Doum deil Kaynanam mahvetti!

ya ALLAH aşkına bu kadar sessiz olmayın kayınvalideniz diye herkes yerini haddini bilsin..
o kim ki bunlara hakkı olduğunu sanıyor.. bana denk gelecekti ki o memesini onun ağzına tıkardım... 9 ay taşıdım yırtıla parçalana ben doğurdum o ahkam kesecek beni takmayacak bile yok yaaa
sabretme ağzına geleni söyle o öyle yapıyor nede olsa sana hiç soruyor mu öyle yapalım mı diye... sinirden içime yumruk gibi bişi oturdu şu kadını bir elime verseler haddini bildirirdim..

valla büyük konuşmayım ama kayınvalidem bunu yapacak eşim de ona arka çıkacak ikisini de kovmaktan beter ederdim iyi sabretmisin ama niye sabretmişsin hazır lohusayken deliye bağlasaydın keşke baksana o deliye bağlamış zaten

Yuh yani..Psikopatmış o da...lmaz:

Madem canı meme vermek istiyor,oğluna versin memeyi,emzirsin yeniden...delikafadulden:1ninca: kaydirigubbakcemile3

bebeği boşuna ilk annesine vermiyorlarmirmirmirmir
ilk kontağını kimle kurarsa ona yakınlık gösterir
eee bilmiş kadın kucağından indirmediğinden onu annesi sanmıştır onun için sende ağlayıp onda susuyordur zavallı çocuk:ecrin_bebek:

sessiz kalmamalısın sonra çok pişman olursun

okurken içimi sıkıntı bastı.
ayyyyy nasıl bir kadın bu böyle canım sende çok sabırlısın.ben olsam ne yapardım bilemiyorum yani.
lütfen bebeğini verme kimsenin kucağına.ayy birde kendi göğsünü vermiş ya inanamıyorum yaa ne hadsizlik.
sen lütfen biraz ağırlığın koy.yavrunu büyütürken hep karışmaya kalkarlar.izin verme sevsin torunu tabiki ama daha şimdiden yptıklarını unutma ve bence biraz mesafeli ol..

sağlıkla güle güle büyüt bebeğini.

Hayretler içinde okudum... Muhtemelen sen bişey demedikçe her geçen gün çocuğun üzerinde daha da fazla söz söyleme hakkına sahip hissedecektir kendini. en kısa zamanda alıp karşına konuşmanı tavsiye ederim. Çocuğun büyüdükçe sorunlar da büyüyebilir çünkü...

Allah sabır vermiş de dayanmışsınız.
Bütün bunları yapan bir insanın zekasından şüphe ederim.
Allah hepimizi korusun böyle kayınvalidelerden.

Ay canım ya sinir oldum okudukça birde memesini vermiş bebeğine.9 ay sen taşı bebeğini o alsın daha neler.Sımsıkı sarıl bebeğine sütün bebeğin emdikçe gelecek ve çoğalacak.Onun anne şevkatine ihtiyacı var.Güle güle büyütürsün İnşallah

Bu ne ya bu insan gerçekmi ? Böyle kaynanyada kocayada başlarım haaa...

sen o yavruyu 9 ay bekle dogur acılar çek hediye olarak kaynana gelsin başına arkadaşım bence

böyle sessiz durmanın bi faydası yokk !!!!

bebek senin ve kimse senin iznin olmadan bunları bebeğine yapamaz yaptırmada !!!!

içınede atma bak hasta olursun senin en hassas zamanların gözünü seveyim dikkat et

sen iyi ol ki bebeğinde iyi olsun.

güzel günlerde kaynanasız büyütürsün inşalalh bebeğini hayırlı evlat olsun inşllah

BEBEĞıNı KıMSELERE VERME!!!!!!!!!!!

canım öncelikle allah yavrunu sana bagışlasın ...bu kadar izin vermeyinhayatınıza müdahale edilmesine ya lütfen boyun egmeyin kimseye ...kıyamam ben o bebeişe ya yapılmaması gerekenlerin herpsini yapmış valla okurken ahh ben olacaktım ki dedim kovmaktan beter ederim valla......

kaynanacım böyle kendi memesini bebeğe vericek bende siz gibi bakıcam..
anında patlarım..

sizde bir tane doğurun da rahatça bakın hem sizin kaynanızda yok karışan olmaz beraber büyütürüz derdim.

inceldiği yerden kopsun napalım yani...

üzmeyin kendinizi onun cahilliğine verin.

pes vallahi..kendini gögsünü vermiş ya yuh..her şerde bi hayir vardir canim..bu kadin hayatta vermezdi sana cocugu :S böylesinide ilkkez gördüm..annen burda diyince babanne demek istediniz herhalde diye düzelt canim..

ay konuya daldik hayirli olsun demeyi unuttuk :) hayirli olsun bebişin canim..başi kötü olmus ama inşaAllah en kötü günleriniz onlar olsun ve bundan sonrasi hep cok güzel olsun inşaAllah a.s.

hayatınıza müdahale etmesine izin verme...
bu kaynana türünün son örneği herhalde..

yaa kızlar hepiniz suçladınız kaynanayı fakat torunu oldu diye sevinçten yanlış şeyler yapmıştır belki. doğumdan hemen sonra anneler biraz kıskanç ve tedirgin olabiliyorlar.bende yaşadım aynı şeyleri fakat torunu yaa bu kadar tepkiye gerek yok bence.ben çalışıyorum kayınvaldem ve annem baktı büyüttü benim çocuğumu haklarını ödeyemem.Babaanneler torununu çooook seviyor.Bence cahille cahil olunmaz.

Bence konuyu açan arkadaşınki doğum sonrası kıskançlığı değil.Çok sabırlıymış gerçekten...Bence kaynanaın kıskançlığı daha bariz.Allah yardım etsin.Önemli günlerin bunlar,bence bundan sonrasına dikkat et yıpranmadan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…