Dövme Dövme konusunda fikrinize ihtiyacım var......

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

nazilk

♥♥Böcüğüyle NİŞANLI♥♥
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
297
0
Ben bı dövme yaptırcam ama nişanlımın adını yazdırmam gerkıo basımın etını yıyoda sızce bu fıgurlerın ıcıne ısımlerımızı yazdırsam nasıl olur fikir verirmisiniz ?????

plss mee!!! yaw yokmu kımsecıkler önmlı lutfn karar vermıorum(((

Bence güzel olur...peki nerene yaptırıcaksın bu dövmeyi ?

bız karar vermıstık bırlıkde yaptırcaktık amao yaptırdı ben hala karar veremedıgım ıcın yaptıramadım :76: düz yazı tarzında bısey olsun ıstemedıgım ıcın fıgurlerın ıcıne arıorum baska bı önerınız varmı pkii :26:

o nasıl yaptırdı ise aynısını yaptır bence aynı yere daha özel olur.
bide türkçe istemiyorsan ve düz yazı istemiyorsan farklı dilllerde şeklli yaptır

o bılegıne yazdırdı adım ılksen fırstyou seklınd yazdırdı bana bılek cok klasık glsıdıgı ıcın ıstemedım erkek olunca zaten ısım yazdırma da cok seceneklerı yok sdc yazı seklınde ıstmıorum ıste bı fıgurun ıcıne ıstıorum ama ona karar vremıorum

Bence kötü olur..
Sevgili, eş yada nişanlı isimlerinin dövme olarak yaptırılmasına sıcak bakmıyorum.
Tamam herkes birlikte olduğu kişi ile bi ömür birlikte olmayı düşünüyor istiyor ama hayatın neler getireceği hiç belli olmuyor... Hayatındaki erkek gidiyor ama ismi vücudunda yazılı kalıyor... Bana bu yüzden ters geliyor...
Ama sizin istekleriniz önemli tabi ama bu isim konusunu iyi düşün derim.. İlla da yazdırıcam dersen türkçe olarak değil daha farklı harflerle anlaşılmıcak gibi yazdırabilirsin ..

saol cnm dusuncelrın için ama uygulamaya koyuldu bıle bnde sızın fıkrınızdeydım ama kararlarım deıstı elf ve baska sekıllrde denıorum ama hos seyler cıkmadı ortya o yuzdn bnde böle bı karar aldım aslında ıstedıgım form tam olarak bu deıl yatay dusunmuorum cap olucak sekılde bıde guvercının bırınn agzında dal olmıycak çizimim ii olsaydı karakalemını yapıp koycaktım senın bölee ıcıne ısım yazılcak fıgur önerın varmı :26:

tam istdiğim gibi olmadı ama :26: başka deişik fikirleriniz varsa bildirirmisiniz...

tam istdiğim gibi olmadı ama :26: başka deişik fikirleriniz varsa bildirirmisiniz...
Eki Görüntüle 156616

Model harika ama keske nisanlinin ismini yazdirmasan. Arkadasin dedigi gibi hayatin ne getirecegi belli olmaz. Ama sen artik kararini vermissin...
Bu hangi alfabe? Elfce güzel olmadi mi? Aslinda güzel olur o alfabeyle yazilan kelimeler ama tabi kelimedeki harflere de bagli. Bir de bunlar yuva hazirlayan güvercinler olsa gerek. Bahar gelince cok görüyorum böyle agizlarinda dal tasiyan kumrular, güvercinler.

artık cıktık bı yola tatlım napalım kısmet derız evt cnm bunlar yuva yapan kuslar oldu ben bagımlılıgı tmsıl ettıgı ıcın dusundum bunları :93: elfce yıde sn paylasım yapmıstın sanırsam ordan gordum zatn ama cok kısa oldu bızımkıler nasıl yapılcana ııce baka baka yaptım ddım yanlısmı yapıorum ama sonuc kısa olduu....bu bı alfabe dıl tatlım bn yazdım öle ısımlerımızı azcık suslu yazdım..

Son düzenleme:
Canım merhaba nişanlının ismi Elvan 'mı eğer doğru okuduysam elvan cok unisex bir isim bu nedenle hakikaten türk alfabesiyle biraz absürd durabilir.Ama sana tavsiyem bir arkadaşım iki kürek kemiğinin arasının üst kısmına istediği harfleri hathata güzelce yazdırıp dövme yaptırdı.Okadar güzel olduki bir bakan bi daha bakıuyor ve ne oldugunu anlamayıp bu ne diye soruyorlar. Yani bence hathata gıdıp bir fikir alabilirsin diye düşünüyorum.ayrıca sana tavsiyem ilk baktıgında senın goremeyecegın bir yerde olsun yanı omzunun arkadsında ..kesinlikle daha az sıkılacagından eminim:) Ayrıca o senin ismini direk yazmamışki çok güzel uydugu için firsyou yazmış ..

ahh ıste gıcıgın öle bı adı varkı hıcbıseye uymuo napıcagımı sasırdım cnm inankiı butun hrseyı denedım kendım arapça bılıorum yazdım ama bıde hattata yazıdrırım bakarım onlar daha süslü yazıolar saol tatlım bilgilendirdigin için.bide o guvercınler nasıl olur kii?? bnde omzumun arkasına yada ön tarafına dusunuorum ama genelde arka tarafdan yana nıyetım. bnm adımda ayda yılda bı ıse yaradı ısteee...

evt cnm elvan..ahh ıste gıcıgın öle bı adı varkı hıcbıseye uymuo napıcagımı sasırdım cnm inankiı butun hrseyı denedım kendım arapça bılıorum yazdım ama bıde hattata yazıdrırım bakarım onlar daha süslü yazıolar saol tatlım bilgilendirdigin için.bide o guvercınler nasıl olur kii?? bnde omzumun arkasına yada ön tarafına dusunuorum ama genelde arka tarafdan yana nıyetım. bnm adımda ayda yılda bı ıse yaradı ısteee...

benimde omzumda sayısız yıldız var , bence omuzda güzel durmaz bu döwme arka tarafa yaptır yani sırt tarafına işte

bukadar kocaman yaptırmıycam ıcın omuz dusunmustum ama sırtımıda göz önunde tutarım .. ne guzel bnde sevıorum yıldızları onuda yaptırcam ama kulagıma bı tanecık yıldızD

ben daha çok kelebek tarzı küçük dövmeleri seviyorum özellikle sırta yapılanlar çok hoş duruyor ama ben yaptırmam yaşlanınca buruşur ama geçiçi dövme yapıorum arada silinenlerden yapıorum onlarda güzel oluyor hem sıkılınca yıkıosun gidiyor :79:

bukadar kocaman yaptırmıycam ıcın omuz dusunmustum ama sırtımıda göz önunde tutarım .. ne guzel bnde sevıorum yıldızları onuda yaptırcam ama kulagıma bı tanecık yıldızD

Omuzda isim pek hoş durmuyo yaptırcağın yere sölersn yol gösteriolar..bence sırt ) anam bende 2 ayrı omzuma 2 tane büyük yıldız istemiştim dövmeci sağ koluma yıldızlar geçidi yaptı şimdi sıra kol bileğime melek kanadı yaptırmaya geldi..Bak iyi fikir aslında melek kanadıda yaptırabilirsn sırtına orta kısmında isimleriniz yazar..mesela 4.resimdeki gibi küçük ve bilekteki olanı sırt için düşün..

http://img03.blogcu.com/images/d/o/v/dovmeokulu/pict01861_1241118499.jpg için Google Görsel Sonuçları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…