Doum sonras ikoluundan hep birlikte kurtulalm

oooooooohooooooooooooo. kizlar kimse artik kilolari kafaya takmiyo heral:eek:lmaz:heralde bir daha da bu topige yamayi felan dusunmuyosunuz.ben kendimden haber vereyim ben 64 duz geliyorum artikzemuszemusbugunlerde fazla dikkat edemedigim halde veriyorum ya cok seviniyorum, ama cok da hareketliyim gunluk en az 14bin adim atiyorum, ve sabahlari kahvalti gevregi ara ögunlerde meyva ve öglen makarnali salata ve aksamlari ise cok agir olmayacak yemek ama cok gec saatlerde yemiyeyim diye ugrassamda yinede saat 20.30 u buluyo, aslinda bir de erken yesem aksam yemegini daha cabuk zayiflarim heralCADIARZU

kızlar ben bismillah dün diyetisyene başladım..şubat 2009 topiğine de diyet listemi yazdım..gazam mübarek olsun artıkın:))

kızlar ben bismillah dün diyetisyene başladım..şubat 2009 topiğine de diyet listemi yazdım..gazam mübarek olsun artıkın:))

hayırlı olsun canımmm.en kısa zamanda verirsin umarım veririz umat-rım :)))
hemen bakmaya gidiyorum listene...nereye gittin bu arada....

63,7 olmusum bugun bari buraya not alayim dedim, buradan takip edim:eek:
Hatirlatma:20 mayis ta basladim dikkatli beslenmeye ve 70 kg idim.

ayyy kisssssssss
gözün aydinnn banada anlativer yaa bravo valla alkisalkisalkis
ben en son 2 haftada 5 kilo verdim ama kaldim öyle bugün tartilmadim daha
neler yiyon neler iciyon süle bakim bende yapiyim delikafadulden
simdi ben kalori listesi hazirliyom onu dolabima asicam
bide param olsun mutfak tartisi alicam ise yarar sanirimmm
haa aklimdayken sirkede zayiflatyiormus nedersin emziren biri icin 2 kasik bisey yapmaz heralde dimi salatayada koyuyoruz bazen okadar sirke ( be´n gerci sossuz falan yiyorum salatami )

meraba yeniden cimcimecim uzun zamandir denk gelemedik dimi :)
ben butun yemeklerimi sadece bir yemek kasigi yagda pisiriyorum ve yaptigim yemeklerde en az 6-8 porsiyonluk, ayrica herseyin light inin kullaniyorum, gec saatte yemek yemiyorum, cok aciksam sade meyva,mecbur kalmadikca ekmek yemiyorum ve eger yersemde siyah ekmek yiyorum ve gunluk en az 12 bin adim atiyorum, adim ölcer aldim sayiyorum adim ve hareket etmedigim zaman kaliyo kilolar, sanirim ne kadar dikkat edersen et hareketsiz kalirsan gitmiyo.
Ayrica bugun 63 kilo geldim, hedefime sadece 5 kilo kaldi, dusunsene ilk basladigimda ohhhhoooooooooooo demistim cunki cok vardi 12 kilo simdi yarisindan cogu gitti, o yuzden cok mutluyum:nazar:Darisi butun isteyenlerin basina, ama sizlerde yazin kilolarinizi birtek ben kaldim sanirim mucadele eden:enbuyukkk:

ayy bitanem bende siyah ekmek yiyorum sanirim tam kepekli olmuyor o türkcesinide bilmiyom
ayni benim gibi besleniyorsun
bende kosma aleti yok ama oglumu almaya giderken falan 1 km yürüyorum

buarada noluyorsa bana ben bugün tek bi muz ve bir seftali yedim hic karnim acikmiyor cnm hic istemiyor yemek
saglikli zayiflamak istiyorum aama böyle giderse hic de saglikli olmicak
simdi yogurt yicem inan ekmek falan hic kaldirmiyor migdem
et ürünleride yemiyorum uzun zamandir
yumurta yiyordum oda sadece omega 3 taze yumurtalardan ama onun icindede kirmizi minik nokta cikinca ondanda tiksindim
simdi yumurta bile yiyemiyorum
buarada bol bol mekik cekmeye devam ediyorum cnm ama buaralar cok asiri yorgunluk var üstümde basim dönüyor bazenleri
ben burdayim cnm en azindan beraber zayiflicazz
senin pek bisey kalmamis massallah
ben 57 kiloyum 8-9 kilo vermek istiyorum hedefim
ama ilk 5 kilo versem oda yeter simdilik gerisi yavas yavas gelir....

valla cimcimecim bazen böyle takilmalar oluyo bende bir kac hafta boyunca hep ayni kiloda saydim, simdi ise yeniden basladi zayiflama, ama sakin istahini daha fazla kesme birden cökersin hic iyi olmaz, hizli verilen kilolari geri almakta kolay olur o yuzden dikkat etmelisin canim,Benim yanimda olmana sevindim en azindan sen haber ver ara ara ki birbirimize destek olalim oldumu sekerimyerimseniben

iki gün önce daha 57 kiloydum cnm bugün tartildim az önce 56 ya düsmüsüm gene ....
kizlarda yazsa ne iyi olur dimi ya

amazon1981 bebişin 1 yaşında olunca eski kilona dönersin üzülme. aşırı yeme o kadar. ben kızım 15aylıkken adet gördüm 11 aylıkken eski kiloma dönmüştüm. ben de 22 kilo almıştım.

Evet canim , bencedekaydirigubbakcemile5 ama az kalmis valla seninde en azindan 4 kilon kaldi ilk hedefineyerimseniben

evet cnm yaa
senide gercekten tebrik ediyorum istedin ve basardin :1hug:
offffff cok asiri sicak yaa 27 derece burasi pisiyoruz :icecream:

Bende yazıcam buraya belkı sızden gaza gelırım takılıp kaldım60lı rakamlara hıcte benım rakamım degıl onlar ben 55 olmalıyım hatta en yakısanı 53 ....suanda 61.5 aksamları 62 ne kaldı gerıye 7 kılo sonrasınıda zevk ıÇın verırım sımdı mutlu yasmam ıÇın 55 olmalıyım cunku kendımle hıÇ barısık degılım..bugunden ıtıbaren sıze rezıl olmamak adına bıseler yapıcam 2 gun arayla kılolarımızı yazalım...allahım ınsallah basarılı olurum...zayıflamak ıcın dıetısyene gıttım 3 gun uygulayabıldım 1 ay evede ozel plates dersı aldım oda tuzluya mal olunca onuda bıraktım oyle tvden falan spor yapamıyorum ben cunku hem ıradesısım hemde tembel kaytarıyorum hemen ama sızlere rezıl olmamak ıcın buradan devam edıcem ...bıyerlere sımdıkı halımın fotosunu ekledım dogum oncesı ve sonrası bolumunde resmım oda ıspat olucak tam 2 hafta sonra tekrar resım eklıyelım durustluk ıÇın bu soz benım ıÇın gecerlı ben kendı kendını kılo konusunda kandırbılen bırıyım sımdı yıyım aksam yemem gıbı...hadı hayırlı ugurlu olsun.

Kizlar aslinda söylemek istememistim ama 3 gundur hastayim ve istahim hic yok ,esim beni zorlaya zorlaya yedirmeye calisiyo ama cok migdem bulaniyo ve bademciklerim cok sismis, yutamiyorum, ve bugun tartildim ve 62 kilo geldim 3 gunde 1 kilo gidivermis ve bugun regl de oldum sanirim daha da veririm bu gidisle, ilk hedefime sadece 4 kilo klamis, oda gider artik kasmiyorum kendimi zaten simdiye kadar 8 kilo vermisim 1,5 ayda.

kızlar merhaba...bugün benim diyetisyen kontrolüm vardı..1 haftada 1300 gr vermişim..ama iyi haber şu ki bunun 1200 gr ı yağ...yani su ve kas kaybım toplam 100 gr..bu da sağlıklı ve hızlı kilo verdiğimi gösteriyormuş..ödül olarak daha önce verdiğim diyet listeme haftada 1 gün dondurma eklendi...bu arada yağında büyük bölümünü yaklaşık 800 gr ını karından vermişim...yol uzun...durmak yok yola devam..

Kizlar aslinda söylemek istememistim ama 3 gundur hastayim ve istahim hic yok ,esim beni zorlaya zorlaya yedirmeye calisiyo ama cok migdem bulaniyo ve bademciklerim cok sismis, yutamiyorum, ve bugun tartildim ve 62 kilo geldim 3 gunde 1 kilo gidivermis ve bugun regl de oldum sanirim daha da veririm bu gidisle, ilk hedefime sadece 4 kilo klamis, oda gider artik kasmiyorum kendimi zaten simdiye kadar 8 kilo vermisim 1,5 ayda.

TEBRIKLER SELİN ....1.5 AYDA 8 kılo buyuk rakam

kızlar noluyo sizeee kıskandım valla siz emzirmiyormuusnuz bendemi sorun var yedikçe süt oluyo süt oldukça göbiş anlamadım gitii

SELINCIM terikler cnmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile5 bravo vallaaaaaa ya bende tam bir ayda 6 kilo verdim bir aydir dikkat ediyorum baya ...arada sirada kacirdiklarim oluyor ama ufak tefek seyler
56 da kaldim ins. oda gider son 4 kilooooo ideal kilom icim kaydirigubbakcemile2

hadi devam kizlarrrr

sirincek bende emziriyorum cnm suyu hic kismadim tabiii sütümü etkilemedi desemm yalan olur etkilediiiiiiiiiii ama genede iyi yiyorum sebzemi meyvami yogurdumu
bu aksam basim catliyor diye cok bisey yiyemedim tek bi 150 gr yogurt yaninada kücük bi dilim kizartma peyniri yedim

X