bende öğretmenim!! bende doğum yaptım!! ve ücretsiz izine ayrılacam:))) ilk dönemi bebişimle geçirecemalkisalkisalkis mayıs 12'de doğum yaptım. 30eylül-30ocak arasını izinli geçirecem.
sorum şu: iznimi 30 ocak değilde 23 ocakta bitirsem olur mu? yoksa 1aylık dönemler halinde mi alınıyor izin? yani 1 ay, 2 ay 4 ay gibi.
soru 2: 1 yıllık izin süresi doğum izni bitiminden sonra 1 yıl mı, yoksa bebek doğduğu günden sonra 1 yıl mı?
bende öğretmenim!! bende doğum yaptım!! ve ücretsiz izine ayrılacam:))) ilk dönemi bebişimle geçirecemalkisalkisalkis mayıs 12'de doğum yaptım. 30eylül-30ocak arasını izinli geçirecem.
sorum şu: iznimi 30 ocak değilde 23 ocakta bitirsem olur mu? yoksa 1aylık dönemler halinde mi alınıyor izin? yani 1 ay, 2 ay 4 ay gibi.
soru 2: 1 yıllık izin süresi doğum izni bitiminden sonra 1 yıl mı, yoksa bebek doğduğu günden sonra 1 yıl mı?
kızım 7,5 aylık 30 ocakta doğum yaptım bu duruma göre 1. dönem nöbet tutmamam gerek ama nedense müdürlerin insiyatifindeymiş gibi bu iş dilekçe vereceğim okula
kızım 7,5 aylık 30 ocakta doğum yaptım bu duruma göre 1. dönem nöbet tutmamam gerek ama nedense müdürlerin insiyatifindeymiş gibi bu iş dilekçe vereceğim okula
off ya nie yokki...vallaöyle zor durumdayımki sürekli ağlıyorum..
doktorumla konuştum komik ama bana inanmadı!!!!! hiçbirdurumda rapor veremezmiş öle söledi...düşecekse düşermiş nasılsa..
drlar istirahat ediceksin sürekli yatacaksın diyor ama nasıl yapıcam orasına bakmıyolar...devlat hastanesine gitmiştim kesinlikle 1saat bileolsa yolculuk yapma diyor gerekirse istifa et diyor..ama rapor vermiyor...muayehanesine gitsem verir mi bilmiyorum..
şekercim saol canım..bende hepsini parçalamak istiyorum...okul ayrı milli eğitim ayrı yarın velilerde gelecek hadi bakalım anlat derdini anlayan olursa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?