Doum sonras ikoluundan hep birlikte kurtulalm

ibsacim bende sabahlari ilik su ve icine 10 damla simon suyu damlatiyorum metabolizmanin hizli calismasi icin .... ama bayadir aksattim baslicam bende tekrardan
yedigim herseyin kalorisini hesaplar oldum undan sekerden yapilan seyler ve cikolata gibi abur cuburlari hic yemiyorum saat 6 dan sonra hic bisey yok meyva bile ........
kizartma yapmiyorum kesinlikle ( yillardir öyle ) devamli firinda yaparim baligimi falan .....
yagsiz pisiriyorum yemeklerimi arada sirada yag koyarim onuda bir tatli kasigindan az kullaniyorum omega 3 yagi......
margarinler hic almiyorum
evime beyaz ekmek sokmuyorum puaca kurabiye gibi seyler zaten hic olmuyor cok cok nadir esim ve oglum icin
uzun zamandir cips gibi yagli seyler almiyorum
gece aciktigim zaman yemek yerine dislerimi fircaliyorum alistim artik canim hic tatli seyler cekmiyor cok nadir acikiyorum eskiden oldugu gibi....
günde yaklasik 4 litre su iciyorum meyvami günlük yogurdumu ihmal etmiyorum meyvami sebzemi yiyorum

ben böyle besleniyorum kizlar a.s.
alkisalkisalkisEvet gercektende örnek beslenme seklinin böyle olmasi lazim, eskiden zayif olan insanlarin hic dikkat etmedikleri halde metabolizmalari hizli calistigindan dolayi zayif kaldiklarini saniyodum ama bu tez curutuldu , cunki her kilosuna dikkat eden zayif kaliyo, ve her saglikli beslenen formda kaliyo bunu gec ögrendigim icin kendime kiziyorum, bunu bir yasam tarzi haline getirmek lazim, ve ben de yaklasik 1 aydir böyle besleniyorum ve böylede devam etmeyi dusunuyorum.
Seni bir kere daha kutluyorum Canan cimalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis , yolumuza aynen böyle devam edelim canim, bende varim

meraba arkadaşlar Allah kilo vermek isteyenlere yardımcı olsun....ben neyseki verdim kurtuldum....
ama şunu demek istiyorum ben herşeyden yiyorum..meselaçikolata bilimsel olarak kanıtlandı ki mutluluk veriyor kişiye amaaaaa abartmadan yemek gerek....kızartmaya sağlıklı diymem ama oda gerek onadanda yiyorum....hamur işi ise bence gerekli karbonhidrat ve gerekli....yani ben herşeyden yiyorum kısmadan ama işte hepsinde az az yediğim için şimdiye kadar hiç kilo derdim olmadı hamilelik hariç...yani demem oki bence az yemek gerek...ben bilmem kendimin tabaklardaki yemeklerin hepsini yediğimi...nedense tabağıma az koyarım ama illakide tabakta bırakırım....bu ben de alışkanlık yaptı...
ayrıca çok sık yerim....meyaları öyle tabağa koyup yemedim hiç...aklıma geldikçe bir kayııs iki kiraz götürürüm....
neredeyse saat içinde ağzım hep doluudr ama dediğim gibi öğünde yiyecekleri bile öğünlere bölüyorum....bu bende aşlışkanlık yağmışşşş kilo vermek için değil yani bir anda miğdemi doldurduğumda karnım ağrı yapıyor....
miğdem küçük galiba....ama Allahın verdiği her nimeti yiyorum bakla ve bamya hariççç....
herkese kolaylıklar dileirm

benim kilo derdim yokda çünkü 49 kiloyum boyum 162....derdim göbeğimin eski pantolonları giydiğimde oturunca dışarı fırlamamsı...aslında şu ebru şallının pilates derslerine mı katılsam heheheh

alkisalkisalkisEvet gercektende örnek beslenme seklinin böyle olmasi lazim, eskiden zayif olan insanlarin hic dikkat etmedikleri halde metabolizmalari hizli calistigindan dolayi zayif kaldiklarini saniyodum ama bu tez curutuldu , cunki her kilosuna dikkat eden zayif kaliyo, ve her saglikli beslenen formda kaliyo bunu gec ögrendigim icin kendime kiziyorum, bunu bir yasam tarzi haline getirmek lazim, ve ben de yaklasik 1 aydir böyle besleniyorum ve böylede devam etmeyi dusunuyorum.
Seni bir kere daha kutluyorum Canan cimalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis , yolumuza aynen böyle devam edelim canim, bende varim

saol bitanemmmmmm
benim esim cok zayif boyuna göre falan ... ne yerse yesin kilo almiyor sorun yasamiyor ama sagliklida beslenmiyor dün gece oturdu findik ezmesini kasikladi
kilo almiyorum sorun degil dedi ama asil öyle insanlar cok dikkat etmesi gerek
gecen yil bi yerde okumustum asil yiyiü kilo almiyan insanlarin genel de kalbinin kenari yag topluyor diyordu eger dogru bilgiyse

devam edelim tatlim böyle :lepi:
sok diyetler var öldürüyormus bakin bununla ilgili bi haber buldum

