selincim sana tamen katiliyorum tatlim cok güzel bi beslenme programi
bence yedikelrimizi yazalim birbirimize bakariz nasil besleniyoruz ..... kac kilo vermisiz ?
varmisinizz ?
ben basliyorum fistiklar
sabah kahvaltida : ince iki dilim kasar
bir dilim siyah ekmek
bi kac tane cilek
koca bi bardak elme cayi sekersiz......
öglen firinda yagsiz sebze bir porsiyon ..... icinde brokoli haslanmis patates ....bir tane kabak sosu icinde az salca su hafif baharat koydum maydonaz vs......
yanina yarim bir porsiyon yogurt yedim
aslinda diyet yapiyom diye bir dilim ekmek falan yemiyorum kizlar bunlar beni tamanen doyuruyor
asiyecim cnm benim dikkat et kendine aslinda vucut ac kalinca hic kilo verilmiyor bi süre sonra metobolizma duruyor resmen
ayrica kizlar sabah aksam yarimser saat mekik cekiyorum ve popo bacak egzersizleri yapiyorum....
sana katiliyorum canancim bencede yazalim neler yedigimizi örnek olsun diye
Ben sabahleyin bir kase misir gevregi ile yogurt yiyorum bu beni yaklasik 3 saat tok tutuyo
ondan sonra ara ögunde bir meyva yiyorum
Öglen yemegine bir haslanip sonrada bir cay kasigi yagda kizarmis tavuk gögsu ,yanina firinda pismis sebze veya firinlanmis patates ve ek olarak salata(sadece bir tabak alinacak)
Aksam incecik kesilmis bir parca 1 caykasigi yagda pismis siyah et ,yanina salata (sadece bir tabak)
birkac saat sonra istege göre meyve
Tabiki gunluk harekette sart, ben cafemiz yakin 25 dk tutuyo yuruyerek oraya gidip geliyorum arada carsida dolastigim da oluyo toplam 1- 1,5 saat yuruyus yapiyorum bunun da faydasi mutlaka vardir.
valla ne güzel kilo veriyosunuz yaa...kaydirigubbakcemile benim şurda 4-5 kilomkaldı yok arkadaş yapıştı resmen gitmio:gitme: hah düştüm diom ertesi gün çıkmışım gene hoop aynı yerdeyim valla galiba peşlerinde koşma zamanı gelince vrecem bu kilolarıda gerçi yakında iş başlıcak ben koşamıcam kaynana zayıflar artık :roflol: