• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doumda Orgazm... Doru mu?

Hee evet ne demezsiniz, ben iki oglumada orgazm oldum, bagira bagira bir kaldim :delphin: 3üncü dogursamda ayni duygulari yasasam diyorum bir an evvel -tatlicadiarzu-

valla en son gördüğüm doğum bir akrabamındı.o kadarını bilememde o sırada kadının eşine çok güzel fantezileri vardı.kesip biçmek,boğup öldürmek gibi kaydirigubbakcemile2

manyaklık ya ben ölmediğme şükretti o an ne orgazmı?bu kadar azgın olanlar da var mı acaba? -tatlicadiarzu-

Doğum da orgazm mı???:1shok:
Yok daha neler! Hissettiğim şey sadece acıydı. :dilcikar:

Kadınlar sevişirken orgazm olamıyor da doğururken olacak ha mümkün değil.!
Ama ben de yaşadım diyen bir Türk kadını da çıkabilir.

HEEE AYNISINI BENDE YAZACAKTIM KOCAMDA OLAMIYORKEN DOĞUMDA NASIL OLUR ???TÖVBE TÖVBEEE.... :CüvCüv: laelaelaelaelae boshayallersmile

sacmalikdan baska bisi degil :delphin:
insan biran evvl dogursamda bebgimi kucagima alsam diye düsünüyo
ne zevki ne orgazmi ya
yani böle kutsal bi olaya da su sexi soktularya helal olsun baska bisi demiyorum

maddi haz diye birşey olamaz.
iki tane normal doğurdum.
bence eğer kolay bir doğumsa o sırada manevi bir haz oluyor.
içinden çektikleri sırada -o kısa an- sanki sen yaratmışsın gibi bir duygu geliyor.(ama haşa diyorum tabiki.bunu ben yaşadım bilmiyorum başka yaşayan var mı?)
zaten o kutsallığı daha uzun süre yaşayan ya veli ya Meczup olur

kaydirigubbakcemile3
Neler duyacagiz daha kim bilir..
Bir arkadasimizin dedigi gibi, normalde de zor olunuyorken, dogumda nasil olunur ki Allah askina?

saçmalık ! kadın o anda onumu düşünecek napcaklarını ortaya ne atıcaklarını şaşırdılar............

Onlarin agzIndan dinliyoruz bu durumu, ki videosu var dogum anini ve o zamanlar da nasil orgazm oldugunu kendi gözlerinle görüyorsun :)
Yani, insanlar kafayi yedi !!!!

şimdi bu orgazım neyin bi kasılma olayı deil mi hanımlar.
hep girerken mi olcak, bazısında da çıkarken oluyo dimekki laelaelaelaelae
rahmetli freud, burdaysan üç kere tıkla.

ben gülmekten çok günlerdir rovanşta tutalan bu topiğin hala var olmasından çok rahatsızım ve soruyu okumadan yorum yazıyorum bu bir saçmalık dğil sapıklık allahın yeryüzüne gönderdiği 100 şefaatinden biridir bu ve bunu kirletmeye çalışan insanların düşüncelerinin bile aramızda olması utanç verici ben resmen tiksiniyorum bunu kabul eden kişilerden lütfen kapatın bu topiği

çüşşşşşşşşşşşşşşş one beeee millet ölyo bityo orgazm olan varmı vu haaaaaa vuha vu haaa ha hahahaha

Back