Doumda Orgazm... Doru mu?

ay inanmıyorum ya
ben acıdan saatlerce ağladım
orgazm mümkünmü ya saçmalıktan başka birşey değil....

Ben sezeryenle doğurdum,tüh kaçırdım desene..kaydirigubbakcemile3 Şaka bir yana ilginç ve inanması güç birşey bu.fisfisfis

ohaaa artık. bu yabancılar uçmuş valla. ben sanmıyorum böyle birşeyin doğumda olacağını. ben alttan muayeneden bile kaçıyorum o kadar kötü acıyor, doğum daha manyak bişey olsa gerek. sezeryan oldum ama yine de tahmin edebiliyorum korkunç acıyı

bu olayı çok eskiden bir arkadaşımdan duymuştum
kadınlar en büyük orgazmlarını doğum yaparken oluyorlar demişti
açıkçası çok şaşırmıştım
belkide orgazm olan vardır

evet hastalık boyutunda bi itirifar ama mazoşist denen türde kişilerin bunu böle algılama ihtimali var.yani ne insanlar dayak yemekten hoşlananmı ararsınız, ısırılmaktan heryeri morarıp genede aaa çok büyük zevk aldım diyenmi. davranış boukluklarıyla ilgili psikoloji kitaplarında buna benzer bir sürü örnek var. yadırgamayın yani zavallıyı sadece acık normal dışı onuda kendi haline bırakalım. :)))

ne zevkı beeeeeeeee...........acıdan sıkıntıdan agrıdan ölüyoo ınsan zevk alan varsa mutlaka daha once zevkın ne old bılmıyendır................yada acıdan zevk alandır................

ben acı ve ağrıdan başka hiç bişey duymadım ,bence çok aptalca bi şey bu ne orgazmı

orgazm olamayan kadınlar yeni bir yöntem haydin doğurmaya .. diye bi başlık açılırsa zevkle okurum:hulya:

ben sezeryan ile doğum yapanlardanım... fakat böyle bir şeyin gerçek olabileceğini düşünemiyorum bile... hangi arada zevk alabilinir ki :bbo: ... aklım almadı ... saçma geldi kafamçokkarıştı ...normal doğum yapanların genelde barım barım bağırdığını duymuşuzdur CADIARZU

walla o türk kadını çıkarsa helal olsun der alnından öperim :):):) kadınların çoğu orgazmı bilmezken ve yaşayamazken doğum anında orgazm bana da tuhaf geldi.ama size ufak bir sır hamileyim ve kısmetse ocakta doğum yapacağım.böyle birşey yaşarsam o türk kadını benim diye buradan ilan ederim söz veriyorum :):):)

valla bende 2.5 ay once dogurdum ama hissetigim tek sey aciydi.bence doguruken orgazm olan kadinlar acidan zevk alan kadinlardir...

çok sacma bence valla bu fıkırı dr lar hemsıreler duymasın............doğum yapanları bırakırlar bıkac saat sız orgazm olun bıraz derler kadında artık napar bılemem...................ya luverır acıdan yada kendı halınde doğurur....................bu fıkır tam sacmalık doguran degılde seyreden denılse belkı olur derım sapıklar cok dun yada nasılsa..................

Her yeni gün bir iddia ortaya atılıyor.
Çok saçma böyle bir şey olabilirmi yapmayın Allah aşkına
O anda insan bunumu düşünecek yani,pehhhhh!!!
Bir an evvel o sancılardan kurtulup bebeğini kucağına almayı düşünür insan ama değilmi yerimseniben

bunu iddia edecek adamın alnını karışlarım manyağa bak
ulan küçücük bir yerden karpuz kadar birşeyi çıkartırken bide zevk almak kimin aklına gelir
sapık la bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…