoş durmuyo yaptırcağın yere sölersn yol gösteriolar..bence sırt) anam bende 2 ayrı omzuma 2 tane büyük yıldız istemiştim dövmeci sağ koluma yıldızlar geçidi yaptı şimdi sıra kol bileğime melek kanadı yaptırmaya geldi..Bak iyi fikir aslında melek kanadıda yaptırabilirsn sırtına orta kısmında isimleriniz yazar..mesela 4.resimdeki gibi küçük ve bilekteki olanı sırt için düşün..
http://img03.blogcu.com/images/d/o/v/dovmeokulu/pict01861_1241118499.jpg için Google Görsel Sonuçları
nişanlının adı nedir??
burusmasın sakınnDD ama bana gecıcı dovm alerjı yapıor bıde sevıorum kalıcıları ..
bir grafiker gözüyle baktım daa elinde bulunan materyali begenmedım.. cok basıt geldı... farklı seyler olabilir diye düşünüyorum..[/QUOT
önerınız varsa paylasırmısınız ben cok klıse seyler ıstemıorumdaa gnelde yazı olunca tk yazıolar yada kanat aralarına bn baska seylerle ıstıorum aslında bı tane prı vardı elınden yıldızlar cıkıodu yıldız yrıne ısım dusunmustum ama pcye format atılınca onlarda gıttı bulamıorumda ınt yada dövm yapan yerlerde o figürü...
oh maslaahh yaptırdıgım yrde bana kus cennetı yaparsa sasmam :90: melek kanatlarını bnde cok dusundum ama herkesde oldugu ıcın vazgectım canım bnce snde deısık bısyler yaptır cunku hrksde olmaya basladı melek kanatları
tatlım nişanlımın adı ELVAN.
bencede buruşmasın :))) kalıcı yaptırcaksan bence sırtın üst kısmına yaptır yani ben seviorum oradaki dövmeleribide sırt dekolteli giyince süper duruyor
hahaha yaparmı yaparrbende kimde görsem melek kanadı doğru diosun canım aslında..biraz daha araştırmak lazım
cok buyuk yaptırmıycam ıcın dusunmemıstım ama yerı deıl sımdıkı sorunum seklıne bı karar versem :90:
yerını bulurum
amanınnn yandık ozmanarastır arastır bulunca banada söle :90: aslında bnde vardı bı tane cok tatlı duruodu format atılınca gıttı foto ınt bulamıorum onu perı kızıydı elındn yıldızlar cıkıodu bn yıldızyerıne karısık sekılde nısanlımın adını yazdırcaktım ama foto kayıpp
hımm bende direk ismini yazman için değişik yazı modelleri bulup önerecektim ama ismini direk yazmak pek uygun olmayacak anlaşılan o zaman baş harflerinizi yazmanız gerekecek kuşlar konusunda bende arkadaşlara katılıyorum basit buldum acele karar vermeyin kalıcı dövme bu sonradan pişman olmamak için sıkılmayacağınız güzel bir desen içine baş harfler olmalı bulursam resim eklerim
saol tatlım bnde buldum bıtane bakalım begnecekmısınız ısımı mutlaka bı yere ılıstırmem lazımama
nıclar acılıomu drken anlayamadımda :26:Eki Görüntüle 157604
selam
bilek içi çok acıyor ben kızımın ismini yazdırdım ama bencede nişanlının ismini yazdırman konusunu tekrar düşün çok güzel figürler var mesela arkadaşım saatin takıldığı yere .> bu işareti yaptıdı japoncada "o an" anlamına bakıyor.yani saate baktıkça yaşadığın anın önemini gösteriyor.
hımm o gözukuo tatlım baktım onlara ama cok buyucek geldıler bnde bunu tesadufen buldum daha önce baktıgımda gormedım bncede cok tatlı bayıldımm bnde...bu çok tatlıymış yaaa :97: peri kızı fotoğrafları bulmuştum google sayfasından nicki kopyalayıp yazdım gözükmedi herhaldee:2:
bende beğendim insanın içini ısıtıyor
harika ya ne istersen o olur bende düşeş bir hayat istiyorummmm.yaptır gitsin insan istediğine kavuşmalı valla..çok düşünme