Şok diyet çılgınlığı öldürüyor

p.s : selincim sana özelden bisey yazicam acarmisin cnm özel mesaj ayarini :1hug:

kizlar ben 8 haziranda kocisin yas gününde tartimizi alip tartilmistim 62 kiloydum
bugün 24 haziran takrar tartildim 57 kiloya inmisim kaydirigubbakcemile5
az kaldiiiiiiiiiii cok seviniyorum artik alistim böyle beslenmeye cikolata gibi seyler yerine havuc elma yiyorum
saat aksam 6 dan sonra kesinlikle hic bisey yemiyorum meyva suyu bile icmiyorum

canan tebrik ederim seni, harikasın.ben de 66 kiloyum ve bir an önce hamilelik öncesi kilom olan 61E düşmek istiyorum.Daha sonra da idealimdeki kilo 57.İnşallah başarabilirim.Senin şu akşam 6dan sonra taktiğini ben de deneyim bakalım ama bana 6 çok erken 8 olsun bari.haftaya pazartesi mutlaka 65 olmalıyım.

smyslow zuhaldi herhalde adın canım nerelerdesin hızla zayıflıyosun galiba merak ettim o azimle vermiişsindir bayaa.s.

saol cnm benim .... insallahh :hooray:
dene bak ben 2 haftadir öyle yapiyorum sonuc verdi yaniiii
aldigim peynirin bile kalorisine bakiyorum a.s.

ben eskisi gibi dikkat edemiyorum simdi, surekli arkadaslarla disardayiz ve ister istemez bozuyorum bazen ama yinede aynen devam evde oldugum zamanlar,gecen gun 64,7 gedim cok sevindim ama simdi kac kiloyum bilmiyorum, ama sadece sabah kilosuna baktigim icin yarin tartildigimda geri yazarim artik dfirsat bulursam tabi,70 kilo ile baslamistim 5 kilosu gitti en azindan, bir de hayalimdeki kiloya varsam:1rolleyes:

selincim massallah sende vermissin
bende dün 25 gr falan cikolata yedimmmmm buda yaklasik 134 kalori falan :kedi:
olsun hareket ettikce o kalorilerde yakilir cnm

bide bikac yüz gr kilo versek bile insan daha cok hirslaniyor vericez digerlerinidee hep berbaer

zuhal hic yazmiyor girmedi sanirim hic

kizlar ben 8 haziranda kocisin yas gününde tartimizi alip tartilmistim 62 kiloydum
bugün 24 haziran takrar tartildim 57 kiloya inmisim kaydirigubbakcemile5
az kaldiiiiiiiiiii cok seviniyorum artik alistim böyle beslenmeye cikolata gibi seyler yerine havuc elma yiyorum
saat aksam 6 dan sonra kesinlikle hic bisey yemiyorum meyva suyu bile icmiyorum

sen kahvaltıda 1 seftaliyle bi kase sütlaç yersen 40 bile inersin.kötükedihüso

bende 2 günde 3 kilo verdim hastanınca iştahımda azaldı .bende hiç üzülmedim yani kilolar gittikçe mutluluktan deliriyorumdelikafadulden.ama akşma dondurma yedim dayanamadım bu sıcakta çok cazibeli geldimafoldumben

kızlar misafirim var o yüzden giremyorum bir kaç gündür 98 de durdum kaldım sanırım vücut nomuyor nereye gidiyor bu kilolar diye kendini savunmaya kalktı ama azimliyim gidecek bunlar

offfffffff hala 64,7 geliyorum ve sinirlerim bozulmaya basladi, tamam hani cok eskisi gibi asildigim yok ama yaglida yorum hani, biraz kilo gitmeliydi bence, sizde durumlar nasil kizlar...

Son düzenleme:
ben de bugün 65.8 geldim.Ayağımda sorun var o yüzden yürüyüş de yapamıyorum bu hafta.Normalde koşu bandında günde en az yarım saat, genelde 1 saat yürüyordum.Bir 61'e düşsem, doğum öncesi kiloma.Ağustosun 17'sinde ücretsiz iznim bitiyor, o zamana kadar mutlaka 61'e düşmeliyim, yoksa kıyafetlerim sıkıyor.Sonraki hedefim de 57 kilo.İnşallah başarırım.

ufff bendede tık yok 62 de takılı kaldım ama 2 gundur aksam yemegını kestım gercı gunduz oyle cok yıyorum kı aksam yemessem ne olucak ondada meyveyı gumbur gumbur goturuyorum

zemuszemus zayiflamaya baslamisim yeniden , bugun 64,3 geldim coktandir 65-64,7 arasi gidip geliyodum, iyi oldu, heralde yeniden basladi kilo kaybi zemuszemus

X