- 25 Ağustos 2008
- 935
- 2
alkisalkisalkisEvet gercektende örnek beslenme seklinin böyle olmasi lazim, eskiden zayif olan insanlarin hic dikkat etmedikleri halde metabolizmalari hizli calistigindan dolayi zayif kaldiklarini saniyodum ama bu tez curutuldu , cunki her kilosuna dikkat eden zayif kaliyo, ve her saglikli beslenen formda kaliyo bunu gec ögrendigim icin kendime kiziyorum, bunu bir yasam tarzi haline getirmek lazim, ve ben de yaklasik 1 aydir böyle besleniyorum ve böylede devam etmeyi dusunuyorum.ibsacim bende sabahlari ilik su ve icine 10 damla simon suyu damlatiyorum metabolizmanin hizli calismasi icin .... ama bayadir aksattim baslicam bende tekrardan
yedigim herseyin kalorisini hesaplar oldum undan sekerden yapilan seyler ve cikolata gibi abur cuburlari hic yemiyorum saat 6 dan sonra hic bisey yok meyva bile ........
kizartma yapmiyorum kesinlikle ( yillardir öyle ) devamli firinda yaparim baligimi falan .....
yagsiz pisiriyorum yemeklerimi arada sirada yag koyarim onuda bir tatli kasigindan az kullaniyorum omega 3 yagi......
margarinler hic almiyorum
evime beyaz ekmek sokmuyorum puaca kurabiye gibi seyler zaten hic olmuyor cok cok nadir esim ve oglum icin
uzun zamandir cips gibi yagli seyler almiyorum
gece aciktigim zaman yemek yerine dislerimi fircaliyorum alistim artik canim hic tatli seyler cekmiyor cok nadir acikiyorum eskiden oldugu gibi....
günde yaklasik 4 litre su iciyorum meyvami günlük yogurdumu ihmal etmiyorum meyvami sebzemi yiyorum
ben böyle besleniyorum kizlar a.s.
Seni bir kere daha kutluyorum Canan cimalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis , yolumuza aynen böyle devam edelim canim, bende varim