Güneş Kremleri Dove Summer Glow Bronzlaştırıcı Kullanan Var mı ?

Güneş kremleri, bronzlaşma
Kızlar bugün Gratis te gördüm 9 tl fiyatı, Açık-Orta ton olanını alsammı almasammı diye düşünürken almadım bi araştırıp öyle alayım dedimyerimseniben İyikide almamışım Orta-Koyu tonu etkili oluyomuş yazılanlara göree boshayallersmile Alıp denemeyi düşünüyorum olumunekankayizsmile

Bu bronzlaştırıcılar cildin rengini iğrenç bi renk yapıyor..
Dove unkini biliyorum sarı bi ten yapıyor böyle sanki hastalıklı gibi..

Ben sürmüyorum valla sürenlerden biliyorum:icecream:
Mümkünse beyaz olan tenimi bi ton daha açmak isterdim aksinea.s

dove un bronzlaştırıcı kremi almak isteyenlere 16 nisanda bim marketlerinde 7 liraya. ayrıca kızlar banyo yapınca bronzluk geçiyor mu :uhm:

Ya ben bembeyazım :) aslında böyle çok seviyorum ama artık yaz da geliyo çok hafif bi bronzluk fena olmaz ya bu bronzlaştırıcılardan hangisi benim istediqim teni bana verir. CADIARZU

Kızlar ben açık- orta tenini aldım. Kendi tenim buğday . Bronzlaştırmaz mı diyosunuz şimdi :KK43:(

:emir_bebek:arkaaşlar ben bugün aldım orta koyu ten olanını... ögleden beri iki ke< sürdüm..aynı nemlendirici sürüyo gibi sürülüyo..zaten çok hafif bi yapısı var.. çok gü<el cilt hem nemli oluyo..hem güzel kokuo ve sanki biraz farketti gibi.. diğer günlerde nasıl oldugunu yazıcam sizeee

Ben geçen yıl düğünden önce kullandım hatta denemek amacıyla bi kaç hafta önce denedim. benim tenim çok beyaz gün yetti bana tabi bi kaç gün içinde açılıyor renginiz. bide şöyle bir sorun var. kremi sürdükten sonra ellerinizi yıkarsanız eğer bilekleriniz ile elleriniz arasında yıkanmaış yerlerin izleri kalıyor tabi bunu geç farkediyorsunuz. kir gibi duruyor onun için ellerinizi yıkamayacağınız bir ana getirin sürüp yatın bence. zaten bu ürünler kına özlü onun için dikkatli heryere aynı oranda sürerek dağıtın.

Ben açık tenliyim, ve açık ten için olanı kullanıyorum. Bazı olumsuz yorumlar var ama ben gayet memnunum, ne cildimi sarı yaptı ne de lekelenme yaptı. (zaten ürün açık renk olduğu için lekelenme ihtimali çok az) Elbette solaryum veya güneşlenme etkisi (yoğun bir bronzluk) bekliyorsanız umduğunuzu bu ürün ile bulamazsınız ama amacınız beyaz teninize biraz olsun ışıltı ve hafif bir bronzluk katmak ise tavsiye ederim.

Yanlız özellikle bu tür otobronzların koyu renklerini alanların çok dikkatli olması gerekiyor, yoksa zebra gibi çizgi çizgi bir görütü oluşabilir derinizde...

Son düzenleme:
kızlar acil yardım bana cumaya balom var elbisem bembeyaz ve bu bronzlastırıcıyı aldım leke olurmu dove aldım yaaa nolur cevap werin nolurrrrrrrrrrrrrr

dove bronzlaştırıcıyı birkaç saat önceden sürüp iyice kurumasıını beklersen herhangi bir sorun olmaz

bende bugün aldım sürdüm ama bi değişiklik yok gibi sanırım bi kaç gün kullandıktan sonra bronzlasıcam ayrıca leke de yapmadı beyaz giydim

4 günün sonunda istediğim renge ulaştım hiç dalgalanma olmadı ve renkde elbiseye bulaşma derdi de yok tavsiye ediyorum ama koyu ten için olanını kullanıyorum ben buğday tenliyim

bir hafta oldu kullanmaya baslayali, gun asiri uyguladim
giysiye bulasma, dalgalanma vs. yapmadi bende oldukca memnunum. bayanssulusmile
tenim beyaz, hafifce bir bronzluk verdi ve rengimi kirdi
memnunum

2 gündür kullanmaya basladım bu kadar mı dogal bi bronzluk verir bi otobronzan..
simdiye kadar kullandıklarıma hiç benzemiyor turuncu turuncu yapmıyo tek dikkat edilmesi gereken abartmadan ince tabaka halinde hergün tekrarlamak..hiç dalgalanma olmuyor bu şekilde..

X