• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doumda Orgazm... Doru mu?

Anam sirf o kadin degil ki, o belgeselde ki tüm kadinlar orgazma oldugunu idaaa ediyorla yahu :-S
Biri, hipnozdayken dogum yaparken orgazm geciyor, biri suda dogumda, biri konsantresini bozmadan devamli esi ile öpüsürken (yine dogum esnasinda) orgazam oluyor, yok yahu yok..
Biz o an canimizin, evladimizin derdinde oluruz bunlarda isi ticarete döken kisimdan.... Her isden kendilerine pay cikaran kisim ahahahahahh :D::D

Acaba orgazm düşünecek hal kalıyor mu?bu teoriyi üretene ,bi normal doğum yaptırsınlarda ,anlasın dünyanın kaç bucağı varmış..

bende doğum yaptım bebegimi kucagıma sağ alamadım ama.

2 gün sunni sancı verdiler agrılardan kocamı bile gözüm görmüyordu
bana gelip bitecek dediğinde onu orda öldüresim geliyordu..
orgazımmı aklıma bile gelmiyordu

acıdanmı hoşlanıyorlardı acaba

Canim, zaten bu belgeseldeki bütün hatunlar normal dogum yapiyor, genellikle suyun icinde :D
ayni anda boy abdesinide aliyo delikafadulden
bende doğum yaptım bebegimi kucagıma sağ alamadım ama.

2 gün sunni sancı verdiler agrılardan kocamı bile gözüm görmüyordu
bana gelip bitecek dediğinde onu orda öldüresim geliyordu..
orgazımmı aklıma bile gelmiyordu

acıdanmı hoşlanıyorlardı acaba
basin sagolsun:çok üzgünüm:

hiççç byle bi şe duymamıstım...benı güldürdün allah da senı guldursun...normal dogum yaptım...
sadece bebek dogsun dıye çabaladım..
sancıdan orgazm morgazm düşünmedım.aklımada gelmedı...öle bi şe de olmadı....ne saçma bır sey...

normal dogum yapan arkadaşlara bir sorum olacak çok merak edıyorum. bebek dogduktan sonra plesentayı nasıl çıkarıyor doktorlar içerıden acaba? onu da ıkınıyorsun acaba? saçma bır soru mu oldu bılmıyorum ama merak işte....................?????

buldum cevabını netten, bence korkmakta haklıymışım sankı;

Bebek doğduktan sonra kasılmaların sıklığı ve şiddeti azalır. Birkaç kasılma ile birlikte plasenta yapıştığı yerden ayrılır. Doğumunuzu yaptıran doktor bunu fark edebilir ve sizden son bir kez ıkınmanızı isteyebilir. Bu ıkınma ile plasenta ve zarlar vücut dışına atılır.

Üçüncü evre plasentanın doğumunu simgelemekle birlikte doğumdan sonraki ilk 1 saat de doğumun üçüncü evresine dahil edilir. Bunun nedeni doğum ve onu takip eden ilk saat içinde görülebilecek olan komplikasyonlardır.

Doğumu takiben plasentanın ayrılması ve vajinal kanal yolu ile atılması birkaç dakikadan 30 dakikaya kadar sürebilir. Plasenta bu süre sonunda ayrılmaz ise doktorunuz sezaryende olduğu gibi eli ile plasentayı rahim içinde yapıştığı yerden ayırıp alabilir.

Plasentanın ayrılmamasının en önemli nedeni uterus kası içerisine doğru yerleşmiş olmasıdır. 3 değişik aşamada olan bu durumun en ciddi formu plasenta percrata adı verilen ve plasentanın sadece rahmin içini döşeyen endometriuma değil kas tabakası olan myometrium ve onu çevreleyen zar olan serozaya kadar ilerlemesidir. Bu çok tehlikeli bir durumdur ve doğum sonrası rahmin alınması gerekir.

Plasentanın ayrılması ile birlikte annede titreme nöbeti görülebilir. Bu normal bir durumdur ve birkaç dakika içinde kendiliğinden geçer.

ayyy ne yogalar yapsamda ne kadar psikolojik olarak hazırlasalarda beni o anda doğum yaparken aklama gelecek en son şey orgazm olur herhalde

saçmalık!..orada karnındaki mucizenin heyecenını yaşıyorsun.orgazm olmak için beyninde farklı düşünce olması lazım,oysa acıdan o an eşini sorumlu tutuyorsun bırak orgazm olmayı eline geçse boğabilirsin.doğumun en büyük zevki senden çıkan parçaya kavuşmak.kendini farklı düşüncelere nasıl verebilirsin ki,NERDE ANNELİK o zaman!....

Ya ne diyeceğimi şaşırdım....Sadece OHAAAAAAAAAAAA diyorum başka bişey demiyorum....Bu kadar gereksiz şeylerle kk nın sayfalarını yazık etmeyelim...

Biz müslümanlar kadar cocugu kutsal gören bize verilmis en büyük hediye diye kabul eden bir kesim olamaz.
Maalesef ki bu yabancilar her evrede sadece uckur derdinde.Allah akil fikir versin onlara.

Back