• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doumda Orgazm... Doru mu?

Hay ben bu araştırmacıları..., anladınız siz:delphin:

Komik la, hakkaten komik:CüvCüv:

bunu iddia edecek adamın alnını karışlarım manyağa bak
ulan küçücük bir yerden karpuz kadar birşeyi çıkartırken bide zevk almak kimin aklına gelir
sapık la bunlar

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Haklısın bacımmm..
Bende sezeryanla doğum yaptım. O yüzden bilemiycimmm...Ama olabilen var isede bravo derim ne diyim... :hulya:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Haklısın bacımmm..
Bende sezeryanla doğum yaptım. O yüzden bilemiycimmm...Ama olabilen var isede bravo derim ne diyim... :hulya:

ben ikisinide yaptım iki evladımda farklı doğdu
inan ikisininde acısı ağrısı farklı
sonunda duyduğun orgazm değil sadece evladın dünyaya gelmiş olduğu için duyduğun heyecan ve mutluluk

duymuştum bunu daha doğrusu okumuştum bi yerde...
bende pek ihtimal vermiyorumm valla

o yaşanılan orgazm değildirde beklenen bebeğin verdiği mutluluğu tüm bedeninde hissetmektir bence
benim 2 tane normal doğumum oldu acı eşiğim düşüktür aslında
ilk doğomumda tüm acıyı çektikten sonra o son anda bebek anneden ayrılırken pek acı kalmıyor aslında
bebeğin ıslaklığından dolayı kaygan bir şekilde anneden ayrılışı tüm bedene bir huzur olarak yayılıyor
ben 2. normal doğumumda bunu daha fazla hissettim çünki 9 aydır hasretle beklediğim yavruma kavuşma heyecanıyla doğum sancılarını çektim ama ona biran önce kavuşma arzusuyla her bir sancıyı atlatılan bir basamak olarak düşünüp itiraf edeyim mutlulukla yaşadım ve o bebeğimin doğum anı gerçekten tarif edilemez bir mutluluk verdi bana
zira o anı bekliyordum ya o içimden balık gibi kayarak ayrılışı çok farklı birşey o an anlatılmaz ancak yaşanır
birde doğumu kolaylaştıran etmen doktorunun güveni ortam ilgi alaka da sancı eşiğinin yükselmesinde çok büyük etken oluyor hani bilinen ve beklenenin yaşamak gibi
bilmem anlatabildimmi bence orgazm değilde tarif edilemez bir huzur diyeyim
birçok arkadaşımada sırf o hissi yaşamaları için normal doğumu tavsiye etmişimdir
sakın ha mazoşist falan algılanmayayım hani şiddetli el şakasını bile kaldıramayan biriyimdir"

yıllar sonra 3. çocuğum oldu ve ben o kadar tavsiye etmeme rağmen normal doğum yapmadım tırstım biraz açıkçası sezeryanı tercih ettim buda çok güzel ve rahat ve sancısızdı.

ayy şimdi siz sakın demeyin doğumdan zevk alan biri karşımıza çıktı diye
bence beklenene kavuşma sevincidir mutluluğudur o....

hadi be 12 saatte normal doğum yaptım canım çıktı ne orgazmı eşiyle beraberken olamıyor kadınların çoğu doğumda mı olacak hiç inanmıyorum oolsa olsa milyonda bir yaşanan istisnai bi durumdur

ben hiç dogurmadım....ama çevremdeki doğum yapan kadınlardan duydugum şey sadece bebek cıktıktan sonra sonsuz bi rahatlama hisettikleri....komşum 'öyle bi rahatladımki anadan yeni doğmuş gibi oldum' demişti....
şimdide bu konuyu görünce acaba komşum orgazm olduda orgazmın ne oldugunu bılmedıgı ıcın adlandıramadımı?
kafam karıştı yaaa yada bu yabancı kadınlar acıdan sonrakı rahatlamayı orgazmlamı karıştırıyo..

ben hiç dogurmadım....ama çevremdeki doğum yapan kadınlardan duydugum şey sadece bebek cıktıktan sonra sonsuz bi rahatlama hisettikleri....komşum 'öyle bi rahatladımki anadan yeni doğmuş gibi oldum' demişti....
şimdide bu konuyu görünce acaba komşum orgazm olduda orgazmın ne oldugunu bılmedıgı ıcın adlandıramadımı?
kafam karıştı yaaa yada bu yabancı kadınlar acıdan sonrakı rahatlamayı orgazmlamı karıştırıyo..

yabancı kadınlar da ota b.ka orgazm oldukları için bileeemiiicemmmm delikafadulden

öle olsaydı kan gövdeyı götürürdü bızde.
ben duruken sen baskalarının önündemı orgazm oluyon deyi:roflol:

Yuhh yaa, bu konuyu okudukdan sonra cidden izledim sadece azimdan cikan tek sey YUH kelimesi oldu :-S
Ahahaha hanimefendinin orgazm sirasinda, gözleri dahi sasi olmakda kaydirigubbakcemile3
Ahaahahahahah alem yahu bu insanlar !!!!!!

simdi izledim hakkat dogruymus:roflol:
agzi kulaklarina variyodu delikafadulden
cok komik ya:CüvCüv:

Back