Doum deil Kaynanam mahvetti!

Kayınvalide dediğin benimkisi gibi olur..
Bebek ağlayınca beşikten alır kucağına verir, sonra ben istersem beşiğe koymasını söylerim alır koyar..
Altı değişeceği zaman ben istersem ben değiştiririm, istemezsem ona rica ederim ok der, değiştirir sonra yine bana verir..

Ağlarsa gazı varsa, ''istersen ben pışpışlayım'' der, ok dersem alır pışpışlar gazını çıkarır vs vs.
Tabii ki tecrübelerini söyler şöyle şöyle yapalım, şöyle tutarsan şu şekilde emzirirsen daha rahat edersin diye, üstünü şöyle örtelim de terlemesin falan diye, bu şekilde olunca zaten siz de onun dediğini yapmakta sakınca görmüyor aksine rahatlıyorsunuz..
Lohusa yanında yardımcı olmak böyle olur..bilemiyorum yani..

Son düzenleme:

Kusura bakma ama hasta ruhlu kadın nedemek kendi memesini verdi ya ailen bişey demedimi olurmu öyle şey ya bebek onun kokusuna alışmış tabi sende ağlar hiç sana vermezse olacak işmi bu valla ii sabretmişsin kocamı felan dinlemem defederdim kapının önüne kordum yada ailemi alır giderdim. ne demek hurma zemzem suyu bebeğe bunlar verilirmi kundakmı kalmış şimdilerde ne tehlikeli çocuk suratı kaşınsa yüzüne elleyemez hareket edemez tabi morarır kimbilir sendeen gizli daha ne yaptı yavrucağa. aman sakın görüşme defolup gitsinlerde kurtul ayyyy deli oldum vallaaa

k.valideniz ne kadar anlayışsız bi insan bebeğinizi kendi göğsünü verip emzirmek ne demek ya anası duruken ben okurken sinirlendim kocanızda ayrı bi alem sizde durmuyor diye anasına versin tabi yavrucak alıştı onun kokusuna anası sandı allah sabır versin

canım benim allah bizlere sabır versin aynı senin yaşadıkların kadar olmasada benim başımada geldi ama ne yaptım izin vermedim söz konusu bebeğimse dişi aslan kesilirim ben. ortalık karıştı fazla ilgilendirmedim beile bebeğimle ilk zaman yaptıkları yetti zaten onun yüzünden bir hafta hastanede yattım bebeğimle tek başıma üstüne üstelik çok zor bir doğumdan çıktığım halde (doğumhaneden ölüm çıktı nerdeyse neden gene çok bilmiş kayınvalidem yüzünden) ben sezaryanlıkken normal doğuma zorlandım of of hatırladıkça deli oluyorum hala daha ısınamıyorum kayınvalideme nefret ediyorum ondan birde üst katımda oturuyor hergün görüyorum yüzünü deli ediyor beni

:1shok::1shok: bi laf vardır.kurtların olduğu yerde aslan olmak gerek diye.bunu yapmanızı öneririm.okurken çok sinir oldum bu nasıl bişeydir yaa herkes haddini bilsin.sanki çocuk onun nasıl bir düşünce ve mantıktır aklım almadı.sen çok sessizmişsinki bunları yapmaya cesaret etmiş artık susma hakkını savun

ahh canım ya okurken sinir oldum.
kadın işi iyice abartmış. allah yardımcın olsun.büyük olarak ilgilenmesi iyi bişey ama bu kadarda olmaz. kadın işi iyice abartmış. bence bundan sonra taviz verme al çocuğunu kucağına sahiplen. bebeyin annesi deyil babaannesi olduğunu hatırlasın.

aha benimki de böyle gibi görünüyor şimdilik ama innşallah şaşırtmaz beni...

şiştim okurken...hatta bebem bile tepki verdi sanki...
Allah size nasıl bir sabır vermiş anlamadım...madem dayandınız bu kadar az kaldı kurtuluyorsunuz sabredin...

nekdr anlayışsız insanlar var sinir oluyorum yaaaaaa....canım sabret gidiyormuş bak... Allahım yaaa böylelerine fırsat vermesin ..

kusura bakmayın ama ben kayınvalidenizden çok size kızdım...

nasıl sabır var sizde allah aşkınıza?

nasıl sabrettiniz o kadar yahu...

zemzem suyu, hurma vermek kendini memesini tutmak bunlarda neymiş?

çok şaşırdım kabul etmemliydiniz...

tatsızlık olmasın diye atlandınız belki ama bakın sizin şu andaki üzgünlüğünüzün sebebi o....

lütfen bu kadar aciz olmayın....

Güle güle büyüt yavrunu canım.
Allah hayırlı ,mürvetli,mutlu günlerini göstersin inşallah.....:Saruboceq::Saruboceq:
Daha fazla üzme kendini.Bak gidiyormuş Allah kurtarıyor seni.Umarım çokkkkkkkkkkkk
uzakta yaşıyordur.

evlenmeden önce hep hayalimdi bu kayınvalde modeli ama nerde nahvoldu bütün hayallerim zor bir hamilelik zor bir doğum sorunlu bir bebek hayal ettiklerimin hiç biri olmadı (başa taklılan kırmızı kurdela ve bebişimle benim çekilmiş bir foto hep hayalimdi mesela nerde hemen hastanede başıma beyaz bir yazma örtüverdi kayınvalidem neymiş doktorlar ve kayınpederimin karşısında başım açık duramazmışım olmadı olmadı düşündükçe deli olcam) ama allaha şükür bebeğim iyi en önemlisi bu bence. benimde bir oğlum var inşallah bende senin kayınvalden gibi olurum.:gitme:

kusura bakmada ben bu kadar susmazdim sendede iyi sabir varmis
gogsunu vermeye kalkan kaynanam olsa gogsunu koparirim beh cok sinir oldum inan
ne buyuk terbiyesizlik belkide emicekdisenin gogsuunu kaynanan olmasaydi cadiiiiii kaynanan...
allah anali babali buyutsun canim uzme kendiini bebisinle ilgilen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…