Doum sonras ikoluundan hep birlikte kurtulalm

saol cimcimecim ideal kilomuza 4 kilo kalmis seninde benimde, tabi bu sabah benim biraz daha az kaldi sanirim, 61,5 geldim, tum hiziyla kaybolmaya basladi kilolar, bunun bu kadar kolay oldugunu bilseydim son 3 senedir istedigim kiloya kolayca ulasirdim ama zor olsugunu sandigim icin hep bosladim ozamanda kilo ustune kilo oldu, vermem gereken kilo 2-3 kilo iken oldu 12 kilo, ama neyse ki yasim genc daha gec kalmis sayilmam en azindan bundan sonra dikkat ederim de bir daha kilo problemi ile kafami mesgul etmem.

evet hayatim valla sen bu istekle basarirsin kaydirigubbakcemile2 ben gene ayniyim suanda degisen bisey yok

Bende durumumu yazayım bari.

52 kilo ile hamile kaldım
İlk 3 ayda 48 e düştüm.
65 kilo ile 8.ay sonunda doğum yaptım. Yani toplam 13 kilo aldım.
Doğum sonrası 56 ya düşmüştüm ama yine 59 olmuşum.
Yarın başlayıp 9 kilo verip ideal kilom olan 50 kiloya ulaşmak istiyorum :kedi::kedi:

melekçim önceki sayfalardadır..29 haziran da gitmiştim o günde yazmıştım diyet listemi..oralara bir bak...

bir kilo daha verdim veee 97 kiloyum artık

maşalla canım:nazar: ben burda hep beraber diyete başladığımızdan beri 3 kilo verdim ama takıldım kaldım 80 dim en son annemlerde geçen 79 u bile gösterdi tartı.
milet 50 lerden bahsediyor birde bana bakın yasenağlama daha 10 kilo vermem gereksenağlama aylinin dietine bende mi başlasam acaba...

Kızlar 1 kilo verdim. 59,5 dan 58,5 a dustum. Kaldı 8,5 kilo opuyorumnanaktan

61.2 oldum ha gayret bı 59 olsam devamı gelıcek heralde 2. hamılelıge kadar ıyıce zayıflamam lazım.oglum 1 yasına geldıgıne nasıp olursa hamıle kalmak ıstıyorum.

maşalla canım:nazar: ben burda hep beraber diyete başladığımızdan beri 3 kilo verdim ama takıldım kaldım 80 dim en son annemlerde geçen 79 u bile gösterdi tartı.
milet 50 lerden bahsediyor birde bana bakın yasenağlama daha 10 kilo vermem gereksenağlama aylinin dietine bende mi başlasam acaba...

asiyecim sen gene iyisin canım ben 97 yim çok komik ya insanın gülmekten yerlere yatsı geliyor 97 deyince
ben de 1-2 hafta duraksamıştım 98de misafirler vardı düzensiz saatlerde ve ağır yemekler yemek piknikler falan derken hareketim daha çoktu ama ağır şeyler yemekten herhalde 2 hafta tık demedi sanırım vücut kendini savunmaya da aldı biarz bu kadar çok kilo verince hoooop noluyor baklaım dedi galiba

ayyyyyyyyy bende korkmuştum kilo klacak diye ama şükür ki eski kilomdayım....yazmayacağım çnükü kızarsınız...şaka şaka...47 kilotum...ama 18 kilo almıştım....8 i doğumda diğer 10 kilo 4 ayda gitti....42 kikoyla evlendim 45 kşloyla hamile kalmaya karar verdim ve o arada 3 kşlo alıp hamile kaldım yani 48 ile hamile kaldım 64 64 ile doğuma gittim....ama son 5 kiloyu son 42.haftamda aldım ve doğuma gittim....Allah her kilo vermek isteyene yardım etsin

ayyyyyyyyy bende korkmuştum kilo klacak diye ama şükür ki eski kilomdayım....yazmayacağım çnükü kızarsınız...şaka şaka...47 kilotum...ama 18 kilo almıştım....8 i doğumda diğer 10 kilo 4 ayda gitti....42 kikoyla evlendim 45 kşloyla hamile kalmaya karar verdim ve o arada 3 kşlo alıp hamile kaldım yani 48 ile hamile kaldım 64 64 ile doğuma gittim....ama son 5 kiloyu son 42.haftamda aldım ve doğuma gittim....allah her kilo vermek isteyene yardım etsin

boyun kaç

kızlar ben dün kontrole gittim...1 kg daha vermişim..yani ortalama haftada 1 kg veriyorum..aslında şöyle sıkı bir yürüyüşe başlayabilsem daha da artar ama çocukla bu kadar oluyor işte...kasım da artmış bu arada..nasıl oluyorsa spor yapmadan kas artması...vücut diyete girince kendi kendine sıkılaşma moduna da giriyor demekki...cumartesi tatile çıkacağımız için tatil öncesi bu cuma yine tartılacağım..bakalım 5 günde ne oluyor...

Bende 60 kilo olmusum , hemde misafirim var ve her gun pogca ve lahmacun yiyoruz,birde havuza gidince dondurma da yiyoruz hemen ardindan, nasil hala kilo veriyorum anlamadim Vallahikafamçokkarıştı

selincim ayni anda cok harekette ediyorsan yedigin kalorileri yakiyorsundur cnm
massallah kis sanaa

bebiscimkayra cnm sana massallah :)) darisi basimiza diyelim artik eski haline dönmüssündür tatlim zaten cok güzel bi kadinsin simdi annelikde seni daha bi güzellestirmistr

X