Doum sonras ikoluundan hep birlikte kurtulalm

Saol canim, sende baya kilo verdin sanada masallah, istedigim kiloya sadece 2 kilo kaldi hayal gibi valla, inanirmisin yaklasik 2 ayda 10 kilo verdim.Peki sen ne kadar verdin canim?
Nestle sana da masallah sende vermeye basladin en sonunda zaten bir basi geldimi sonuda gelir merak etme.

teşekkür ederim canım...asıl sana maşallah iki çocuk ve hala fıstık gibisin

selincim haziranin 8 inde 62 kiloydum simdi 54 kiloyum bunun 5 kilosu sadece 2 haftada gitti
doguma 75 kiloyla gitmistim

masallah sana Canancim 21 kilo gitmis sende, ben 80 kilo ile doguma gittim bende 20 kilo vermisim az degil yani :)

olsun cnm gider bende suan gene 54 deyken 55 olmusum nasil oluyorsa hergün degisiyor sinir oluyorum
dünden beri baya spor yapiyorum...özellikle popo ve üst bacak kisimlarini karin kaslarini calistirmak icin
vericezzzzzzzz su kilolari arkadasim :))))))

saol Canan cim vallahi destege ihtiyacim var inanki, nasil oluyosa demiyecegim cunki ben yedim hemde hic yememem gereken seyleri, kekler, pastalar, makarnalar, yagli yemekler felan ama hemen bir kac gunde 2 kilo alacagimi hic dusunmemistim, tek dilegim insallah sadece sisliktir de bir an önce gider, ama artik kendimi toparlamaliyim ve yarindan itibaren dikkat edecegim tekrar:Saruboceq:

bende gece adet olum ya şiştim doğal olarak en kısa zamanda bende diyete ağırlık vereceğim daha fazla...

bugun 61 kilo geldim, neyseki sadece 1 kilo almisim bugunlerde, ama artik dikkat ediyorum

ben de 96 geldim bu sabah vermeye başaldım sanırım gene zeynebin hastalığından birşey yiyemedim diyebilirim

ben hayla 55 immmmm 1 kilo aldim birakmiyor beni cok sevdi sanirim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
spora basladim kizlar hergün...

cimcimecim bende 60,5 geldim valla cok sevindim , bir kac gun dikkat edince gene gitti neyseki, ve aslinda misafirim olmasa daha iyi dikkat ederim ama her gun birinin evine davetli olunca yiyo insan yememesi gerekenleri

heheee evet cnm ya
ben hic yapmiyorum öyle kek börekti puacaydi falan .... :))
ama su son günlerde kocis ve oglusun cikolatalarindan azcuk yedimmm
bide normalde 18 den sonra bisiy yemem ya saolsunlar kandirdilar beniiiiiiiii :))))))

vericem bende ins. :))))

ya kızlar konuya tepeleme dalacam ben sezercık olan arkadaslar napıonus ya ben daha doktora gıtmedım ne yapmam lazım bılmıom amma kılolarda yapıstı resmen bana hecc gıtmeye nıyetı yok benım kovalamam lazım bı sekılde bı akıl verın bakammm

aynı dertten muzdaripim,,,,,,,,,yaw insan bi gram mı vermez........nasıl iş anlamadım........68 takılı kaldım ya......10 kl vermem lazımm

Kizlar size verecegim tiyo su:
Sabah öglen ve aksam aksatmadan yemek yiyin, her yemegin arasinda 3 saat olmali ve ara ögunler yiyin buda sadece meyva olmali
Saat 18 den sonra yemek yememeye calisin, meyvayi bile dikkatli yiyin
Gunluk en az 30 dk veya 1 saatlik yuruyusler yapmalisiniz, her gun olmasada haftada bir kac defa
Cok aclik hissettiginizde su veya kahve icin bu acligi gideriyo
Ekmek ,pirinc ve patatesi fazla tuketmemeye calisin
Yemeklerinizi cok az yagla yapin, mesela kisi basina 1 cay kasigi kadar koyarak
caniniz sekerli bisey istediginde bir meyva yeyin cok faydasi oluyo
Pozitif olun ve hemen kilo vermeye calismayin, haftada 1 kilodan fazla vermek iyi degil zaten, cirkinlesiyo insan
Zaten bunlari yaparsam zayiflarim diyosunuz ama bunlari yapmadan zayiflamak nerdeyse imkansiz

canım demekki ben çok hatalı besleniyorum ama içimden yemek gelmiyor.sabah sadece kahve içiyorum öğlene kadar asla birşey yemiyorum öğlen ya bir tabak çorba yada sulu yemek yiyorum akşama kadar yine birşey yemiyorum 8 de falan sofraya oturuyorum yine bir tabak yemek.son 2 haftadır bu şekildeyim.aklıma bile gelmiyor yemek ama kilodada fazla değişiklik olmamıştır sanmıyorum şuan adet dönemim bitince tartılıcam.ya eskiden hiç üşenmezdim kendime kahvaltı hazırlardım meyve tabağı yapardım süslü püslü ama şimdi bir tabak yemeği bile koymak zor geliyor.acilen toparlanmam lazım.

selincim sana tamen katiliyorum tatlim cok güzel bi beslenme programi

bence yedikelrimizi yazalim birbirimize bakariz nasil besleniyoruz ..... kac kilo vermisiz ?
varmisinizz ?

ben basliyorum fistiklar
sabah kahvaltida : ince iki dilim kasar
bir dilim siyah ekmek
bi kac tane cilek
koca bi bardak elme cayi sekersiz......

öglen firinda yagsiz sebze bir porsiyon ..... icinde brokoli haslanmis patates ....bir tane kabak sosu icinde az salca su hafif baharat koydum maydonaz vs......
yanina yarim bir porsiyon yogurt yedim

aslinda diyet yapiyom diye bir dilim ekmek falan yemiyorum kizlar bunlar beni tamanen doyuruyor

asiyecim cnm benim dikkat et kendine aslinda vucut ac kalinca hic kilo verilmiyor bi süre sonra metobolizma duruyor resmen

ayrica kizlar sabah aksam yarimser saat mekik cekiyorum ve popo bacak egzersizleri yapiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…