Arkadaşlar çok güzel bir konu olmuş. Ben 16 martta doğum yaptım çok şükür doğum iznim yaz tatili ile birleşti.
Kızım 5 ayını bitirdi ama çok huysuz, ona benden başka kimse bakamaz diye düşünüyorum, ücretsiz izin almak istiyorum, ücretsiz izin nasıl alınıyor bilen var mı?
Okuluna dilekçe yazıyorsun ve ayrılıyorsun ücretsiz izne. ücretsiz izin doğum izninin bitişinden itibaren 1 senedir. yani sen bir dahaki haziran sonuna kadar ücretsiz izin kullanabilirsin. Dilekçene bu tarihe kadar istediğini yaz. Ama bu tarihten önce istediğin zaman da dönersin işine. Kısa alırsan uzatma imkanın yok diye biliyorum.
Okuluna dilekçe yazıyorsun ve ayrılıyorsun ücretsiz izne. ücretsiz izin doğum izninin bitişinden itibaren 1 senedir. yani sen bir dahaki haziran sonuna kadar ücretsiz izin kullanabilirsin. Dilekçene bu tarihe kadar istediğini yaz. Ama bu tarihten önce istediğin zaman da dönersin işine. Kısa alırsan uzatma imkanın yok diye biliyorum.[/QUOT
Çok teşekkür ederim. Ama ben göreve başladım. 27 sinde kurul vardı. 2 gündür de ort. yük. ve sorumluluk sınavlarında gidiyorum. Dün komşuya bıraktım kızımı hiç durmamış, bugün de mecburen okula götürdüm çok zor oldu. Sınavlar bitince dilekçe verebilirmiyim acaba?
Dilekçe yazdıktan sonra işlemler ne kadar sürer acaba? bir de çalışmadığımız ayın maaşını alıyoruz ya diyelim ki ben eylülün 24 ünde iznimin başlamasını istiyorum ama 15 inde maaşımı almış olucam yani o zaman 15 inden önce mi iznimi başlatmam gerekiyor?
Okul idaresinin malesef bu konularda bilgisi yok ben bunu nasıl öğrenebilirim? Kafam çok karıştı.
Çok sağol arkadaşlar ben dilekçemi en kısa zamanda vereyim o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?