Döven, ucuz o.. diyen eski koca bana akıl verin ?

Sorun A kişisiyle görüşmeniz değil
A noktasından B noktasına 180 km hızla uzaklaşmanız bu iki nokta arasında eşinizin varış noktası olmaması gerekli. Tüm sorun hallolacaktır.

Hayır bosandik.. tekrar barismak istedik cocuk var vs diye sonra bu olaylar yasandi. Evli degiliz yapmadifim seyler ile ithan edildim agrima gitti

Ucundan dönmüşsünüz desem?
Eski eş ile tekrar barışmaya çalışmayın bırakın eskide kalsın. Sizlerin sorumlulukları sadece çocuk bakımı konusunda karar almak ve görüş günü iletişim sağlamak.

Bitti, gitti.

Yok ayrıl, yok barış yok tekrar ayrıl moduna girilince eski eş de kıskanç sevgili gibi herşeye karışmaya başlıyor gördüğünüz gibi. Net bir şekilde mesafenizi koruyun, kendinize zaman verin ve düzgün kişilerle ilerleyin.

Dayağı da küfürü de biraz siz çağırmışsınız.

Hadi diyelim gençlik aşkı körlüğü, ilk aşk vs saçma hatalar sonrasında saçma tavizler vermişsiniz. sonra kötü bir hayat, hayalkırıklıkları sonrası mevcut hayatınızdan daha iyisini hakettiğinizi farkedip, vazgeçmişsiniz ama devamlılığı sürdürememişsiniz.

Şu sorun yumağı herifi ardınızda bırakamamışsınız. Bırakamadıkça daha dibe vurup ısrarla, dipten çıkmayı hiç istememişsiniz.

Kusura bakmayın ama şu saatten sonra, kimse adamı suçlamasın, siz bu bataktan çıkıp, şu adamı temelli ardınızda bırakamadıkça kabahatli olan ve olacak olan kişisiniz.

Ve şu saçma durum içerisinde bir annenin çocuğu olsam, asla zaten adam bile olamamış babama kızmazdım. Bizi bu ilerideki kişilik bozukluklarımıza, fore kazık çakılan bu evden kurtarmayıp, bize steril bir hayat sağmayan sözde cefakarlık bahanelerine sığınan anneme kızardım.

Anne ve babasının ne gibi kusuru var anlayamadım? Anne ve baba sözü dinleyen bir kadın değil ki?

kaç kez ayrılıp barışmışsınız bu adam takar mı artık sizi
tekrar evleneceksiniz belli bari kedi gibi olun da çocuklar etkilenmesin
yazık yavrulara bir onlara çok üzüldüm

Peki bu a kişisinin hiç mi gururu yoktu? Bu şeye benziyor, sevgilim varken hiçsin, sevgilim yokken en iyi arkadaşımsın. Ne saçma işler!

Zaten bu adamla anlasamiyormussunuz ki ayrılmissiniz. Ayni adamla ikinci kez denemek hata olmuş. Boşandıktan sonra da kiminle ne yaptığınız eşinizi ilgilendirmez. Bekar bir kadınsınız, sevgiliniz de olabilir, evlenmeyi de düşünebilirsiniz. Kiminle arkadaşlık edeceğinize de kimse karışamaz. Koskoca kadınsiniz, bekarsınız, kimseye verilmiş sadakat sözünüz yok.

Sonra hepsi usağa mı?
Bu ne arkadas?
Bosandıgınız adamla tekrar tekrar niye sevgili oluyorsunuz yahu?
Severek de evlenmemissiniz.
Hadi siizi gectim o ccocugun hali?
Anne babayla bi barısık bi ayrı,dayak yiyor hoop yine barısıyor.
Allah akıl fikir versin ne diyim.

Eski eşiniz eski eşiniz olarak kalmamış ki, boşandıysam bitmiş gitmiştir, çocuk varsa çocuk için gerekirse konuşurum onun dışında benim hayatım onu zerre kadar ilgilendirmez onun hayatı da beni nitekim öyle de oldu. Boşandım ne hayatına karışırım ne hayatıma karıştırırım. Oğlumuz için gerek görürsek konusur mesajlaşırız. Çocuğumun babası okey ama benim için bir yabancı.

yani yargılamak istemiyorum ama a kişisiyle neden ayrılınca görüşüp, barışınca sırt dönüyorsunuz. çok saçma geldi bana. zamanında eşimin görüşmediği biri olsa ve görüşmesek, ayrılınca ben görüşmeye başlasam ve bu kişi erkek olsa(cinsiyetçi değilim ama hayatın gerçekleri bu), ne bileyim ayrılmış bile olsak eşime saygısızlık yaptığımı düşünürüm. baştan bence orda saçmalamışsınız. sonra tekrar barış tekrar ayrıl tekrar barış saçmalık silsilesi olmuş. ha sizi dövmesi, küfür etmesi asla kabul edilebilir şeyler değil. zaten boşanmışsınız aynı filmi tekrar izlemeye gerek yok bence

Hakaret vs yanlış ama kusura bakmayın hem kocanızla barışıyorsunuz hem.de görüşme dediği adamlarla görüşüyorsunuz.hatalisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…